< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (162. sayfa)

-
-
muazzam valla. bende de durum benzer. çok memnunum
-
sanırım betalar haftaya kaldı.
-
Dün gece güncelledim 17.2.1 e dediğiniz durum bende yok 14 Pro Max, aramalarda fotoğraflar tam ekran gözüküyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
17.2.1 ‘e güncelledim mesaj ve whatsapp bildirimlerini yeni sürümdeki ribaund ve damlacık yapayım dedim olmadı bir türlü
Sms tonu - damlacık
Yeni sesli mesaj - damlacık
Saptanmış uyarılar - ribaund
Hala eski bildirim sesi geliyor, nasıl düzelir bu
Ben de arıyorum buna çözüyorum ama anladığım kadarıyla yok.
-
WhatsApp içindeki Ayarlar-Bildirimler içinde ayarlayacaksınız Ama siz yanlış yerde ayar yapıyorsunuz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 22 Aralık 2023; 15:46:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temiz kurulum mu yaptınız biz üç cihaza da otomatik güncelledik üçü de aynı sorunu yaşıyor
Bende de tam ekran gorunuyor, bir sıkıntı yok. Temiz kurulumda yapmadim yukledim geçtim.
Biz bi şeyi başaramadık o zaman
Yok gece şarjdaydı sabaha güncellemiş, bir sorun görmedim.
bende de aynı resimler görünüyor birisi arayınca ben de üstne güncelledim geçtim temiz memiz bilmem
-
Hırsızlıktan hüküm giymiş bir suçlunun, neden iphone tercih ettiğini, şifreleri nasıl çaldığını ve face id'yi nasıl değiştirdiğini anlatıyorlar. Dikkat etmeniz gerekenleri ve haberde anlatılana göre 17.3 sürümünde gelecek bir özelliğin öneminden bahsediyorlar. Yakın zamanda ekşi duyuru'da telefonunu çaldıran birkaç kişiyi okumuştum. Hırsız, neleri yapmanız gerektiğini açıkça izah ediyor. Bir bakın derim...
The Wall Street Journalyoutube
Thieves are stealing Apple iPhones, passcodes and thousands of dollars from their victims’ bank accounts. WSJ’s Joanna Stern sat down with a convicted thief in a high-security prison to find how—and how you can protect yourself. 0:00 Vulnerability in Apple’s software 1:28 Getting the phone and passcode 3:33 Getting into Apple account 4:33 Getting into the money 5:55 Selling the phones 7:21 Protecting yourself 8:40 The future of iPhone theft Tech Things With Joanna Stern Everything is now a tech thing. In creative and humorous videos, WSJ senior personal tech columnist Joanna Stern explains and reviews the products, services and trends that are changing our world. #Apple #iPhone #WSJhttps://www.youtube.com/watch?v=gi96HKr2vo8 -
Telefonuma profil yükleyip bu sürümde kalayım diyorum. Çünkü sonraki güncellemelerle pili düşürecekler eminim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam otomatik güncellemeyi kapatirsaniz güncelleme yapmaz ki profil yuklemeye gerek yok sanirim. Bende bu surumde kalmayi düşünüyorum gayet stabil şimdilik.
Hocam bende kapalı da güncelleme gelince ayarlar’ın üstünde (1) işareti çıkıyor onu sevmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi sürüm?
-
Bu arada bazı kullanıcılarda 17.2.1 sürümünde bildirim şikayetleri rapor ediliyor. Hatta sadece WhatsApp değil, snapchat, instagram vs gibi çoğu uygulamada bu sıkıntı görülmüş. Mesela bende de alarm sistemimin bildirimleri gelmiyor akşam üzeri fark ettim. O nedenle düzelmiyorsa oynamayın muhtemelen 17.2.2 gelecek.
Artık öyle olmuyor. Ben denedim birkaç yerden profili indirmeyi ama olmuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X