Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
178
Favori
776.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim bağlantım kopmuyor ama olur ya eskaza bağlantı koparsa tekrar aynı ağa, tekrar bağlanana kadar etmediğim küfür kalmıyor..bana çok saçma geliyor bu durum

• merhaba,

aşağıdaki linkten iki adet watch almayı düşünüyorum. firma güvenilir midir? kargo paketleme vs sorun yaşar mıyım?

www.troyestore.com
    Troyestore
    https://www.troyestore.com
  • Paketleme vs bilemem ama yetkili satıcı olmasına güvenebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peak2Core1 kullanıcısına yanıt
    güvenilirdir. İki adet cihaz aldım sorunsuz geldi.

Güvenilirdir, sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güvenilirlik konusunda doğrudan apple’dan almaktan hiçbir farkı yoktur, alabilirsiniz. Yetkili bir kurum

• 17 yarın final çıkıyor mu herkese dağıtılacak mı?

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Yarın ya da bi aksilik olmazsa bu hafta içerisinde herkese dağıtılacaktır.

• Beyler 1dk ne diyorsunuz şimdi ios 16.7 gelir mi ? Evet tahminleri alalım

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt

Tamam dostum çok teşekkür ederim. :)

• Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt
    gelir ama stabil olur mu onu bilemem. iOS 17.0 ile beraber 16.7 de çıkar. ama geçen yılki 15.7 final sürümü kadar stabil olmayacak sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 16.6.1 güncelledim , 16.6 batarya skoru 3300 dü şimdi 3500 gördüm valla güncelledim. Pil sağlığı 100 model iphone 11. Evet katılıyorum ios 15.7 kadar stabil olmayacak doğru. 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 11 Eylül 2023; 23:50:56 >
  • Herkese selam. Bugün troy üzerinden kendime Watch 8, kız arkadaşıma Watch Se 2. Nesil siparişi verdik. Bende iPhone 11 onda ise 8 plus var. Bir sorum olacak, 8 plus da iOS 16 yüklü. Bilindiği üzere 8 plus iOS 17 güncellemesini almayacak. Ve yeni Watch serisi yeni sürümle birlikte gelecek. Sizce iPhone 8 plus ve Watch se 2. Nesil uyumu kaç sene daha gider? En azından 1-2 sene daha kullanabilir mi cihazları? Uyum problemi yaşar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peak2Core1 -- 12 Eylül 2023; 2:7:33 >
    8 plus telefon ile SE 2. Nesil saat'i uzun süreler (en azındsn 3-4 yıl güncelleme alıyorlar) kullanabilir ama saatinin yazılımı k güncellenmediği sürece kullanabilir, eğer watchos 10'a güncellerse saat ve telefon aynı işletim sistemi sürümlerinde olmadığı için senkron olmayacaktır diye biliyorum. Tam tersi durumda sanırım sorun olmuyordu yani telefonun sürümü yüksekken saatin sürümü geri kaldığında sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 12 Eylül 2023; 9:11:35 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim, telefon değişikliği yapana kadar cihaz güncellemesi yapmayalım o zaman

• Bugun alsak şu 17 yi ya.

• bende 16.6.1 yüklemedim ios 17 bir kaç güne gelecek zaten 3-5 gün arayla güncellemeye gerek yok tekrar tekrar diye düşünüyorum?

• Hem iOS 17’yi ,hemde Sonoma’yı bekliyorum, Umarım bu akşam gelir de mutlu olurum 😊

• Bu aksam yeni sürüm gelmez arkadaslar. Büyük ihtimal haftaya Pazartesi -> Carsamba olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 12 Eylül 2023; 12:44:56 >
  • Temiz gelsin de bir hafta sonra gelsin. Zaten çokta esprisi yok güncellemenin içi boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 12 Eylül 2023; 13:44:29 >
  • 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.