< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (498. sayfa)

-
-
iPad'te de iPhone'da da 17 RC yüklü değil. 16.6.1 yüklü. Geçen seneki gibi 15.7.1 ve iOS 16 seçeneği olsun diye bekledim. Ama ı ıh..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Eylül 2023; 20:16:20 >
-
Tamamdır üstad. Bekleyelim.
-
iPad Pro 12.9" 6. Nesil iOS17 OTA: 3.11 GB
iPhone 13 Pro Max iOS 17 OTA: 3.18 GB
-
Ufak bir hatırlatma :
IOS 16.7 güncellemesini bekleyenler OTA üzerinden IOS 17 seçer ve yüklemese bile IOS 16.7 güncellemesini göremeyecekler.Fakat yakın bir süreçte IOS 16.7 ipsw düştüğünde sorunsuz yükleyebilirler. . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Eylül 2023; 20:37:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yaktım ben gemileri..izninizle affınızı istiyor bir üst konuya güncelliyorum kendimi
-
Abi geçen sene iOS 16'ya geçerken 15.7'yi ve iOS 16'yı beraber vermişlerdi. İstediğimizi seçip güncelleme şansımız olmuştu. Bu sene nasıl başaramadılar ben anlamadım valla.
Geçen sene şöyleydi durum:
-
Geçen yıl 15.7 sürümü ve 16.0 aynı anda yayınlandı.Bu yıl 16.7 ,iOS 17.0 önce adım adım OTA yayınlandı .Bir farklılık oluştu.Umarım Apple bu işi uyanıklık yapıp yanlışlıkla IOS 17.0 geçirmek için planlamamıştır . . .
16.7 ipsw yakında düşer ve IOS 16 için bir süre daha imzalar açık olacak. . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Eylül 2023; 20:48:56 >
Öncelikle buradan Apple'a yazıklar olsun diyorum.
Gemileri yakıp bende iOS 17'e geçiyorum. Ama yedekleme almam lazım.
-
Amacınız iOS 16.7 geri dönerim memnun kalmadım diyorsanız .iTunes veya finden üzerinden arşivli yedek almayı unutmayı.Üst süründeki yedek alt sürümde çalışmıyor. . .
Yok abi, yedek dediğim foto & video ve sağlık uygulamasını iCloud'a atmak ve rehber yedeklemekten ibaret. Bunların dışında bir yedeğim yok. Programları tek tek kurarım tekrar o sorun değil.
-
-
İpsw.me’de Ota 6 küsur gb. Telefondan 3.03 görünüyor güncelleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytoli -- 18 Eylül 2023; 21:5:12 >
Cihazda kurulu bir sürüm olduğunda güncelleme boyutu düşer.DFU modda temiz kurulumda yazılım silinip tam sürüm kurulduğu için boyut artıyor.Bu yüzden farklılık görülüyor.ipsw tam sürümdür . . .
ipsw.me sitesi eskiden IPSW sürümünü hemen verirdi. Şimdi önce OTA'yı veriyor. Sinir etti bekle bekle...
-
https://www.redmondpie.com/download-ios-17-final-ipsw-links-ota-update-for-iphone-out-now?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Kontrol edebilirsin ben denemedim sadece sitede gezerken karşıma çıktı..
Sağol hocam valla, beklemekten kurtardın beni. Teşekkür ederim.
-
Hocam selamlar. i13 cihazimda iOS 16.1.2 kullaniyorum. Suan icin bu surumden memnun sayilirim fena degil. Benim sorum su sekilde, sizce 16.6.1'e geceyim mi?
Onceligim sarj performansi ve telefonun yavaslamamasi, diger iyilestirme ya da aksakliklar bu ikisinden sonra geliyor benim icin. Sizce 16.5 ile kiyaslama yapinca hangi surum daha kararlidir?
Tesekkurler.
-
-
İOS 16.1.2 sürümünde kalın.IOS 16 sürümleri içerisinde en iyi stabilite ve pil performansına sahip sürümdür.Sürüm yükseltmeyin.İlerdeki süreçte IOS 17 sürümüne geçersiniz . . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Eylül 2023; 21:38:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X