Şimdi Ara

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
235
Favori
305.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kestirmelere müzik çalma ekliyorum ama sadece indirdiklerimi çalıyor. Liste olarak keşfet bölümündeki değişik albümleri ekliyorum, akustik hitleri ekliyorum atıyorum. Eğer içinde daha önce indirdiğim şarkı varsa sadece onu açıyor, yoksa hiç çalmıyor. Wifi ve hücresel ile sonuç değişmedi, her türlü müzik ayarı açık lte ile sınırsız müzik de açık ama yok çalıştıramadım. İndirdiğim listelerin hepsi çalıyor ama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömer_ Ö kullanıcısına yanıt
    İsteğine çok uygun mu bilmiyorum ama tek tuşla wifi kapatıp hücreseli açmaya ya da tam tersini yapmaya yarıyor.
    routinehub.co
    RoutineHub - Toggle Wifi >< Cellular
    https://routinehub.co/shortcut/1132

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasapow

İsteğine çok uygun mu bilmiyorum ama tek tuşla wifi kapatıp hücreseli açmaya ya da tam tersini yapmaya yarıyor.https://routinehub.co/shortcut/1132
    Ben otomatik olarak yapılabilir mi diye sormuştum.
    İlginize teşekkürler.

• Nakahella kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız kestirmeyi burda paylaşın, inceleyip sorun bulmaya çalışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 13 Ekim 2019; 21:7:47 >
    Editörden paylaş düğmesine basıp iCloud linki kopyalamanız lazım.

Herneyse, bir listeyi çalmak için önce onu kütüphaneye eklemelisiniz. Eklediğiniz listeyi daha sonra kestirmeye sabit tanımlayıp (veya içinden seçip) çalabilirsiniz.

Kütüphaneye eklemeden de müzik çal seçeneğine girince hangi liste olduğunu soruyor, bende olmayan ve Apple'ın kendi listelerini de gösteriyor tıklayınca da ekliyor. Ama kestirmeye tıklayınca çalmıyor.

Belki o listeyle alakalı bir sorun, sizin liste bende çalmadı, oysa başka liste tanımladığımda sorunsuz çaldı.
    Bir de kütüphaneye ekleyerek deneyin.

Zaten sorun kütüphaneye eklemek. Çünkü bunlar her hafta yenilenen listeler. Mesela bu hafta olanlar haftaya olmayacak. Ben kütüphaneye eklersem bu haftanın şarkıları hep kalacak.

Dediğiniz gibi listeyi arşivime eklediğim zaman çalmaya başladı. Saçmaymış, arşivde olmasa da çalsın işte arşive eklemeyi sevmiyorum. Neyse böyle biraz kullanayım bakalım liste yenilenince otomatik yeniliyorsa sorun olmaz.

• ömer_ Ö kullanıcısına yanıt
    Ben bir türlü wifi bağlanınca hücreseli kapatan otomasyonu yapamadım. Sizinki çalışıyorsa paylaşır mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • basyigit B kullanıcısına yanıt
    Wi-Fi ile alakalı her otomasyon ek onay isteyecektir ve tam otomatik olarak çalışmayacaktır. Başaramadığınız konu bu ise çözümü yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: basyigit

Ben bir türlü wifi bağlanınca hücreseli kapatan otomasyonu yapamadım. Sizinki çalışıyorsa paylaşır mısınız?
    Maalesef otomatik çalışmıyor Onay istiyor.

Night Shift Alarm kapatilinca otomatik baslasin istiyorum. Siriye Night Shift ac ve kapa komutlarini verdigim halde önerilenler altinda göremiyorum, kestirmelerdede Night Shift ac ve kapa komutlari yok. Bunu nasil yapabilirim fikri olan varmi? Ben genelde hergun telefonu Night Shift acik kullanmayi seviyorum, planlama yapinca bir gunluk oluyor. Istiyorumki alarmi kapattigim an Night Shift acilsin, gözlere daha rahatlik veriyor.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Night shift ayarlarındaki planlamada gerekli saatleri seçin ve o her gün belirtilen saatlerde açılıp kapanacak (tek günlük değil).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShortcutsMaster -- 16 Ekim 2019; 19:18:56 >
    Bunu bilmiyordum tesekkurler.

• Merhabalar

Kestirmeler için güvenlik durumunu ayarlayamıyorum . Ayarlarda bahsettiği yerde öyle bir seçenek çıkmıyor , doğal olarak dışardan kestirme yükleyemiyorum.

• Gkn89 kullanıcısına yanıt
    daha önceki sayfada cevap verdim bununla ilgili:
    quote:

galeriden herhangi bir kestirme indirip çalıştırın ve bir daha bakın, bazen butonun görünür hale gelmesi belli bir süre alıyor.

Sorunuz varsa, öncelikle konudaki son sayfaları incelemek faydalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.