iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (77. sayfa)

-
-
Ya beyler iPhone 13 yükledim şarjım çok hızlı bitiyor benim gibi olan ayrıca ısınıyor telefon niyeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbaba10 -- 13 Eylül 2022; 11:19:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belirttiğim gibi batarya değişimi yaptırdım orijinal değil, sonucu etkilediğini düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam uzun yıllardır IOS kullanırım ve ne zaman yeni güncelleme çıksa , IPSW indirip iTunes ile güncellemeye tırsmışımdır.
Şimdi de IOS16 IPSW dosyasını indirdim ama halen neredendi,nasıldı,veriler;fotoğraflar,videolar silinmeden nasıl update ediyorduk hala kendi kendime kıvranıyorum. :)
Yanlış hatırlamıyorsam, iTunes ile , güncelle'nin üzerine gelip options tuşuna basılı tutup ,güncelleyi seçip ,ilgili IPSW 'yi gösteriyorduk ?
Yine tırsıyorum ya :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 13 Eylül 2022; 11:47:38 > -
-
-
Hee widget ı eklerken üzerine tıklayınca seçiliyormuş. Çok sağolun teşekkür ederim. Şunu daha kolay anlaşılır yapsalarmış ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
farkli bir yerde herkes pili kotu olmus diyor ama burada bazi olumlu yorumlar var hangi tarafa inanayim sasirdim 😂😂😂 i11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylorgwashere -- 13 Eylül 2022; 11:39:44 >
Birkaç gün sonra düzelir. Düzelmezse de format atın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her güncellemede aynı mevzular maalesef... bende sıkıldım artık bir kısım süper bir kısım da berbat diyor... en güzeli kendimiz güncelleyerek göreceğiz.
-
Hocam verileri silmedikten sonra ipsw indirip iTunes üzerinden yüklemenin bir mantığı yok ki. O zaman OTA güncelleyin daha iyi hem uğraşmassınız. iTunes üzerinden ipsw ile güncellemenin amacı telefonu DFU moda alıp temiz kurulum yapmaktır.
-
sırf bu yüzden 7. nesil tabletimi 15.1 surumunden 15.7 surumune guncelleyemedim elim
varmadi
Pil çok daha iyi olmuş cihaz resmen akıyor, iphone 13.
Hocam iColud kullanmiyor musun? Senin yaşadığın o karmaşayı ben de çok yaşadım. Ama olayın mantığını anlayınca çok basit olduğunu zaten fark ediyorsun. Hele böyle dev, yılda bir gelen güncellemelerde kesinlikle telefon üzerinden yapılmasını doğru bulmuyorum.B
Üç aylık ip13 şimdi ios 16 kurdum %100 olan pil sağlığı direkt 98 e düşmüş
-
sonunda iphone 13 için olumlu bir yorum gördüm şaka değil dime?
-
önce 15.7 sonra 16 kurdum ota olarak.(15.7 kurunca ios guncel diyordu altta 16 seçeneği vardı yine)
cihaz daha akıcılaştı sanki (iphone13)
Ben çok memnunum baya fark etti hem batarya hem de hız olarak, wi-fi üzerinden güncelledim.
bende bu akşam güncellerim müsait olursam... inşallah sorun yaşamam.
-
Kullanıyorum tabi iCloud'u .
Ben genelde telefonları alırken 256GB'lık alıyorum ;çünkü kendimi tanıyorum;telefondaki yüz bini bulan fotoğraflar ve 4K videolar,bunları silmeyip, biriktirmeyi tercih ettiğim için artık ipin ucu kaçtı . Ayriyetten de Macbook'taki fotoğraflar senkronizasyonu vs. hiç bulaşmak istemiyorum :(
O videoları yedeklemeden ,temiz kurulum vs. benim için hayal yani.
Yok mu iPhone u usb ile bağlayıp içinde ne var ne yok videolar da dahil yedek almanın bir yolu? Uzun zamandır takip edemiyorum bu konuları iş güçten..
Teşekkürler .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 13 Eylül 2022; 12:2:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X