< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 19 Ekim 2022; 21:47:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (133. sayfa)

-
-
Şu an iPhone 12 cihazımda ios 16.0.3 kullanıyorum. 16.1 rc sürümüne sıfırdan kurulum ile geçmek mantıklı mıdır? Bu zamana kadar hep otadan güncelleme yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazartesi çıkacak zAten 16.1 final. Bekleyin az kaldı, yapmayın öyle birşey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet itunes üzerinden kurabilirsiniz.
arkadaşların dediği gibi büyük ihtimalle pazartesi yayınlanacak olan sürüm bu ama daha önce bir kez farklı gelmişti normal sürümden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
RC'den memnunmusunuz? Özellilkle 13 Pro kullananlar?
-
Kesinlikle haklısınız. Ben ipsw indirip DFU modda sıfırlayarak kurulum yaptım. Telefon 11 Pro dediğiniz gibi hücreselde inanılmaz şarj tüketiyor. Şöyleki; sabah saat 6 da şarjdan aldığım telefonun şarjı öğlen 1 de bitti normal kullanımda. Pil sağlığı %92 normalde sabah 6 da şarjdan çıkarınca akşam 10-11 gibi bitiyordu. Hadi 2-3 gün süre vereyim toparlar diye düşündüm. Beklemedeyim şu an. Böyle devam ederse kesinlikle 16.0.3 e dönerim.
-
16.1 gerekiyor sanırım, hepsi aynı şuan saçma şekilde
Belki Pazartesi günü farklı bir sürüm yayınlarlar, eğer sorunu farkettilerse.
-
Bu bahsettiğiniz sorun İos 16.1 RC sürümünde mi ?
Evet
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Şaşırmadım açıkçası, her yeni güncellemede acaba neyi iyileştirdiler diye düşünmek yerine acaba bu sefer neyi bozdular diye düşünüyoruz. Umarım farkına varıp düzeltip o şekilde güncelleme yayınlarlar.
benim de hücreselde baya hızlı gidiyor şarj hallederler mi dersiniz 16.1 de
-
eve gittiğimde %60 ve üstü olan sarj fazla kullanınca bitmeye yaklaşıyor
-
eskiden android telefonlarda bu dertler vardı ios kullananlar hava atardı stabilite ve kararlılık konusunda ayriyeten bekleme durumunda iphonelar hiç şarj tüketmezdi, ama artık ios da her güncellemede android yolunda ilerliyor.
-
16.0.3 nasil batarya konusunda 16.0.2 ye gore?
baya kotu o surum guzeldi
-
16.1'de modem güncellemesi yapılmıştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
16.0.3 mu kotu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X