Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
787.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanların en sorunlu kötü iOS sürümü iOS 16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dfu mode alıp ios 16.5 yüklüyordum bir anda bağlantı koptu yükleme kısmında kaldı öyle telefon ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim. Tel iphone 13

edit : yükleme ilerlemiyor son kısma geldi kaldı orada öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 19 Haziran 2023; 20:57:16 >
  • DarkGathering kullanıcısına yanıt

Orjinal kablo olmayinca öyle oluyo yada itunes güncel değilse öyle yapar. Yputubede videolar var izlersen yönlendirir seni

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

orjinal kablo hocam ya telefon komple çöp mü oldu şimdi. Elmada kalmadı bu arada elma ile beraber altında yükleme oluyor ya orada kaldı o yükleme ilerlemiyor kesinlikle :(

• DarkGathering kullanıcısına yanıt

Nie cöp olsun yahu itune güncelle tekrardan indir yada usb giriiş yerini değiştir olmadi başka pc dene

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

yok olmuyor hocam ilerlemiyor kafayı yiyeceğim

3utools ile de deniyorum şu anda connecting iDevice kısmında kalıyor o da

edit : force restart ile çözdüm recovery mode geçti otomatik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 19 Haziran 2023; 21:19:1 >
  • Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt

Parlaklık genelde %50 ve altında. Başka birşey var ama çözemedim

• 14 pro max 16.5
    16.2 ile birlikte en memnun kaldığım sürüm bu oldu.

mutlaka dfu mod ile itunes üzerinden yedekleme yapmadan kurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 16.5 sürümünde her hangi bir sorun yaşamıyorum ve stabil durumda.Akışta okuduğum hiç bir sorunuda yaşamıyorum .Üç cihazda sorun yok.( 12 PM ,13 PM ve 14 PM ) …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 20 Haziran 2023; 9:11:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

16.5.1 bu akşam gelir mi?

17 beta'dan 16.5'e dönerken temiz bir DFU kurulum sonrası 3uTools'dan itunes yedeğimin sadece Film rulosu(Galeri) kısmını geri yükleyerek ben de bütün problemlerimden kurtuldum. 16.4.1 dahil her sürümde memnundum aslında ilk kutu açılışında yedeksiz kurduğum için, 16.6 beta'larını denerken biraz sapıttı o yedekle devam etmek istemedim yine sıfırladım. Yaşanan sorunların çoğu bence eski backup'ların içinde veya kutu açılışında cihazdan cihaza aktarma yaparken gelen bug'lar. Konuda yazan hiç bir problemim yok sadece spotlight aramasında klavye geç geliyor. Her yönden çok memnunum desem yalan olmaz.

Bende de çok stabil. Neden çoğu kullanıcı hata alıyor anlamış değilim. Özellikle iPad çok iyi çalışıyor, donma kasma takılma hiç yok.

• ben eski yedekle itunes uzerinden dfu yaparak 16.5 kurmustum. burada bahsedilen sorunlari yasamiyorum. telefon 2 aylik oldugu icin bataryayi yorumlamak dogru olmaz iyi gidiyor. 13

Bende keza cok memnunum iOS 16.5'den. (Cihaz: 13 Pro).

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Bu akşam gelmesi gerekiyor…

• TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Benim diyeceklerimi özetlemişsiniz.Önceki sürümlerden gelen yedekten kaynaklı.Üç farklı iphone modelinde 16.5 de hiç bir problem yok.Spotlight bir yavaşlama var onun haricinde hiç bir şeye denk gelmedim …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 20 Haziran 2023; 13:58:10 >

pil ile ilgili bir iyileştirme olacak mı acaba?

Ekrani bir uygulamada yada resimlerde yan cevirip ana ekrana donunce saat ve Wifi isareti halen daha yan ekran seklinde kaliyor bazen. Buda bir 16.5 bugidir.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Bende de oldu bu bug. Reset ile düzelmişti.

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.