Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öncelikle çok güzel çarın var hayırlı olsun.Yalnız dikkat ettimde 68 den 69 da 1 günde atlamışsın.İmkanı yok 1 günde 68-69 olması.Acaba söylermisin nerede nasıl kiminle kastın
  • Süper char izlemekten fazla bir şey yapamıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Konuyu sürekli takip ediyorum hayırlı olsun devamı gelir inşallah ;)

Çok teşekkürler iyi dilekler için, darısı başına.

quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Dayı bende uzun zaman ronark ardream takıldım sizin clan resmen savaş kahramanıydı orclarda bi sizin clan bide pwnage sizin clan leaderını çok severdim bi mage idi adı tam aklımda değil başarılarının devamını dilerim

Crossro4ds vardı Ronarkta mage clan lideri oydu.İyi dilekler için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: magandalar17

oo kanka hayırlı olsun bende gelıyorum arkanızdan adım G3NCYUR3K hepınıze iyi oyunlar

Hoşgeldin, umarım istediğin gibi olur herşey.

quote:

Orjinalden alıntı: ozmocan

Gerçekten çok güzel bir emek :) Severek takip ediyorum gerçekten :) çok nadir warrior tanıtımı oluyor burda zaten hele güzel warrior tanıtımı daha nadir :) kazasız belasız 83 olursun umarım :)

Övgüler ve iyi dilekler için sonsuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 16 Mayıs 2009; 12:42:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 67west67

özlettin kendini yeni SS'ler yokmu

Geldi, devamı gelecek bir kaç gündür sadece moradonda olduğum için pek ilgilenemedim.

quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

YoLun AçıK OLsun HeLaLin'den Kasıyorsun
    Burda Sana atıLan İftiralara Kafanı TakMa Senı ÇekeMeyenLerdir.

Zamanında Çok ßaşıma geLdi Forum ßilir.. SS'Lerin DeVamını ßekLiyoruz..

iyi Oyunlar..

quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

Hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: T0lg@

Süper char izlemekten fazla bir şey yapamıyoruz

Çok teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

quote:

Orjinalden alıntı: xsxixsx

helal olsun o kozpsuz kastıysan...

İlk sayfayı okuduysan koxpla görene id // pw veriyor.

Bana diyecek birşey bırakmamışsın, teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: mrhusnu

Hocam öncelikle çok güzel çarın var hayırlı olsun.Yalnız dikkat ettimde 68 den 69 da 1 günde atlamışsın.İmkanı yok 1 günde 68-69 olması.Acaba söylermisin nerede nasıl kiminle kastın

Üzerinden çok zaman geçti tam olarak hatırlayamıyorum fakat o zamanlarda karakter 24 saat online oluyordu, ben, arkadaşım ve kuzenim gece nöbetleşerek karakteri değişiyorduk ve ben sadece 63 64'e kadar paramunda kastım gerisinde hep Booro partysindeydim sağlam bir ekibimiz vardı, border %20 Sc, questler ve 24 saat exp ile bence pek de zor değil, konu ile ilgili KSC'ler taşınabilir harddiskimde bulunca bu konuya açıklık getireceğim tam olarak.

• Olympia'da Cervus'ta +10 var :)

@Son Derece ßro Konun Çok iyi Gidiyor.. PaylaşımLar Süper..

İnŞallah HeLL_Blade Açtığın Zamanıda Görürüz..
  • quote:

Olympia'da Cervus'ta +10 var :)

Teşekkürler, inşallah.

+10 Wirinom ve +8 CS olayını biliyorum, bence ikisi de sonuna kadar hak etmişler.Bir Energy Rock'ı Silvery Gem ile değişmeye cesaretleri olmuş az birşey değil.
  • Vallahi hikaye okur gibi takip ediyorum bu konuyu. Charın gerçekten çok güzel. Nice lvllere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

quote:

Olympia'da Cervus'ta +10 var :)

Teşekkürler, inşallah.

+10 Wirinom ve +8 CS olayını biliyorum, bence ikisi de sonuna kadar hak etmişler.Bir Energy Rock'ı Silvery Gem ile değişmeye cesaretleri olmuş az birşey değil.

Hocam ben bu oyunu senelerdir oynarım fakat son 1 senedir düzenli şekilde oynamıyorum desem yeridir.Bu Silvery Gem,Energy Rock olayları nedir anlatabilirmisiniz?

• Kahn !
    Arkadaş Oyunda Ben AnLatım Sana

Energ Rock Sarı Kupa Şeklinde Bir Event İtemi.

Bu İtemi Sağ Ele Aldınmı zr 40x Fazla Demage Vuruyor.

Yani Tek Başına Borro Slot Boss Vs Hepsini Kesebilirsin

Bu Energ Rock Sayesınde doStlarımız 83 Oldu İtem Sahipleri Oldu

En Son Şikayet Edildi Galiba Gm Yukarda Uyarı Yaptı Energ Rock'ları Asga Villae Gelip Teslim Edin. Mutlu Edelim

Tüm Server'lerden Sadece iki kişi Asga'ya Gitti.

Carnac'ta Bir Priest Gm Sordu Energ Rock'u Verirmisin Silver Gem Karşılığında Priest Veririm Dedi. Ve Gm Hediye Olarak +8 Cs Verdi O Prieste.

Olympia'da Cervus Çok iyi Bir Arkadaşımız Beraber Kastığımız GÜnLer Oldu Oda Aynı Shekil. Gm'ye Teslim Etti. Gm Hediye Olarak +10 Bombatic Virinium Verdi. Yani Oyunun En iyi İTemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 16 Mayıs 2009; 13:32:02 >

• SÜPER YAA

Tebrikler.
  • Hayırlı olsun daha iyilerine sahip olursun inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

Geldim, Yeni bir item, Serverda yeni bir ilk ile geldim.Vurunca rakibin buff'ını silme özelliği olan Sweet Kiss Wirinom çıkartmış bulunmaktayım.

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

wirinom u +6 dene

quote:

Kahn !
    Arkadaş Oyunda Ben AnLatım Sana

Energ Rock Sarı Kupa Şeklinde Bir Event İtemi.

Bu İtemi Sağ Ele Aldınmı zr 40x Fazla Demage Vuruyor.

Yani Tek Başına Borro Slot Boss Vs Hepsini Kesebilirsin

Bu Energ Rock Sayesınde doStlarımız 83 Oldu İtem Sahipleri Oldu

En Son Şikayet Edildi Galiba Gm Yukarda Uyarı Yaptı Energ Rock'ları Asga Villae Gelip Teslim Edin. Mutlu Edelim

Tüm Server'lerden Sadece iki kişi Asga'ya Gitti.

Carnac'ta Bir Priest Gm Sordu Energ Rock'u Verirmisin Silver Gem Karşılığında Priest Veririm Dedi. Ve Gm Hediye Olarak +8 Cs Verdi O Prieste.

Olympia'da Cervus Çok iyi Bir Arkadaşımız Beraber Kastığımız GÜnLer Oldu Oda Aynı Shekil. Gm'ye Teslim Etti. Gm Hediye Olarak +10 Bombatic Virinium Verdi. Yani Oyunun En iyi İTemi.

bunuda bilmiyodum bilgilendirme için saol

• +6 Var Sırada Oda Olur İnş
  • Evet doğru crossro4d idi valla demiştim clana alsana bi ss çekem diye gittim g2 clanımdan çıktım o clanda resim çekmek için bi 15 dk takıldım o pelerinle valla ardreama çıkıyom eskiden zor pt bulurduk ama o clanla çıktığım gibi ardreama pt teklifi yağıyordu güzel günlerdi tabi
  • Wirinom'u +6 ve +7 yapma aşamalarını nasip olursa haziran ayı içinde video ile sunmayı düşünüyorum.Şu aralar biraz fazla açıldım maddi açıdan pek parlak durumda değilim eğer yanarsa her şey benim için çok kötü olur.Pk yapmadığım için buff silme özelliğinin aktif olmasına zaten gerek yok, şuan normal bir silah olarak baya iyi diyebilirim zaten.

Catas liderliği - Geçici bir süre -

Haketmedi mi?

Ve Lvl 74...

• Karedeşim geçen gün ingilizce dersindeydi bir fotografçının hayatını işliyorduk bir anda fark ettim ki soyadı senin nickinin tamı tamına aynısı direk aklıma sen geldin ve bunu paylasmak istedim seninle çok güzel kasıyorsun inş. 80 oldugunuda görürüz yakın zamanda
  • insallah ban yemezsin
    bu kadar emege yazik olur ben bile uzulurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: # sLh #

quote:

Orjinalden alıntı: VanZan

Karedeşim geçen gün ingilizce dersindeydi bir fotografçının hayatını işliyorduk bir anda fark ettim ki soyadı senin nickinin tamı tamına aynısı direk aklıma sen geldin ve bunu paylasmak istedim seninle çok güzel kasıyorsun inş. 80 oldugunuda görürüz yakın zamanda

almanca siyah demek.

tebrikler hocam
    kendi emeğinle bir şeyler yapıyorsun helal

Bilgilendirmen için saol

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.