< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Can sıkıntısından < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
stabil derken siri geri evine mi döndü |
16.6 dan memnunum ama iphone 11 de 2 tane keyfimi kaçıran nokta var. Biri spootlight klavyenin geç gelmesi , diğeri mesela uygulamadan çıkış yapıp ana ekrana hızlı şekilde dönüş yapınca hemen yan tuş ile telefonu kapatıyorum. Fakat kapatma tuşuna basıyorum 1 saniye gecikmeli kapanıyor yani yan tuşa bastığım gibi hemen kapanmıyor. Orada bir ağırlık var yazılımda. Bu dikkatimi çekdi. İos 15.7 de bu sorun ve bug yoktu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 21 Ağustos 2023; 23:15:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spotlight bugu bende düzeldi galiba bayadır olmuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 22 Ağustos 2023; 10:10:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Valla bende ios 16.7 yi bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet oluyor 👍👍👍👍 iphone 11 ile yaşıyorum bu sornu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 26 Ağustos 2023; 17:3:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |