Dostlar 15 pm 17.2.1 var. Memnunum da açıkcası. Burdaki 17.4 şikayetlerini okuyunca güncelleyesim gelmedi. Sizce kalayım mı yoksa illa geç der misiniz ? |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (242. sayfa)

-
-
17.5 gelsin artık.
-
Bir sürümden bir sürüme nasıl bu kadar farklar yaşıyorlar ben anlayamıyorum şahsen bence hepsi aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle geçmeyin derim. İmkan olsa da bende o sürüme geçebilsem keşke...
17.7’den aşağısı kurtarmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takıntı olmuş artık ne desek iyileşmez bunlar daha yeni yazdık altına yine geçeyim mi geçme yoklar başlamış
bana son sürüm ilaç oldu ios 15 yüklediğimden beri taablette artı ilginçtir yeni telefonda siri konuşmuyordu 17.4.1 yükledim düzeldi
-
Burda kimse geçmeyin dese telefonun ömrünü 17.3 ile mi bitirecekler
şaşırmamak elde değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 25 Mart 2024; 16:33:54 > -
Ben İphone 11 le ios 16.7.2 de kaldım.Bence güncellemenin bi mantığı yok.Android tarafı güncellemelerle güzel özellikler ilave ediyorken ios biraz daha pasif kalıyor.Bence bir sürümde kalınmalı.
teknoloji haberleri - shiftdelete.net
Son iOS güncellemesi, kullanıcıları deliye döndürdü!https://shiftdelete.net/iphone-ios-17-4-1-wi-fi-baglanmiyor -
Uygulamalar çalışmamaya başlayınca mecbur geçeceksin gerekli sürüme kaçarın yok
-
WİFİ anında bağlanıyor hatta wifi açıksa ve telefonu kapattıysam açınca daha ekran şifresini giremeden bağlanıyor
-
IOS 17.3.1 sürüm için halen imza açık.Memnun olmayan kişiler DFU modda temiz kurulumla sürüm düşebilir. ..
Yanlız üst sürümde alınan yedek alt sürümde kullanılamayacağını unutmamak gerekiyor . ..
Orası öyle tabi ama şu anlık sıkıntı yok.İos 16 hala güncel bir sürüm çok eski değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 25 Mart 2024; 17:42:56 >
Majör güncellemeler hariç geçmemek en iyisi.Telefonun ömrünü istesen de aynı sürümde bitiremezsin. İlla ki bir noktada güncelleme şart oluyor. Güvenlik güncellemelerine kalsa bile yapmak lazım.
Iphone 16.3.1 ile geldi.
17 ye güncellemeden 16 ile devam etme seçeneği var mı?
Güncellemede direk 17.4.1 i görüyor
Ben bu siteye yıllardır girmiyorum. Ve yazılarına da itibar etmiyorum. Saygılar.
Apple her yeni sürüm güncellemesi geldiğinde kullanıcıya bildirim ile duyurur.Fakat bir çok kullanıcı yeni sürümlerdeki hataları yaşamamak için sürümde kalma yolunu seçmektedir .
Sürüm güncellemesi blocklama yapmak için tvOS profili yükleyebilirsiniz .İşlem öncesi tarih ayarını 14 Aralık 2023 yapmanız gerektiğini unutmamamız gerekiyor.
Profili link kaynaktan indirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 25 Mart 2024; 19:53:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Güncellemeden ziyade 17 ye geçmeden 16 sürümü ile devam etmek istiyorum
OTA block olduğu sürece güncelleme gelmez ve bulunduğunuz sürümde kalırsınız.Profili silip yeniden başlatarak tekrar güncelleme yaparsınız . ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X