Şimdi Ara

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.287
Cevap
245
Favori
299.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Youtube linkini panoya kopyalayın daha sonra kestirmeye tıkladığınız zaman size mp3 olarakmı yoksa mp4 olarakmı yüklemek istediğinizi sorucak gerisini kendisi hallediyor zaten biraz bekletiyor indirirken diğer indirme programlarına göre...
    Hocam zaman aşımına uğradı şeklinde hata veriyor kestirmede sorun oluştu sanırım.
  • Superonline kullanıcıları için kampanya başlangıç, bitiş, akk bilgilerini gösteren kestirme hazırladım.

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım

• fatih_h kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim gerçekten faydalı bir kestirme olmuş. TurkNet kullanıyorum ama superonline kullananlar icin guzel olacaktır.

Bende TurkNet icin yarin bir deneme yapayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Superonline kullanıcıları için kampanya başlangıç, bitiş, akk bilgilerini gösteren kestirme hazırladım.

https://www.icloud.com/shortcuts/d1bd6ab663bd4586a492fbf343dd8cba
    bunun aynısını vodafone yanımda ile yapabilir miyiz ne kadar net kaldığını ne kadar dk sms falan olur mu hocam

• Bu tarz sistemler api paylaşmadığı için "tersine mühendislik" ile veri çekilebilir. Superonline'ı yaparken json response ları inceleyip datayı çektim. Vodafone hattım olmadığı için kurcalayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 3 Ekim 2018; 0:6:21 >
  • quote:

Bu tarz sistemler api paylaşmadığı için "tersine mühendislik" ile veri çekilebilir. Superonline'ı yaparken json response ları inceleyip datayı çektim. Vodafone hattım olmadığı için kurcalayamıyorum.
    çok karışık bir olay sanırım
  • Merhaba!
    Şöyle bir kestirme yapmak istesem nasıl yaparım?

Fotoğraf albümüme "Kartvizit fotoğrafımı" ekledim.
    Kestirmeler ile söylediğim telefon numarasına bu kartviziti Whatsapp ile göndermesini istiyorum.
    Bunu nasıl yapabilirim?

1 - Kartvizit fotoğrafını bul
    2 - Telefon numarasını söyle
    3 - Whatsapp ile gönder. (Rehberimde ekli olmayan numaralara da göndermek istiyorum.)
  • canergiray77 C kullanıcısına yanıt
    Yazılım tecrübesi olmayan birisi için karışık gelmesi normal :)

• muratveb kullanıcısına yanıt
    Bunun icin illede kestirmeye gerek yok. Safariden Pandahelper veya TutuApp yukle profil izinlerini ver daha sonra Youtube++ adli uygulamayi yukle ve sorunsuz istedigin youtube videosunu indir galerine kaydet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Ekim 2018; 10:42:27 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Jailbreak olmadan yüklenebiliyormu bunlar

• Carpediem_33 C kullanıcısına yanıt
    Evet yapman gereken safariden TutuApp veya PandaHelper yüklemek. Bunlarin disinda AppValley, TweakBox, 25PP var benim bildigim. Yükledikten sonra Ayarlar kismindan Profillere girip Güven demen lazim ki oralardan yükledigin uygulamalari acabilesin. Sanirim bir ay sonra uygulamalar acilmiyor bu durumda yapman gereken uygulamayi silip tekrar yüklemek sadece.
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Ama bende çalışmadı nedense. Kullanıcı ismimi ve şifremi giriyorum ama ya donuyor ya da uygulama çalıştırılamadı diyor.

Sizce sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekoah E kullanıcısına yanıt
    Ben müşteri no ile giriş yapıyorum normalde o şekilde denediniz mi veya kullanıcı adı veya şifrenin sonunda boşluk karakteri, büyük harf olmadığına emin misiniz ?

• quote:

Ben müşteri no ile giriş yapıyorum normalde o şekilde denediniz mi veya kullanıcı adı veya şifrenin sonunda boşluk karakteri, büyük harf olmadığına emin misiniz ?
    Aynen dediğiniz gibiymiş. Müşteri no ile girince oldu. Tekrar emeğinize sağlık.

• ekoah E kullanıcısına yanıt

• Kestirme olsa daha iyi o tür uygulamalara güven olmaz

• Zamanlayıcılı sms gönderme yapabilecek yok mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brobiy kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey mümkün değil. Sadece sistemin izin verdiği şeyler yapılabilir. Kestirmeler arkaplanda çalışmıyor.

• brobiy kullanıcısına yanıt
    Belki IFTTT adli uygulama ile olabilir

• YouTube kestirmesini düzeltebilen var mı

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.