Menü var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (235. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bataryalar şarj ve deşarj edildikçe doğal olarak kapasiteleri düşer. Pil sağlığı %88 ise, toplam kapasiteden %12’lik bir kayıp var demektir ancak bu haliyle de pil %100 şarj olur. Pil sağlığı seviyesi düştükçe haliyle kullanım süren de düşer. Yani pil sağlığı ile şarj seviyesi aynı şey değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acilmadi hala birsey yapmamiza gerek varmi? birini arama veya e devletten
imesi suresi dolup Yeni yilda acilan varmi sebeke
Hayır hocam beklemeyin biraz daha açılması gerekiyor. Sorun varmış halletmeye çalışıyorlar.
Aslinda teoride evet batarya 88 e kadar doluyor 12 lik kisim bataryada ölü kisim.
88 lik kapasiteyi yazilimla %100 dolu seklinde gosteriyor
tam anlayamadim? ne kadar surer acaba? ona gore E sim e gececegim
Hocam bugün ve yarını bekleyin açılması gerekiyor. Yarın akşam üzeride açılmazsa btk ile iletişime geçip bilgi talep edin. Duruma göre e sim yaparsınız en son sistemsel arıza vardı.
Simdi Taktim Hatti Sebeke Geldi... İmei suresi yenilendi sim 1 Aktif bilginize
arkadaşlar merhaba, telefona dfu modda temiz yazılım attım. itunes'tan bilgisayara attığım yedeklemeyi geri yüklersem sorunlu yazılım yeniden mi yüklenmiş olur?
Yeni olarak ayarla
Kestirmelerden otomasyon ayarlıyorum gün batımında duvar kağıdı değiştirsin diye ancak gün batımı olmasına rağmen değiştirmiyor.
Saat olarak belirtirsem değiştiriyor. Bir şeyi eksik mi yapıyorum yoksa bug mı?
merhaba arkadaşlar widgy widget programının türkçe bir rehberi varmı acaba?program nasıl kullanılır
-
-
ios 16 gayet iyi çalışıyor.ios 15 e geçmenin avantaji nedir hocam?misal 20/80 arası şarj ile 6 saat ekran olmak üzere toplam 24 saat pil süresi alıyorum.
-
Evet iyi çalışıyor ancak ben iphone11de hala stabilizeteyi yakalayamadım bugün şans eseri denedim ve oldu. ve uzun süre geçmeyi düşünmüyorum soran çok vardı yardımcı olur diyede paylaştım.
-
Hocam ben 15.6 ya geçtim 15.6.1 çalışmıyor.
Normalde 2 gün rahatlıkla şarjı giden 14 plus cihazım 16.0 dan 16.2 ye güncellediğimden beri (3 gündür) deli gibi şarj tüketiyor. Gece yatarken %100 bırakıp sabah %88 alıyorum hiçbir uygulama açık değilken. Bilgisi ya da tavsiyesi olan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X