Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.926
Cevap
93
Favori
910.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ByBuCa kullanıcısına yanıt
    yüzde kaç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yeni aldığım 6s maalesef 11.0.0 la geldi. birkaç günle 10 a düşürmeyi de kaçırdık. Sorum şu gördüğüm kadarı ile 11.0.0 a dönüş yok eğer güncellersem eskiye dönemeyeceğim. 11.1.2 ye geçmeli mi yoksa şu anda herhangi donma takılma vb sorun yaşamadığım sürümde kalmalı mıyım? Özellikle sorum pil dayanımı açısından. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple benim için bitmiştir 6s kullanıcısı olarak daha da apple almam. Telefon hızlı ama şarjı artık dayanmıyor.
  • Bence ios 11.1.1 diğerlerine nazaran iyi olmuş. 11.1.2 hakkaten şarj konusunda da performans konusunda da tek kelime rezalet. Bu ilk iPhone cihazımdı, hiç böyle hayal etmemiştim. Sık sık güncelleme geliyor ne güzel android gibi kütük değil demiştim. Androidde evet güncellemeler çok geç geliyor ama bu karar bug dolu da gelmiyor be abi. Hiçbir zaman hiçbir markanın fanboy’u olmadım tarafsız eleştiriyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ios 9'lu 5s. 2013'te aldım 4 senelik telefon, wifi ile kullanımdaki şarj sürem. Bence mecbur kalmadıkça güncellememek gerek.

    iOS 11 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7+ 11.1.1

    iOS 11 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cunuvar

    7+ 11.1.1

    iOS 11 [ANA KONU]

    Parlaklık yüzde kaç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla beyler hepiniz nerdeyse sövmüşsünüz lakin ben g3 den grldim

    Onda 2 saatde bitiyordu bunda 6 saat (6s pls) iyiki geçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran süresi tel görüşmesi yaparken ekran kapanıyor ama konuştuğun süre ekran süresine dahil edilşyor diye biliyorum.hal böyleyken ekran süreleri ne kadar doğru olur bilmem. Yanlışmı biliyorum yoksa?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur_33

    Ekran süresi tel görüşmesi yaparken ekran kapanıyor ama konuştuğun süre ekran süresine dahil edilşyor diye biliyorum.hal böyleyken ekran süreleri ne kadar doğru olur bilmem. Yanlışmı biliyorum yoksa?

    Doğru biliyorsunuz hocam. Bunun en büyük kanıtı zaten müzik dinlerken ekran kapalıysa bile kullanıma yansıyor. Apple'daki kullanım süresi ekran süresi değildir telefonun boşta değilde kullanımda olması gibisinden bir süredir.
  • onur_33 O kullanıcısına yanıt
    doğru hocam.
  • Benim toplasan 10 resmim yok niye böyle



    iOS 11 [ANA KONU]

    Burde bu fotoğrafların en son çektiğim resim en altda bunu nasıl yukarda yaparım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son güncelleme sonrası beni arayan numaralara mesaj atamıyorum
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    otomatik de
  • İşcep kullanan varsa örneğin eft,havale yollama, para yatırma vs gibi işlemlerde miktarı girilmiyor kesinlikle son işcep güncellemesinden sonra. Son sürüm yüklüyse sizlerde de öylemi. Çok can sıkıcı hiç kullanılmıyor. Sanırım uygulamadan kaynaklı ama hala düzeltmediler.
  • Arkadaşlar battery life da pil kaybı bazen %3 bazen %0 yazıyo program bozuk mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Kardes bendeyse aynı problem vardı anlattığın gıbı ben telı sıfırladım temız kurulum yaptım duzeldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidakine android bi telefon alacam bu kadar çok güncelleme verip bu kadar sorun çıkaran başka marka yok.
  • Tarum41 T kullanıcısına yanıt
    Öyle mi. Bende sorun yoktu ama işcepi güncelleyince oldu. Şikayette var aynı konuda app storeda zaten son güncellemede. Denerim bende düzelir umarım yoksa hiç kullanılmıyor.
  • Arkadaslar su anda cok detaylı yazamıyorum ama sızlere ıkı tane uygulama onerım olacak.

    1) Takvım uygulamasını sıklıkla kullanın. Bır sonrakı randevunuzu takvımden etkınlık olarak olusturun. Etkınlıgı olustururken konumu ve saatını gırın. Arkadasınızın evıne mac seyretmeye bıle gıdıyorsanız bunu yapın. Uyarı olarakda cıkıs zamanını secın. Takvım bundan sonra bulundugunuz yerı hesaplayıp, trafıgıde ıse katarak sıze cıkmanız gereken zamanı soyleyecek. Bu sekılde saat kacta cıkmalıyım acaba seklınde endıselenmenıze gerek yok. Trafıktekı sapmayıda goz onune alarak randevunuz ornegın 8:00pm de ıse 07:50 gıbı degerlerde yapıp bıraz daha erken orda olabılırsınız.

    2) Apple'ın workflow uygulamasını ındırın. Muthıs bır program muthıs ama. Olusturacagınız otomatık workflowlar ıle her seyı otomasyona baglayabılırsınız. Ornegın kız arkadasına mesaj atıyorsunuz. Bunu bır uygulama gıbı ana ekranınıza kız arkadasınızın fotografını uygulama ıkonu seklınde koyabılırsınız. Bu sekılde uygulamaya bastıgınız anda dıkte acılır, soyledıklerınız kelımelere dokulur ve sonra mesela whatsapp acılır ve otomatık kız arkadasınıza bu mesajınız yazılır. Sıze sadece gonder'e basmak duser.

    Uygulamanın yapabıleceklerının sınırı yok. Ustelık WIdget ekranına da kısayol olarak koyabılıyorsunuz. Resmen telefona Samsung Bıxby'nın ozellıklerını getırıyor. Ustelık sız bır sey yapamasanızda hazır workflowlar var onları hemen ındırıp kullanabılıyorsunuz.

    Kendı kullandıgım bazı workflowlar. Bunların hepsı uyguylama seklınde ana ekranımda. Basmamla beraber hemen aktıf oluyorlar.

    - Is yerıme Google Maps ıle kac dakıka var bana soyle
    - Fotograflarımı sıl ( sıze once hangılerı oldugunu sorar, secersınız ve hemen sıler
    - Belırledıgım adreslere (ıstedıgınız kadar adres gırın ve her bırıne uygulama ıkonu atayıp ana ekrana koyun) Google Maps ( veya baska bır uygulama) ıle navıgasyon baslat.
    - fotograflar whatsappta alı ye gonder. ( sıze fotografları acar, secım yaparsınız ve cat dıye hepsını whatsapp ı acarak alıye gonderır. sız sadece gonder tusuna basarsınız)
    - Istedıgınız sıtedekı haberı sıze okur
    - Fotografları gonder ( sectıgınız fotografların cozunurlugunu dusurur veya artırır sonra PDF'e cevırır sonrada ıstedıgınız uygulama uzerınden ıstedıgınız kısıye gonderır veya ıstedıgınız kısıye emaıl atar ustelık tek bır tıklama ıle)
    - Bahsıs hesapla ( restoranda hesabı gırersınız ve belırledıgınız oranda bahsısı hesaplar)
    - Eve gıdıcne hatırlat ( ıstedıgınız uygulamada ıstedıgınız seyı sıze eve gıdınce hatırlatır. Ornegın evde yapamanız gerekenler seklınde notunuz var. eve vardıgınız anda sıze hatırlatır)
    - Bır sonrakı etkınlıgıme yol tarıfı ( demın demıstım aksam alıde mac seyredeceksınız ve . takvımde etkınlık yarattınız. Etkınlık 8 de ve alı sıze yarım saat uzaklıkta ama trafıkte var. Once takvım sıze 7.20 de cıkmanız gerektıgını hatırlatır. Araba bınersınız ve yıne tek tusa basarak alıye navıgasyon baslatırsınız)
    - Hızlı arama ( ıstedıgınız kım var ıse rehberınızden hızlı arama olarak ıstersenız wıdget ekranına ıstersenız ana ekranınıza koyarsınız)
    - Muzık lısteımı cal ( apple musıcde yer alan turkce lıstemı tek tıklama ıle calmaya baslarım)
    - Anımsatıcı ( sıze kac dakıka veya saat sonra anımsatıcı koymanız gerektıgını soyler. Sız sureyı belırlersınız. Ornegın 15 dakıka sonra apple musıcden bır sarkı calarak surenın bıttıgını soyler)
    - Eve mesafe ve sarkı lıstem ( arabaya bındınız eve navıgasyon baslatır ve apple musıc de kı lıstenızı calmaya baslar, arabada dınlersınız)
    - Cumle cevır ( Bır ekran cıkar, ıstedıgınız cumleyı dıkte edersınız, ısınız bıtınce bunu ıstedıgınız dıle cevırır)
    - Ise kacta cıkmam lazım ( Her sabah mesaınız 9 da baslıyor. 9 da ıste olmak ıcın tarfıgıde hesaba katarak kacta evden cıkmanız gerekgını soyler)
    -- Kolaj yao ( fotografları acar, sız secersınız ve onları anında kolaja cevırır)
    - Ekran goruntulerını sıl ( aldıgınız ekran goruntulerını fotopgraflarınız arasından ayıklar ve sıze gosterır, bunları sılersınız)
    - Vıdeoyu GIF yap. ( cektıgınız vıdeoyu sorar. sonra onu acar ve ıstedıgınız yerı secerek onu GIF'e cevırır)


    Uygulamanın sosyal aglarla, mesajlasmalarla, whatsapp la kısaca hemen hemen her seyle etkılesımı var. Sıklıkla yaptıgınız seylerı otomasyona cevırebılırsınız. Tek bır tusa basıp yapabılırsınız.

    Ayrıca iPhone X ıcınde anımojılerı GIF'e cevırme veya dırek Whatsapptan gonderme gıbı bır suru ozellıgı var.

    Mutlaka denemenızı tavsıye ederım.




  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.