Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.925
Cevap
92
Favori
916.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar. iPad air kullanıyorum ios 10.3.3 jb yüklü. Cıhazımı yeğenlerim çok kurcaladığı için şifre hatasından etkin değil şuan. Bildiğim kadarıyla tek çare temiz kurulum yapmak. Ama dfu moda alıp ipsw yüklemek istediğimde saatlerce beklediğim halde yazılım yüklenmiyor. Cihaz dfu moddan çıkıyor, sonra da iTunes hata veriyor. Bu sürekli böyle devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • 11.3teyim şuan bir sorum yok şükür ama 11.3.1 güncellemesini indirmiş yüklemek istiyor durmadan. Bu güncellemeleri kapatmanın bir yolu var mı dostlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Yeni beta'da klasör gecikmesi sorunu düzeldimi ?
    Hayır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spigen de %30 indirim var anneler gününe özel bilginiz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Spigen de %30 indirim var anneler gününe özel bilginiz olsun...
    Bu spigen orijinal kılıf mı?
  • Orjinal mi derken apple magazalarinda satilan degil, onu soruyorsanız... iyi bi markadir, kaliteli oluyor urunleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Orjinal mi derken apple magazalarinda satilan degil, onu soruyorsanız... iyi bi markadir, kaliteli oluyor urunleri.
    Apple mağazalarını kastettim, teşekkür ederim. Bakayım bi güzel hoş bir kılıf bulabilirsem alayım indirim varken.

• Arkadaşlar sistem 8.4 gb yer kaplıyor bunu nasıl düşürebilirim niye bu kadar uçtu bu anlamadım ? Yardımcı olabilecek var mı tel 16 gb zaten doğru düzgün uygulamada yüklü değil

iOS 11 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Arkadaşlar sistem 8.4 gb yer kaplıyor bunu nasıl düşürebilirim niye bu kadar uçtu bu anlamadım ? Yardımcı olabilecek var mı tel 16 gb zaten doğru düzgün uygulamada yüklü değil

bende 11,74 GB
    11.4 beta 4 yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 10 Mayıs 2018; 1:6:26 >

• isikayhan kullanıcısına yanıt
    Netde baktım biraz 30 gb falan olanda var Nası indirebiliriz acaba arkadaşın telde 4-5 gb bi şeydi 32 gb bide telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

11.3 ile 11.3.1 arasında neyi bozmuş olabilirler, lütfen saçmalamayın. İki sürüm arasında fark yoktur, sadece yeni olan sürümde ufak birkaç hata giderme vardır o kadar.
    biraz araştır Hocam You tube iyi izle 11.3.1 sarj düşük geldi 11.3 hallen sarj iyidir. bana 6 saat alıyorum evvel resimler paylaştım oyun vb facetime face vb vb fazla kullanıyoruz çok iyidir. 11.3

11.3.1 denedim düşük geldi geri döndüm 11.3 daha iyidir. İphone 7 plus 128 gb ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sercio

biraz araştır Hocam You tube iyi izle 11.3.1 sarj düşük geldi 11.3 hallen sarj iyidir. bana 6 saat alıyorum evvel resimler paylaştım oyun vb facetime face vb vb fazla kullanıyoruz çok iyidir. 11.3

11.3.1 denedim düşük geldi geri döndüm 11.3 daha iyidir. İphone 7 plus 128 gb ;)

Alıntıları Göster
    Bende 7 Plus 128 gb kullanıyorum şarj durumundan hiç memnun değilim 1 günde şarjı bitiremezken şimdi dayanmıyor güncellemeler bitirdi şarjı durumunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrelhan

Bende 7 Plus 128 gb kullanıyorum şarj durumundan hiç memnun değilim 1 günde şarjı bitiremezken şimdi dayanmıyor güncellemeler bitirdi şarjı durumunu

Alıntıları Göster
    Hmm bana sanş geldi seni ki 11.3.1?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

11.3 ile 11.3.1 arasında neyi bozmuş olabilirler, lütfen saçmalamayın. İki sürüm arasında fark yoktur, sadece yeni olan sürümde ufak birkaç hata giderme vardır o kadar.
    yazılımda güncellemerin sürüm notlarında her bilgi içermez örnek frekans hızları rmp ler süreler ıvır zıvır şeyler açıklamada yazmaz driver güncellemsi yapılıp performans iyileştirilmesi yazıyorsa bil ki 2 3 kod düzeltmekten ziyade örnek dokunmatik hassasiyeti için bile min frekansları bile yükseltebilirler ki zaten single çekirdekler çok az yükselmiş... Saygılar iyi forumlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sauce_2k

11.2.5'teyim viskimi yudumluyorum.
    bug dolu bir sürümdesin farkındamısın :) şarj için bir şey diyemem tabi :P
  • iPhone 7 im ile iOS 10.3.3 te bekleyip sizi izliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

iPhone 7 im ile iOS 10.3.3 te bekleyip sizi izliyorum :)
    hiç geçme 10.3.3 efsane benim 10.2 deyim 11.3 geçtim idare :D eski 10.2 8 saat alıyordum şimdi 6 ve 6,45 saat arasında idare :)
  • Tam ben de 10.3.1 deyim i7 ile geçeyim mi diyecektim ki vazgeçtim. Güncellemenin telefona indirilmesini nasıl iptal ederim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterlione

bug dolu bir sürümdesin farkındamısın :) şarj için bir şey diyemem tabi :P

Hangi konuda bug var ki? Cidden kullanımımı etkileyecek bir şeye denk gelmedim hiç. iPad Air 2 cihaz kullanıyorum bu arada iPhone değil. Şarj da hiç olmadığı kadar iyi gidiyor, çok memnunum açıkçası bu sürümden. Hatta son sürüm olarak bunda kalırım hep diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS güncellemesi hazır uyarısını nasıl kapatabiliriz? Depolamadan güncellemeyi sildim fakat Ayarlar kısmından ne zaman Genel bölümüne girsem güncellemeyi tekrar indiriyor. Yanlışlıkla basarsam dönüşü de yok, bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.