Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar konunun ios 12 olduğunu biliyorum kusura bakmayın sabote etmek gibi oalacak ama başka forumlara yazınca cevap alamadım. 2 senedir İphone 7 plusı kılıglı bir şekilde kullanıyorum ve artık sıkıldım. Papscover ve femmerosa gibi kaplamaları kullananlar varmı memnunmusunuz?şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaş olmaz demiş ama siz onu dinlemeyin lütfen. Bilip bilmeyen herkes konuşuyor... Yedeklemeyi aldığınız versiyon neyse program o eski versiyonla kuruluyor...

Ben de sizinle aynı durumdaydım. Yani güncellemek istemediğim app'lerim vardı. Aynen istediğim gibi eski versiyonla tekrar kuruldu. iCloud yedeklemesiyle kurdum. Tecrübeyle sabit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar

Cihazım iPhone 7 10.3.3 yüklü 12 yüklemek mantıklı olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerceliker -- 13 Eylül 2018; 15:22:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    renkligaraj.com adresine gir orda guzel arac folyosundan yapiyorlsr bence onlati dene papscover filan biraz kalite eksikligi

• omerceliker O kullanıcısına yanıt
    Memnunsan yeni maceralara gerek yok :) ios 10’un uygulamadan çıkış animasyonunu bile özledim..

• cngishan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• iOS 12 GM sürümünde şarj yine su gibi gidiyormuş duyduğum kadarıyla. Sizde durumlar nasıl?

• 12 pil dusmani, stabilite dostu..

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

12 pil dusmani, stabilite dostu..
    Vay arkadaş ne zaman adam olacak bu lanet işletim sistemi.

• Whatsup'ı arka plandan kaldırdıktan sonra tekrar girerken ekran simsiyah oluyor sonra giriyor,dikkatini çeken oldu mu?
  • ios 10 ile ip7 kullanıyorum. ios yükseltme olarak 11 sürümünü direk pas geçtim. Bakalım 12 nasıl olacak? Şimdilik uygulamalar açısından ios 10 sorun değil ama ios 12'ye geçip değiştirene kadar cihazı bu sürümle kullanmaya devam ederim duruma göre. GM sürümde ip7 yükleyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 13 Eylül 2018; 16:25:12 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Ayın 17 sinden sonra yorumlar yağmaya başlar.. ama pilin kötü gittiğini söylüyorlar. Sanırım 12.x.x sürümlerini beklemek daha iyi olacak..

• FK5896 kullanıcısına yanıt
    Genelde güncellemeleri o şekilde yapıyorum. Yeni sürüm ilk çıktıktan sonra elbet iyileştirecek bir taraf buluyor Apple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 13 Eylül 2018; 16:34:24 >
  • Bende jailbreak var hala beklemedeyim. Eşimin iPhone 6 telefonuna Gm sürümünü yükledim bariz bir hızlanma mevcut ancak pil denemesi yapmadım. 7 plus ile geçmemek için kendimi zor tutuyorum şuan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FK5896

iOS 12 GM sürümünde şarj yine su gibi gidiyormuş duyduğum kadarıyla. Sizde durumlar nasıl?
    Dün gece saat 2 de tam şarj ettim bugün 24 saat dolunca paylaşırım ekran görüntüsü ama yoğun kullanan biri değilim şuan %70 mesela.

• iPhone 6 var ios 11de pil su gibi gidiyor 12 ye gecsem daha mi kotu olacak yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Diğer arkadaş olmaz demiş ama siz onu dinlemeyin lütfen. Bilip bilmeyen herkes konuşuyor... Yedeklemeyi aldığınız versiyon neyse program o eski versiyonla kuruluyor...

Ben de sizinle aynı durumdaydım. Yani güncellemek istemediğim app'lerim vardı. Aynen istediğim gibi eski versiyonla tekrar kuruldu. iCloud yedeklemesiyle kurdum. Tecrübeyle sabit.
    cevap için teşekkürler. icloud yedeklemesi deidğiniz pc'den mi oluyor? wifi ile mi? çünkü icloud kapasitem 5gb. her şeyi yedekleyebilecğeini sanmıyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

cevap için teşekkürler. icloud yedeklemesi deidğiniz pc'den mi oluyor? wifi ile mi? çünkü icloud kapasitem 5gb. her şeyi yedekleyebilecğeini sanmıyorm

Alıntıları Göster
    Icloud yedeklemesi bence harika bir şey. Ben 3.99₺ fiyata aylık 50GB ICloud alanı satın aldım. Her ay ödüyorum ama 4₺ para değil bence. 50GB Alanım var ve tüm fotoğraflar, uygulamalar vs vs otamatik orada kayıtlı oluyor.

Herhangi bir formatta WI-FI üzerinden telefon en son nasılsa o şekilde geri yüklüyor.

• Beta profille uğraşmamak için bekleyeyim diyorum ama yavaşlık canımı sıkıyor bazen sırf 4 gün diye yapabilirim

• mert6385 kullanıcısına yanıt
    iCloud dediğim WiFi yedekleme. Ama iTunes ile de yedek alsanız aynı olur herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.