Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
35 Misafir (14 Mobil) - 21 Masaüstü14 Mobil
5 sn
14.925
Cevap
92
Favori
916.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki işlemci hızını gösteren özellik mi gelmiş , eğer öyleyse üşenmezsen resim atar mısın hocam . teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruvale

Arkadaşlar iphone 6 10.3.3 deyim. Bu sürümden 11.2.5 e geçen var mı? Telefonda yer kaplıyor güncelleme. 10.3.3 hakkında bazı kötü yorumlarda okudum ama ios 11 de malum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Kal yerinde kardeşim. Yer kaplayanı silebilirsin.ayarlar genel saklama alanı

• icloud a mesaj yedekleme geri gelmiş

iOS 11 [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Bu profili yüklemen yeterli hocam :

https://betas.cmacapps.com/ios-11-beta-profile/

Zahmetin için teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelife1

iOS 11.2.5 iPhone 7 bir buçuk haftalık değişim cihazı. Felaket kötü diyecek başka söz yok.

iOS 11 [ANA KONU]

1-2 şarj bekleyin üstad. toparlar.
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    Umarım toparlar 😂

• Bugün yükledim şarj her zamankinden biraz daha iyi diyebilirim. Klavye takılmaları vs düzelmiş.

Cihaz 8 plus sürüm 11.2.5

Üst kısımda safari %44 WhatsApp %14 ve biraz da spotify var

iOS 11 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrek -- 24 Ocak 2018; 23:53:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.2.5 ile ilk günüm çok değişik geçti,dün gece güncelleme gelir gelmez güncelledim şarj %100 dü güncellerken. Bittikten sonra %84 seviyesinde idi ama ondan sonra su gibi aktı gitti şarj öyle böyle değil:) uyurken 74 te bırakmıştım kalktığımda 72 idi. Sabah soğukta zaten cihaz sapıtıyor işe gidene kadar %48 oldu acayip kıllandım tabi. Kıssadan hisse saat 4 te şarjım %1 oldu ama inanın normalde %1 de anında kapanan cihaz saat akşam 7 yi geçiyordu ve bana mısın demiyordu :) muhtelemen bug da falan kaldı.(ki o sürede lte açık olarak kullandım cihazı belirli aralıklar ile ) dedim bu bitmeyecek galiba yani telefonun kapanmasını sağlayamadım bi türlü çünkü. ardından cihazı kapadım ve açılmadı tabi :) zamanla şarjın oturacağını düşünüyorum. Atlamadan geçmeyelim pil kaybm %16 falan.Zamanla göreceğiz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek

icloud a mesaj yedekleme geri gelmiş

iOS 11 [ANA KONU]

Hangi sürüm bu hocam??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.3

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah kardeşim kızmak ne haddime... Fakat şuna net bir şekilde açıklık getirmek isterim ki Android cephesinde 6 saat kullanım süresi görmediğinizi söylemişsiniz fakat S7 edge,Lenovo P2,Asus Zenfone 4 Max gibi daha saydıkça çok rahatça çoğaltabilecek sayıda (Xiaomi’nin,Huawei’nin,HTC’nin birçok modeli.Babam HTC Butterfly kullanıyor,Malumunuz 5-6 senelik telefon olmasına ve 2200 mAh gibi küçük bir bataryaya ve Android 4.2 gibi basit bir işletim sistem yapısına haiz olmasına ve normal kullanıma ek gün boyu full parlaklıkta kullanılmasına rağmen 1.5 gün kullanılabiliyor.Bunu resmen hergün ben deneyimliyorum) 6 saat’in üstünü gören tabiri Caiz ise zilyon tane cihaz var.Bunu net bir biçimde ifade ederim ve ayrıca bunun birçok kanıtı ortada.Çok bariz ve basit bir konu olduğu için ispata gerek duymadım.

Belli ki bir iPhone kullanıcısısınız hatta Apple’ı seven bir kullanıcısınız.Sevmenize rağmen herkes gibi sorunlarla karşılaşmış fakat sevginiz bu sorunları basit ve kaynağının kullanıcı olduğunu size ikna ettirmiş ve bu durum mesajınıza yansımış gibi bir tavır yansıdı sizden bana.Şunu unutmayın ki biz bu telefona hatta her akıllı telefon kullanıcısı aldığı telefonu ileride güncellemelerini göz önünde bulundurarak almıştır.Firmanın yayımladığı her güncelleme aslında kullanıcının hakkıdır,parasının karşılığıdır.İsterseniz neden güncellediğimi size anlatayım; Telefonu yıllardır takip etmişim,etrafımdakiler gibi “Ameaan ithalatçı garantili bi Galaxy C5 alayım,sonuçta ucuz işimi görür” diye düşünmemişim paraya kıymışım ve almışım.Bakıyorum yeni aldığım telefonda çok çok ufak her zaman aynı yerde aynı şekilde takılmalar var;hatta takılma sayılıp sayılmayacağı şüpheli.Fakat bu telefona 2600 TL saymışım Adı iPhone.Millletin içinde çıkarınca gemi görmüş robinson crusoe gibi “sen buna kaç para verdin,paraya kıymışın heaaaa” gibi cümleler duyuyorum.Az para değil kim ne derse desin;hele ki geçen sene telefon fiyatlarına bakarsak.Ve bakıyorum forumlara yorumların özeti şu “Apple iOS 10’u tutturamadı,ufak kasmalar mevcut fakat daha iOS 10.1.1.İlerideki güncellemelerde mutlaka giderilir” E bizde bu yorumları görünce yeni iOS sürümü bekledik hayliyle.Ve gelincede güncelledik.Ayrıca hiçbir sorun olmasa bile cihazda,yeni güncelleme almak her akıllı telefon kullanıcısının hakkıdır.Telefonunu güncelledi diye bir kullanıcı sorgulanamaz.iOS 11.2.5 yayımlandı şu an ve hala bir yerde bu sürümün ahvali hakkında bir yorum bulunmamakta.Şu an 11.2.2’deyim ve şüpheliyim.

Ayrıca ben yorumda diyorum ki “iPhone 6S’imi iOS 11.2.2’ye ilk güncellediğimde sadece safari ve giriş animasyonu kasıyordu.iPhone X’in satışının düşüş raporu açıklanınca telefonda anlamsız ve çok basit kasmalar peydâ oldu.Bu durumda siz iOS sürümünüzü güncellesenizde;güncellemesenizde bir şeklide Apple sizin işletim sisteminize müdahil oluyor ve yavaşlamalar oluyor” Siz ise “Neden güncellediniz,telefonunuzun sıkıntıları güncellmedrn kaynaklı diyorsunuz” .Önceki mesajımı birdaha gözden geçirmenizi istirham ediyorum.

Peki bu pillerin eskimesi olayı neden iPhone 4,4S,5,5S,5C gibi modellerde yok? Onlarda iOS cihazı ve aşağı yukarı aynı batarya teknolojisini temel alıyorlar.Ayrıca Apple geçmişi temiz bir şirket değil iPhone 4S iOS 9 macerasını etrafınızda yaşayan varsa sormanızı tavsiye ederim.iOS 8 ile iPhone 4S o zaman ki Samsung Galaxy’nin en üst modellerini nasıl ikiye üçe katlıyordu öğrenmenizi isterim.Saat gibi çalışan iPhone 4S iOS 9 güncellrmesinden sonra klavyeyi açamıyordu.Apple’ın iPhone ları yavaşlattığı dünya çapında tüm uzmanların ittifak ettiği bir konu hemde uzun zamandır.Son zamanlardada Apple kendi eliyle kendini ateşe atmış ve bu sayede bu sıkıntılarımıza Apple çözüm bulmak için çalışmaya başlamıştır.

Kısacası iPhone 6S ve 7 arasında hatta iPhone 6 ile 8 arasında hatta iPhone 6S ile iPhone X arasında bile kayda değer bir performans farkı yok.Bu,Apple için çok büyük bir sorun.Apple’da bunu eski iPhone’ları bariz yavaşlatarak veya pil ömürlerini düşürerek yeni iPhone’ları düşündürdü.Bu anlaşılmaya başlandığında pil ömrü diye ortaya bir zırvalık atıldı.Bu sayede Apple hem iddialara cevap hem de pil parası kazanacağını zannetti.Fakat öyle olmadı.İnşAllah eski sürümler açılır bizde bu çileden cihazlarımızı kurtarırırız.Android cihazlarda pil kullanıyor,hatta onlar 5,7 6,0 QHD 600 nit parlaklıklı ekranlarda 8 çekirdekli 2 GHz 800-900 MHz GPU’lar kullanıyorlar.O cihazlar CAYIR CAYIR çalışıyorda Apple 2 çekirdekli 1.8 GHz Twister;4.7 inç,HD+ ekranlarda pil sorunu çıkarıyor.Ben bunda savunulacak hiçbirşey göremiyorum.Kısa süredede bu firmanın bize yaptıklarının bedelini ödemesini istiyorum.

Forum ahalisine sorularım;

1- iOS 11.3 ile gelen işlemci saat hızınızı nasıl ayarlamayı planlıyorsunuz

2- Takriben iPhone 6S’ imi (%93 pil ömrüne sahip batter life uygulamasında) kaç yıl kullanırım.Kaç yıl güncelleme alır kaç sonra uygulamaları açmayaya başlar?

3- Apple’ın yavaşlattığı cihazları parasını kullanıcıya iade ederek geri çağırması mümkün mü?

Cevaplarsanız sevinirim,

Sevgi ve Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D41D544E -- 25 Ocak 2018; 0:11:25 >

• Beyler atılan iOS 11.2.5 yorumları olumlu.Zaten iOS 11.2.2 deyim battı balık yan gider diyerek güncelliyorum

• arizaeren A kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz yüzümü güldürdü.

• Beta yüklemek için profil oluşturduktan sonra birşey yapmamıza gerek var mı ? Yazılım güncelleme de halen güncel yazısı geliyor.
  • JouLex kullanıcısına yanıt
    Cihazı yeniden başlatman gerekiyor eğer yapmadıysan. Ondan sonra görmesi lazım.

• çok olumlu bir yönü yok fakat hiçbir olumsuz yönüde yok

• imzalar kapanmadıkça evet

• lovelife1 L kullanıcısına yanıt
    siz dfu mod ve yeni bir iphone olarak ayarlayın ve şarjı yüzde 0 yapın gece şarja takın sabaha kadar çıkarmayın batarya kalibre olsun. sonrasında bana teşekkür edeceksiniz hatta ince ayardan anlarsanız gereksiz uygulamaların arka planda yenilemesini ve konuma erişmesini kesinlikle kapatın

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmmt42

Cihazı yeniden başlatman gerekiyor eğer yapmadıysan. Ondan sonra görmesi lazım.

Yeniden başlattı zaten ama halen 11.2.5 yazılımınız güncel diyor.
  • Yarın öyle deneyeceğim ustam teşekkür ederim. Arka plandaki uygulamalar kapalı.

• 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.