Şimdi Ara

İOS 10.3 Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cihaz İphone 7 , yazılım güncellemeye girip indir ve yükle ye bastığım zaman güncelleme istendi yazısında bir süre kalıyor ve indirme işlemi başlayacakken ya başlayıp 4-5 saatlik bir zaman söylüyor yada hata oluştu mesajı alıyorum internet hızında bir problem yok telefonun hafıza sorunu yok neden ota olarak kuramıyorum ?

• Arkadaslar telefonun hucresel verisini acip tablette indirme islemi yaptim sorunsuz dakika kaldi diyip indirme islemi yapiyor fakat wifi gectigimde saatler suruyor internet hizimda problemde yok neden boyle oluyo anlamadim şuan telefonda yukleme ;

İOS 10.3 Güncelleme Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bi wifiden deneyebilirsiniz. Baktınız durum aynı dfu mod ile kurun bilgisayara indirip. Hem tamamen sıfır kurulum yaparsınız

• Öyle yapıcam fakat bu internette neden böyle olduğunu merak ediyorum 16 mbps internet cok yavas indirme yapiyor suan 5 saat sure soyluyor bir sure sonra zaten hata olustu diyip durduruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple Inc

Öyle yapıcam fakat bu internette neden böyle olduğunu merak ediyorum 16 mbps internet cok yavas indirme yapiyor suan 5 saat sure soyluyor bir sure sonra zaten hata olustu diyip durduruyor

Anladım hocam. Aklıma dns geldi acaba dnsyi değiştirseniz belki faydası olur

• Denedim ama faydası olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.