< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
arkadaşlar temiz kurulum ile 17.5.1 e geri dönüş yaptım çok şükür ama kurulum esnasında icloud yüklemedim ingilizce yazıyordu anlamadım kurulum sonrası nasıl yükleyebilirim? temiz kurulumdan önce icloud yedeği almıştım. |
hallettim hocam teşekkür ederim. yeniden iPhone kullandığımı hissettim. o neydi öyle android gibi. betaya girmem bir daha. beta programından tamamen çıkmak istiyorum ama onun yolunu bulamadım. bilen yardımcı olursa sevinirim. yazılım güncelleme kısmında beta görmek istemiyorum. |
tahmin mi? |
gelir inşallah |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsi41 -- 25 Haziran 2024; 15:25:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 25 Haziran 2024; 15:24:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
üzdü teşekkürler. |
hâlâ düzelmedi |
iOS 18 resmi çıkana kadar 17.5.1 ile gidilebilir ben çok memnunum |
15 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarveOfMurder -- 25 Haziran 2024; 23:11:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 26 Haziran 2024; 17:6:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |