Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iTunes geri yüklemeyle geçtik bakalım pişman etmez ins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Servisten değiştirsen iyi olur dejiden memnun değil çoğu kişi.

• Şu an için iyi gözüküyor bir tık daha akıcı be hızlandı sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    500 600₺ Arasi servisde pil değişimi

• Merhaba arkadaşlar 12.1 kurdum ayarlarda 1 bildirim uyarısı var bir türlü kapatamadım neden uyarı var onu da bilmiyorum

• ios 12.1 bende gözükmüyor. İ8+ ios 11.4.1 var ve güncelle dediğimde ios 12 çıkıyor güncellemede. Düne kadar güncelle dediğimde en azından ios 12.0.1 çıkardı. Var mı fikri olan?

• iphone 8 ıme 70 tane emojı gelmıs sevıncten napacagımı sasırdım senın gıbı fırmanın ben ınsan kameraya barı bı portre modu bişi ekler yalandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heimdall.. -- 30 Ekim 2018; 23:32:9 >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Yıl sonuna kadar 220 değil mi?

• mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt
    Cihazdan bakıyorsan önce 12 yi indirip ondan sonra 12.1 güncellemeye çalışıyor olabilir. Bilgisayardan bakarsan direk 12.1 görecektir. 11 dem geçeceksen iTunes ile geçmeni tavsiye ederim geri yükleme yöntemiyle. Sonra iCloud’dan yedeği yüklersin.

• yapim numarasi nedir ?

bende: 16B92 yaziyor.
  • iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü

bende böyle bir sıkıntı oldu.dfu mod ile 12.1 yüklemesi yaptım sonra itunes ile geri yükledim beta profili olmamasına rağmen böyle olmuş.çözümü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi submarcoss -- 31 Ekim 2018; 0:16:4 >
  • 5s ler dahil degil hocam sitede koymamislar

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum orjinal pil cihaz kadar var o zaman çakma bulsa iyi olur arkadaş. Ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum artık :)

• bende 8 plus var portre modu eklemisler kameraya
  • cunuvar C kullanıcısına yanıt
    Bende yukledim bir fark hissedemedim henuz. sarja etkisi olurmu zamanla anlayacagız. Hiz konusunda uygulama acilis ve tepkilerinde fark hisseden var mi? İyi yada kotu? şimdiden karsılastırma vıdeoları bıle dusmus. ya aynı yada cok kucuk farkla 12.0.1 onde demiş sanırım. Aldıgı puanlar da oyle
    iAppleBytesyoutube
    iPhone 6S : iOS 12.1 Final vs iOS 12.0.1 Speed Test (Build 16B92 / 16B93)
    https://www.youtube.com/watch?v=gLoneIHm0YE

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

ios 12.1 bende gözükmüyor. İ8+ ios 11.4.1 var ve güncelle dediğimde ios 12 çıkıyor güncellemede. Düne kadar güncelle dediğimde en azından ios 12.0.1 çıkardı. Var mı fikri olan?
    Ayarlar > Genel > iPhone Saklama Alanı na girin. Orda ios 12 nin indirilmiş bir güncellemesini görüceksiniz. Orda ki ios 12 güncellemesini silin. Sonrasında güncel ios 12 sürümünü görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatkom

Merhaba arkadaşlar 12.1 kurdum ayarlarda 1 bildirim uyarısı var bir türlü kapatamadım neden uyarı var onu da bilmiyorum
    Eyvah o sorun varsa kapanmak bilmez illet sorundur. Ayriyetten bu sürüme kadar bu sorunu düzeltemedilerse yazık.

Bir süre telefonu iclouda yedeklemeyin ve 2-3 hafta sonra uyarı gelecek ayarların en üst kısmına. Tamam deyin muhtemelen düzelir. Genelde o bildirim yedekleme yapın bildirimi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 31 Ekim 2018; 7:4:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ayni.

• Bu arada telefon bir tık daha seri olmuş gibi geldi. Ani parmak kaydırmalarındaki ekran donmaları filan hallolmuş sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam telefon daha seri olmuş.

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.