benim bağlantım kopmuyor ama olur ya eskaza bağlantı koparsa tekrar aynı ağa, tekrar bağlanana kadar etmediğim küfür kalmıyor..bana çok saçma geliyor bu durum |
Bildirim
benim bağlantım kopmuyor ama olur ya eskaza bağlantı koparsa tekrar aynı ağa, tekrar bağlanana kadar etmediğim küfür kalmıyor..bana çok saçma geliyor bu durum |
merhaba, aşağıdaki linkten iki adet watch almayı düşünüyorum. firma güvenilir midir? kargo paketleme vs sorun yaşar mıyım? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Güvenilirdir, sorun olmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güvenilirlik konusunda doğrudan apple’dan almaktan hiçbir farkı yoktur, alabilirsiniz. Yetkili bir kurum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam dostum çok teşekkür ederim. :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu arada 16.6.1 güncelledim , 16.6 batarya skoru 3300 dü şimdi 3500 gördüm valla güncelledim. Pil sağlığı 100 model iphone 11. Evet katılıyorum ios 15.7 kadar stabil olmayacak doğru. 👍 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 11 Eylül 2023; 23:50:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peak2Core1 -- 12 Eylül 2023; 2:7:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 12 Eylül 2023; 9:11:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
teşekkür ederim, telefon değişikliği yapana kadar cihaz güncellemesi yapmayalım o zaman |
Bugun alsak şu 17 yi ya. |
bende 16.6.1 yüklemedim ios 17 bir kaç güne gelecek zaten 3-5 gün arayla güncellemeye gerek yok tekrar tekrar diye düşünüyorum? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 12 Eylül 2023; 12:44:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 12 Eylül 2023; 13:44:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |