17.5 e döndüm ama kurulum ekranında yazılım yükseltme uyarısı yine çıkıyor? Bilgisi olan var mı acaba? |
Bildirim
17.5 e döndüm ama kurulum ekranında yazılım yükseltme uyarısı yine çıkıyor? Bilgisi olan var mı acaba? |
Neyse ne sorsam kendim deneyerek yaptım 17.5 e sorunsuz döndüm şükür |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
3utools'tan hallettim ben cihazı ellemedim bile |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 28 Mayıs 2024; 19:40:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 28 Mayıs 2024; 17:39:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yarın beta alırız |
17.5'e döndüm dün 17:32'de %90'larda çıkardığım telefon pil durumu bu sabah %53'te (gece şarja takmadım) 17.5.1'i ilk günden beri kurdum berbat ötesi bir sürüm ısınma ve boştayken harcadığı pili söylemek bile istemiyorum. 11'lerde belki stabil çalışıyor ama 15prolarda ve burada gördüğün şikayetler üzerine bu sürüm leş :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 29 Mayıs 2024; 8:2:27 > |
Hocam itunes üzerinden temiz kurulum yaparak güncelleme yapmayı deneseniz belki durum değişebilirdi. 17.5 ile mutluysanız da sorun yok tabi ki :D |
Deneyimlerime göre bu linkten 17.5.1 in ne kadar berbat bir sürüm olduğuna bakabilirsiniz. :) |