Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek tek sütunlara dokunup süreleri toplamak... 2018 yılındayız gelen özelliğe bak ya, yazsana işte son şarjdan sonra şu kadar gitti pilin diye. En önemli özelliği kaldırmış adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Arkadaslar, iOS 12'de gözle görülür ne gibi bug'lar (hatalar) var? Pil konusu haric. Özellikle iPhone 7'de.
    Rehberde sag taraftaki aldabede H harfi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Fiziği güzel karakteri beş para etmez gibi bir şey mi oldu bu 😂

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Zahmet edip biraz okursan sayfaları görürsün hocam.

• H harfi ile kayitli olan kisileri de mi göremiyoruz bu sekilde? @Xulavi
  • Re4lite5 kullanıcısına yanıt
    Okudum, fakat kisiden kisiye degistigi icin bazi sorunlar, tekrar sormak istedim. Ne var bunda? 50 kisi güncelleme kacta gelecek diye sorunca rahatsiz olmuyorsunda, bu sorudan mi oluyorsun? Sürekli zaten pil sorunu soruluyor, herhangi bir bug yazan yok dogru düzgün!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar i7'yi iOS 12'ye güncelledim ana ekranda uygulamaları tamamen kapattıktan sonra tekrar home tuşuna bastığımda telefonun titreşim şiddeti azalmış bunu yaşayan var mı i7'ye güncelleyenler bi test edip yazabilirler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Re4lite5 kullanıcısına yanıt
    :)) sanki oyle oldu... temiz kurulum da hikayeymis boylelikle görmüş olduk bir kez daha :)

• anyonea A kullanıcısına yanıt
    Evet, iOS 12'de şiddet azaltıldı tüm cihazlarda böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Hocam bundan 2 sene önce ipadimi güncelledikten sonra ekran bi acıldı ardından kapanıp bi daha acılmadı. Serviste garantisi bittiği için ücretli değişim dışında birsey yapamayacaklarını söyleyip bana kitlemişlerdi. Yani güncelleme sonrası herseyi beklerim.
    olmaz olmaz diyemem olur ama gene de dfu ile yükleyin siz, bakarsınız düzelir.
  • sizde'de aynı durum mevcut mu veya başka iOS 12'li cihazla karşılaştırma şansınız oldu mu?
  • i7 de arama gelince 1 saniye geç geliyor arama ekranı, ufak bi takılma var orda, başka bi sıkıntı görmedim ben, ilk gün şarj ios 11 ile aynı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Pil sagligi %99 demek iphone x inizin cop olmasi ve arkasi gelmeyen sorunlar cikarmasi demek.

Alıntıları Göster
    çerçeveletip duvara asmalık yorum :)
  • 12 nin yeni bugu mudur ? Telefon çaldığında bir kac seferdir ekran boyle oluyor

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü

• Vallaha ya, sacmalik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

12 nin yeni bugu mudur ? Telefon çaldığında bir kac seferdir ekran boyle oluyor

Değil, Home tuşuna iki kez hafifçe dokununca ekranı aşağıya çekiyor siz de çağrı geldiğinde büyük ihtimal bunu yaptınız.

• step-team kullanıcısına yanıt
    Her ekrana ulaşılabilirlik desteği getirmişler bazen anlamsız bir yer de bile bunu yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • step-team kullanıcısına yanıt
    Cevaplamak istemediğimiz de ekrani asagi atamiyoruz degil mi ? Kapatmasini bekleyecez illa

• iOS 9’dan sonra 6s cihazımda en akıcı versiyon oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Ancak sessize atabiliyoruz :(
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.