Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
787.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPad Pro modellerinde notebook yerine sabit kullanım varsa tabikide kullanılır.İphone için saçma bir yöntem olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 8 Mayıs 2023; 22:46:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iPhone 8 ,8 plus ve X modelleri iOS 17 destekleyecek .Apple yakın bir çok kaynak bu yönde yorumlarda bulunuyor.

• IOS 16.5 beta yüklemek için PC ye ihtiyacınız yok.

download beta profiles
    Download Beta Profiles
    https://betaprofiles.dev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 8 Mayıs 2023; 23:5:8 >

• Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt

Evet hocam şuan cihaz üzerinden indiriyorum bakalım nasıl olacak

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 8 Mayıs 2023; 23:7:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 16.4.1 a ‘dan daha iyi bir performans sergiliyor.Deneyipleyim görmeniz en iyi seçenek.

• Şu iOS 16 garabetinden kurtulalım başka bir şey istemiyorum ya i14'de bile sorunlu XR'de zaten acı çekiyormuşum haberim yokmuş ama bunda bile saçma sapan buglar oluyor bazen 15.7.1 efsaneviydi XR'de onun gibi stabil bir sürüm yakalarsam destek falan kesilene kadar kurulucam.

• iOS 16’nın en az iOS 16.6’ya kadar yolu var.

• Night King kullanıcısına yanıt
    Evet var

• Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt
    Yeni model iPad lerde olmaz.

Şimdi aklıma geldi. Ben iPad mini 6 kullanıyordum 2 ucu da Type C ydi. Yani olmaz iPad Pro lara da

• 16.5 beta 4 yükledim yarım saattir kullanıyorum şuan yorum yapmak için çok erken biliyorum ama yine de paylaşayım dedim ilk izlenimim olumlu; 16.4’ler ile gelen ölü toprağı üstünden attı resmen canlandı telefon. Kilit ekranları dahil herşey stabil, akıcı ve çok daha seri. Umarım bozmaz.

• Beta sürümleri yükledikten sonra gelen normal güncellemeleri yükleyebiliyor muyuz? Örneğin 16.5 beta 4 ten sonra gelecek olan 16.5 i yükleyebilir miyim veya diğer güncellemeleri alır mı telefon?

• batuhanuludere06 B kullanıcısına yanıt

Tabi ki esas sürümleri de yükleyebilirsin hiçbir sorun olmadan.

Beta güncellemelerini kapatın final sürümü geldiğinde direkt ekrana düşecektir.

• Teşekkürler. Telefonu servise vermeyi düşünüyorum da garantisi bitmeden kamera camının iç kısmında toz var hem onları hem de genel hoparlör vs. temizliğini yaptırmak için. Garanti kapsamında gürgençlerde yaptırabilir miyim? Bir de böyle bir durum da 16.4 te olan sürümü servis son sürüme günceller mi? bilginiz var mı?

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    16.5 akıyor ama hocam

Cihazimi güncellemeyin diye not yazdirt sürümdem memnunum vs dersin yapmazlar mrk etme

Yüksek ihtimalle güncellerler hep güncellendi şuana kadar. Çoğu zaman dfu atıyorlar zaten. O şekilde test ediyorlar.

• Ben de 16.5’teyim umarım RC sürümü ile bozmaz.

• Önümüzdeki hafta 16.5 stock sürüm haziran 15 & 16 tarihleri arasında gelmesi bekleniyor…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Mayıs 2023; 19:24:23 >
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.