Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.059
Cevap
234
Favori
681.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar 15 pm 17.2.1 var. Memnunum da açıkcası. Burdaki 17.4 şikayetlerini okuyunca güncelleyesim gelmedi. Sizce kalayım mı yoksa illa geç der misiniz ?

• 17.5 gelsin artık.

• İmanPower kullanıcısına yanıt

Bir sürümden bir sürüme nasıl bu kadar farklar yaşıyorlar ben anlayamıyorum şahsen bence hepsi aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmanPower kullanıcısına yanıt

Kesinlikle geçmeyin derim. İmkan olsa da bende o sürüme geçebilsem keşke...

• drjacob kullanıcısına yanıt
    17.7’den aşağısı kurtarmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takıntı olmuş artık ne desek iyileşmez bunlar daha yeni yazdık altına yine geçeyim mi geçme yoklar başlamışiOS 17  | ANA KONU l 17.6.1  bana son sürüm ilaç oldu ios 15 yüklediğimden beri taablette artı ilginçtir yeni telefonda siri konuşmuyordu 17.4.1 yükledim düzeldiiOS 17  | ANA KONU l 17.6.1 

• Burda kimse geçmeyin dese telefonun ömrünü 17.3 ile mi bitirecekler

şaşırmamak elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 25 Mart 2024; 16:33:54 >
  • Ben İphone 11 le ios 16.7.2 de kaldım.Bence güncellemenin bi mantığı yok.Android tarafı güncellemelerle güzel özellikler ilave ediyorken ios biraz daha pasif kalıyor.Bence bir sürümde kalınmalı.

• iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1
    iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Son iOS güncellemesi, kullanıcıları deliye döndürdü!
    https://shiftdelete.net/iphone-ios-17-4-1-wi-fi-baglanmiyor
  • Akcam46 A kullanıcısına yanıt

Uygulamalar çalışmamaya başlayınca mecbur geçeceksin gerekli sürüme kaçarın yokiOS 17  | ANA KONU l 17.6.1 

• ByBuCa kullanıcısına yanıt

WİFİ anında bağlanıyor hatta wifi açıksa ve telefonu kapattıysam açınca daha ekran şifresini giremeden bağlanıyoriOS 17  | ANA KONU l 17.6.1 

• IOS 17.3.1 sürüm için halen imza açık.Memnun olmayan kişiler DFU modda temiz kurulumla sürüm düşebilir. ..
    Yanlız üst sürümde alınan yedek alt sürümde kullanılamayacağını unutmamak gerekiyor . ..

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Orası öyle tabi ama şu anlık sıkıntı yok.İos 16 hala güncel bir sürüm çok eski değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 25 Mart 2024; 17:42:56 >
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Majör güncellemeler hariç geçmemek en iyisi.Telefonun ömrünü istesen de aynı sürümde bitiremezsin. İlla ki bir noktada güncelleme şart oluyor. Güvenlik güncellemelerine kalsa bile yapmak lazım.

• Iphone 16.3.1 ile geldi.

17 ye güncellemeden 16 ile devam etme seçeneği var mı?

Güncellemede direk 17.4.1 i görüyor

• ByBuCa kullanıcısına yanıt
    Ben bu siteye yıllardır girmiyorum. Ve yazılarına da itibar etmiyorum. Saygılar.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

Apple her yeni sürüm güncellemesi geldiğinde kullanıcıya bildirim ile duyurur.Fakat bir çok kullanıcı yeni sürümlerdeki hataları yaşamamak için sürümde kalma yolunu seçmektedir .

Sürüm güncellemesi blocklama yapmak için tvOS profili yükleyebilirsiniz .İşlem öncesi tarih ayarını 14 Aralık 2023 yapmanız gerektiğini unutmamamız gerekiyor.

Profili link kaynaktan indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 25 Mart 2024; 19:53:7 >

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Güncellemeden ziyade 17 ye geçmeden 16 sürümü ile devam etmek istiyorum

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    OTA block olduğu sürece güncelleme gelmez ve bulunduğunuz sürümde kalırsınız.Profili silip yeniden başlatarak tekrar güncelleme yaparsınız . ..

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.