Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.059
Cevap
233
Favori
681.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bende diyorum her ne kadar genel kullanım saat bazında düşüş olsa da 17.0dan sonraki su gibi düşüş yok 17.2 ile bile arasında çok fark var şarj daha stabil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugur55sag U kullanıcısına yanıt

muazzam valla. bende de durum benzer. çok memnunum

• sanırım betalar haftaya kaldı.

• momenty kullanıcısına yanıt
    Dün gece güncelledim 17.2.1 e dediğiniz durum bende yok 14 Pro Max, aramalarda fotoğraflar tam ekran gözüküyor.

• 17.2.1 ‘e güncelledim mesaj ve whatsapp bildirimlerini yeni sürümdeki ribaund ve damlacık yapayım dedim olmadı bir türlü

Sms tonu - damlacık
    Yeni sesli mesaj - damlacık
    Saptanmış uyarılar - ribaund

Hala eski bildirim sesi geliyor, nasıl düzelir bu

• serkanover kullanıcısına yanıt

Ben de arıyorum buna çözüyorum ama anladığım kadarıyla yok.

WhatsApp içindeki Ayarlar-Bildirimler içinde ayarlayacaksınız Ama siz yanlış yerde ayar yapıyorsunuz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 22 Aralık 2023; 15:46:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt

Temiz kurulum mu yaptınız biz üç cihaza da otomatik güncelledik üçü de aynı sorunu yaşıyor

Bende de tam ekran gorunuyor, bir sıkıntı yok. Temiz kurulumda yapmadim yukledim geçtim.

• Officer0606 O kullanıcısına yanıt

Biz bi şeyi başaramadık o zaman iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1 

Yok gece şarjdaydı sabaha güncellemiş, bir sorun görmedim.

• bende de aynı resimler görünüyor birisi arayınca ben de üstne güncelledim geçtim temiz memiz bilmem

• Hırsızlıktan hüküm giymiş bir suçlunun, neden iphone tercih ettiğini, şifreleri nasıl çaldığını ve face id'yi nasıl değiştirdiğini anlatıyorlar. Dikkat etmeniz gerekenleri ve haberde anlatılana göre 17.3 sürümünde gelecek bir özelliğin öneminden bahsediyorlar. Yakın zamanda ekşi duyuru'da telefonunu çaldıran birkaç kişiyi okumuştum. Hırsız, neleri yapmanız gerektiğini açıkça izah ediyor. Bir bakın derim...

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1The Wall Street Journalyoutube
    Thieves are stealing Apple iPhones, passcodes and thousands of dollars from their victims’ bank accounts. WSJ’s Joanna Stern sat down with a convicted thief in a high-security prison to find how—and how you can protect yourself. 0:00 Vulnerability in Apple’s software 1:28 Getting the phone and passcode 3:33 Getting into Apple account 4:33 Getting into the money 5:55 Selling the phones 7:21 Protecting yourself 8:40 The future of iPhone theft Tech Things With Joanna Stern Everything is now a tech thing. In creative and humorous videos, WSJ senior personal tech columnist Joanna Stern explains and reviews the products, services and trends that are changing our world. #Apple #iPhone #WSJ
    https://www.youtube.com/watch?v=gi96HKr2vo8
  • Telefonuma profil yükleyip bu sürümde kalayım diyorum. Çünkü sonraki güncellemelerle pili düşürecekler eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik güncellemeyi kapatirsaniz güncelleme yapmaz ki profil yuklemeye gerek yok sanirim. Bende bu surumde kalmayi düşünüyorum gayet stabil şimdilik.

• Officer0606 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kapalı da güncelleme gelince ayarlar’ın üstünde (1) işareti çıkıyor onu sevmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hangi sürüm?

• Geekbench ios 17.2 ve 17.2.1 testleri birini güncellemeden önce birini güncellemeden sonra yaptım. Performans artışı olmuş gibi…

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

Bu arada bazı kullanıcılarda 17.2.1 sürümünde bildirim şikayetleri rapor ediliyor. Hatta sadece WhatsApp değil, snapchat, instagram vs gibi çoğu uygulamada bu sıkıntı görülmüş. Mesela bende de alarm sistemimin bildirimleri gelmiyor akşam üzeri fark ettim. O nedenle düzelmiyorsa oynamayın muhtemelen 17.2.2 gelecek.

Artık öyle olmuyor. Ben denedim birkaç yerden profili indirmeyi ama olmuyor

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.