Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
169
Favori
778.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alternatif senaryoyla grafik çalışması yapıp geribildirim gönderirseniz işe yarar bir şey çıkarsa apple sessiz sedasız iç eder hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • StarveOfMurder kullanıcısına yanıt
    Elbette, zaten bunun için yazdım ben de.

• Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt

Xr da gayet iyi hocam

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Valla bilmiyorum ama ios 15.7 den geçtim ben ios 16.5 iyi değildi 16.5.1 e bi geçtik hem hız hem sistemin akıcılığı daha soft tepkiler veriyor sistem ztn bunları hemen fark ettim ama pil olayı bende 4-5 gün sonra kendini hissettirdi. Sonra bir bakdım abi pil bitmiyor. Pil sağlığı %75 batarya geekbench skoru 3500 ios 16.5.1'in çok iyi ya. En yüksek sıçrama iphone 11 de olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam 4yıllık xr pil sağlığı%86 sizde çok düşmüş

hızlı şarj mı var

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

ben telefonu 2nci el almıştım ve pil sağlığı %84 tü. 1 yıl oldu ve şuan %75. Hızlı şarjım var ama onuda yeni aldım yaklaşık 2-3 ay oluyor. Ömrü bitmişti ztn pilin. Ama güzel olan tarafı bana yetiyor.

yeter hocam bence de pil değiştirip içi açtırmaya gerek yok

• Burdaki alarm sizde de saçmalıyor mu? Bir var bir yok. Kafasına göre.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• byJuck kullanıcısına yanıt

Alarm simgesi bende de yok eskiden çıkıyordu alarm kurunca tatilde epeydir kurmadım siz yazınca fark ettim hocam

• Gellsiiiiiin

• 14pro cıhazda sunu farkettım. Facebook uygulaması açıkken ekranı kılıtledıgımde kılıt sesı yuksek cıkıyor. Başka bir uygulamada ise mısal whatsappta iken ekranı yan yuşla kıtleyınce kılıt sesı cok cılız cıkıyor bır cok kez denedım facebook uygulaması acıkken kılıt sesı yuksek cıkıyor. Sizde de öyle mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SABQCES -- 2 Temmuz 2023; 16:45:32 >
  • SABQCES S kullanıcısına yanıt

11 ile denedim böyle bir sorun yok.

Sadece facebook'a özel bir durum değil sesli içeriklerde yapıyor bunu klavye tıklamaları da sapıtıyor ChatGPT uygulamasında deneyebilirsiniz

• StarveOfMurder kullanıcısına yanıt

Bu klavye sapıtması taaaaa ios 8 den beri var iphone 5s 6s 7 plus xr hepsinde yaşadım. Apple bunları sorun olarak görmüyor. Klavyedeki tıklama ses sorunu düzelmez. Geç geliyor ses sanki fps mi düşüyor , işlemcisimi fulleniyor telefonun ama ağırlaşma oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 2 Temmuz 2023; 17:32:39 >
    Androidde takılma problemini daha hafif bir klavyeyle çözerdim. ios'ta hangi klavye olursa olsun aynı takılmaları yapıyor.

• Sıcakların da etkisiyle mobil veride hem şarjı daha çok tükeniyor hemde ısınıyor. Aşırı ısınma değil ama hissedilir seviyede. Wifi ile hiç sıkıntı yok.

13 ve 14 te denendi yok

• Arkadaşlar iOS’ta sahte konum nasıl kullanabilirim internetten araştırdım hep bilgisayara bağlanması gerekiyor bunun bilgisayara bağlanmadan uygulama ile yapabilmenin yolu yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 3 Temmuz 2023; 0:14:58 >
  • ne işe yarıyor o hocam

• O bilgisayar ile dediğin şey yol jailbrek ten geçiyor ve uzun süredir mümkün değil üst seviye İOS ve üst seviye cihazlar için. En son unc0ver İOS 11-14.8 arası ve A12-13 e kadardı. Diğer geliştiricileri bilmiyorum ama bu işler iOS 14.8 ten sonra çok çok hale geldiği için geliştiriciler jailbreak yapıyoruz diye bir şeyler gösterip elletmeme modunda idi en son bende takip etmeyi bırakmıştım çok önce. Ve dediğim diğer geliştiricilerin jailbreak lerde Touch ID veya face ıd çalışmıyordu modele göre. Yani jailbreak olmadığı için sahte konum çok zor yok diye biliyorum.

Ama tam emin değilim şimdi aklıma geldi 3utools programına bak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 3 Temmuz 2023; 2:26:9 >
  • 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.