< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 30 Haziran 2023; 12:3:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 30 Haziran 2023; 12:3:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 gün arayla dolar 23’ü görür görmez ikinci zammı yapmıştı hocam en son biliyorsunuz ki şuan dolar 26. Her an zam gelebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 30 Haziran 2023; 12:15:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende ip11 de ios 15.7.1 kullanıyorum ios 16 ya geçmek için fırsat kolluyorum hangi yönlerde daha fazla stabil ? |
Her yönden daha stabil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Güzel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
niye hocam ios 17 yi mi bekleyeyim :D |
valla yanıltıcı bilgi vermiyim ama bildiğim kadarıyla onun çözümü yok ios da(yani en azından ben bulamadım) ekran kapandıktan bikaç saniye sonra data alışverişini kesiyor..arka planda yenileme daha çok askıdaki uygulamanın veri güncellemesi ile alakalı... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 1 Temmuz 2023; 6:46:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14 pro benimki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |