< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssezeryan -- 13 Ağustos 2023; 13:42:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (481. sayfa)

-
-
Telefon %100’deyken kapatıp şarja tekrar takıyorum telefon kendi kendine açılıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır hocam %85 ile 9 saat.
Telefonun pilini tamamen doldurmanıza gerek yok. iPhone kapalı iken sabit akım çekiyor yazılım açık olmadığı için bu yüzden kendini açıyor. iPhone açık iken pil yüzdesi düşükken yüksek akım çeker %80’den sonra şarjı yavaşlatır yada durdurur. Kapalı iken bu işlem yapılmadığından iPhone kendini açar.
Özellikle harita ve kamerada uzun kullanım sonrası ısınıyor ve cihaz %50 parlaklık kısıyor bu beni çok rahatsız etmeye başladı. Dfu ile belki biraz düzelir diye umut ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dfu sonrası ısınma problemi ne durumda hocam ilk izlenimlerini pylaşırmısın ?
Benim cihaz Xs pil sağlığı 96 ama bu sürümde çok ısınma ve şarjı hızlı tüketme olayı var acaba norma mı sizde nasıl iOS 17 de bu düzeliyor mu acaba?
iOS 16.6 harika haftalardır hiçbir sorun sıkıntı görmedim kusursuz çalışıyor bence tereddüt edenler boşa kuruntu yapıyor
Pardon kusursuz demeyelim bildirimler kilit ekranında birikince köşeleri sivrildi indir kaldır yapınca düzeldi bu efsane bugu bir kez yaşadım geçenlerde
Bakalım nolcak ios 16.7 final gelirse acaba buglar gidecek mi ? Spotlight bildirim vb buglar.
Mac'lerde shift tuşu değil, option veya control olması lazım.
-
Hocam selam, ben de ilk defa macte yapıyorum o yüzden emin olamadım.
Şimdi olan yükleme normal telefondan yapılmış gibi mi oldu yani?
Selam hocam, siz nerden başlattıysanız o şekilde yükleme olmuştur. DFU ise DFU, Recovery ise Recovery. Tek değişen şey .ipsw'yi tekrar indirmiş oldu bilgisayarınız.
-
16.5'te ısınma fazlaydı. 16.6'ya geçtikten sonra ısınma eskiye göre azaldı. DFU'dan sonra ise bir değişiklik olmadı.
O zaman problem yok, çok teşekkür ettim 🙏🏼🙏🏼
Merhabalar, iphone’da faceid veya farklı parola girişi yaparak ikinci ekran kullanımı diye bir şey var mı?
yani faceid ile açtığımızda telefonun içeriği farklı
parola ile giriş yaparak farklı telefonu içeriği şeklinde
Maalesef o Android’de mevcut. Muhtemelen bir kaç sene sonra Apple muhteşem bir şey bulmuş gibi yapar 😊
Apple ın sevmediği işler hocam bunlar :)
Focus modları ile dediğinizi tam olarak olmasa da benzer olarak yapabiliyorsunuz. Youtube da focus modları olarak aratın ve detaylı modları keşfedin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X