|
Bildirim
Türkiye’de alternatiften çok kaçak enerji var, onu da görecek mi :)
|
En son "çevre" kelimesini kullandıklarında kutulardan adaptörleri kaldırmışlardı
|
Gene apple gene bomboş muhabbet.
|
Gaz vanası kapatılınca kömür santrallerini çalıştıran adamların çevrecilik mavallarını yutmaya devam mı? Çok çevreciyiz ama yılda en az bir yeni model çıkarıyoruz eskileride çöp haline getirmek için adım adım güncellemeler yayınlıyoruz hem işletim sistemi hem uygulama olarak ama cihazımız alternatif enerji kaynağı kullanıp kullanmadığını seçiyor bizim pirizde hep alternatif akım var ????
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
telefonu şarja takıp uyuyanlar için bi özellik. telefonu %80'e kadar şarj ediyor ve senin uyanma saatine göre kendini ayarlayıp %100'e çıkmaya başlıyor. mesela gece 11'de şarja taktın, %80'e kadar şarj etti orada durdu telefon, saat 8'de uyanacaksın, sen uyanmadan atıyorum 15 dk. önce şarjı yeniden aktifleştiriyor ve tam sen uyandığında %100 oluyor, böylece bataryayı yüksek voltajda bekletmemiş oluyor (pil tam doluyken yüksek voltaj olur, bu da batarya ömrünü yer) |
|
|
|
|
|
|
Açmayıp ne yapsın adamlar ölsün mü donarak. Bu nasıl bir bakış açısı hacı :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|