Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.924
Cevap
91
Favori
917.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Beyler konuyla alakasız ama nereye sorsam bilemedim kusura bakmayın.

Bu iOS da Google haritalar ile toplu taşıma da navigasyonu basıl başlatıyoruz ? Gideceğim yeri giriyorum seçenekler çıkıyor seçiyorum istediğimi fakat başla gibi bir yazı çıkmıyor.

Android de başla diyince gideceğin yere kadar adim adim seni yönlendiriyordu. Mutlaka iOS uygulaması da öyledir de ben bulamadım sanırım.

ios haritayı kullanmayın yandex ve google maps kullanın

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

11.4 Mü Gelecek hhahahahaha İyice Kafayı Yediniz.

Sana göre gelmiş olması lazım bir kontrol et :)

Beta Bile Gelmedi Hahahahahaha

Not: İşitme Engelliyim ♥
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Gelmemesinden bu kadar keyif alma sebebiniz nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11.4 ile sanirsam cocuk emojinleri gelicek tabletler için öyle görünüyo tabledi düşünememişler emojin ile sürüm yayinliyopar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sacrament1

Gelmemesinden bu kadar keyif alma sebebiniz nedir?

İki Aydır Nisan Ayından Önce Beklemeyin Yazıyorum Ondan Olmasın :)
    Ee tamam siz de iphone kullanıyorsunuz gelmemesi sizin de zararınıza. Anlamadım ki Apple’dan üst düzey tanıdıklar mı var, haklı çıkınca bu kadar mutlu olma sebebini anlamadım :) Ben olsam üzülürdüm şahsen ilginç bir yaklaşım sizdeki :)

• quote:

Ee tamam siz de iphone kullanıyorsunuz gelmemesi sizin de zararınıza. Anlamadım ki Apple’dan üst düzey tanıdıklar mı var, haklı çıkınca bu kadar mutlu olma sebebini anlamadım :) Ben olsam üzülürdüm şahsen ilginç bir yaklaşım sizdeki :)

Ben Zaten 11.3 Kullanıyorum :)

• quote:

Beta olarak kullanmayı biz de biliyoruz hocam, stabil sürümü bekliyoruz. Değerli yorumlarınız için teşekkürler :)

Olumsuzlukları Gördüğüm İçin Gelmediğine Seviniyorum Ve Gelmeyeceğini Bildiğimden Gelecek Gelecek Diye Sevinenlere Gülüyorum.
    Bence siz içinizden gülün gülüyorsanız da. Böyle çok nahoş bir davranış tarzı oluyor. Millet de 11.2.x sürümlerinin olumsuz yanlarını gördüğü için 11.3'ü bir umutla bekliyor. 11.2'den de kötü olacağını ben kendi adıma düşünmüyorum açıkçası. Dediğim gibi siz öyle düşünüyor olabilirsiniz, ama milletle dalga geçmeden duygularınızı kendi içinizde yaşamanızda fayda var kanaatindeyim. İyi günler.
    Olunsuzluklardan cok olumlu yorumlarini az cok gördük sanirsam klavye gecikmesi bizdede heves uyandirdi olmayan gecikmeyle daha akişkan olur düşüncesiyle bekliyoruz ama bnmki bahane sadece daha sifirlayip formatliyamadim cihazi bahane olsun diye bekliyorum şahsen..

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Olunsuzluklardan cok olumlu yorumlarini az cok gördük sanirsam klavye gecikmesi bizdede heves uyandirdi olmayan gecikmeyle daha akişkan olur düşüncesiyle bekliyoruz ama bnmki bahane sadece daha sifirlayip formatliyamadim cihazi bahane olsun diye bekliyorum şahsen..

- iOS 11.3 Beta 6 Yorumlarım - Cihaz iPhone X 64 GB Space Gray -

- Klasör Gecikmesi Devam Ediyor.
    - Klavye Takılmaları, Widget Ekranı Kasılma Ve Yavaşlamaları Tamamen Bitti.
    - Cihaz İçin Genel Olarak Ciddi Performans, Optimize Sorunları Giderilmiş Durumda.
    - Pil Konusunda Genel Olarak Zaten İyi Giden iPhone X Beta 6 İle 20 Dakika Gibi Bir Süre Uzadı.
    - Ram Management Biraz Olsa Düzelmiş Arka Plan Uygulama Bekleme Süreleri Uzamış Hemen Başa Sarmıyor.
    - Paralax Efect'i İle Her Beta Geçişi Sırasında Oynuyorlar. Performans Ve Optimize Konusunda Problem Yok Şuan.
    - Portre Modu Açılırken Ve Portre Modu Kullanılırken Kameralar Arası Geçiş Yapılırken Abartısız 10 Saniye Bekletiyor.
    - Pil İle İlgili Kullanım, Bekleme Sürelerinin Beraber Sayıp Sabah Ciddi Şarj Düşüşleri Görülmesi Kimi Zaman Devam Etmekte.

Genel Olarak Yorumlarım Bunlar. Yukarıda Düzelmiş Olan Sorunlar İçin Feedback Yaptım Ve Geri Dönüşlere İstinaden Yazıyorum Bunları. Gerekli Devam Eden Hatalar Ve Yeni Denk Geldiklerim İçin Ayrı Ayrı Feedback Yapıyorum.

NOT: iOS 11.3 Final Ne Zaman Gelecek Sorularına Net Cevap Vericem Çok Fazla Bilgi Kirliliği Söz Konusu Daha En Az 2 Beta Gelecek Bu Ne Demek Oluyor En Az 20 Gün Sonra Demek Oluyor.

Saygılar.

• quote:

Bence siz içinizden gülün gülüyorsanız da. Böyle çok nahoş bir davranış tarzı oluyor. Millet de 11.2.x sürümlerinin olumsuz yanlarını gördüğü için 11.3'ü bir umutla bekliyor. 11.2'den de kötü olacağını ben kendi adıma düşünmüyorum açıkçası. Dediğim gibi siz öyle düşünüyor olabilirsiniz, ama milletle dalga geçmeden duygularınızı kendi içinizde yaşamanızda fayda var kanaatindeyim. İyi günler.

Böyle İyi Aklınızı Kendinize Saklayın. Engelleyin Görmezsiniz Mesajlarımı :)
  • quote:

Sizin karşı görüşe tahammülünüz bu kadarsa,siz de empati kurup ona göre konuşun o zaman :) Her neyse niye konuşuyorum ki ya herkes bildiğini okur :)

• Saydiklarinin tam düzene girmesini için 2 betaya ihtiyac yok 11.3.3 ile düzelir ios 12 yayinlanir ios 11 de ümit yok artik şahsen şarj düzene girsin bişey istemem..

• Androidden iosa geçtim çok memnunum ama Bazen uygulama geçişindeki whatsaap takılmaları gitsin ben başka birşey istemiyorum genel olarak cihazdan memnunum canavar gibi çalışıyor Not: Arkadaşlara bende katılıyorum sorunlar çözülsün öyle paylaşılsın ama 12 ye az kaldı onun için önemsemiyecekler 11.3 sürümünü bütün dikkati ios 12 ye verecekler...
  • 6 senedir iOS dünyası ile iç içeyim, edindiğim tecrübeye göre eğer bir cihaz için final sürüm yayınlanır ise diğer cihazlara da aynı sürüm dağıtılır. Yeni iPad’ler 11.3 ile geliyor 15E216 sürüm numarası ile. Diğer iPhone ve iPad’ler de bu sürümü alacak. 11.3.1 gibi bir güncelleme görmez isek birkaç gün içinde alacağımız güncelleme 11.3 build 15E216 olacak. Öyle bir iki beta daha yok yani, iOS 11.3 tamamlandı. 11.4’ü yarılamışlardır hatta çoktan :)

Bu akşamda gelebilir. Perşembeleri güncelleme geldiğini hatırlıyorum. Muhtemelen server yoğunluğu oluşmasın diye 1 gün ötelemişlerdir.

Saat 20:00 ve 21:00 de nöbetteyiz yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.