Şimdi Ara

Iomega ScreenPlay TV Link MX HD Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Hocam çok beklentiniz yoksa işinizi fazlasıyla görür. Ancak şunu söyleyeyim, DTS desteği yok. Eğer internetten HD filmler indirip bunları izlemeyi düşünüyorsan sıkıntı yaşarsın, çünkü son filmlerin tamamına yakını DTS desteği ile yayınlanıyor. Ha, izleyemezmisin bu filmleri playerda? izlersin. Ama önce sesi ac3 yada flac'a çevirmen lazım bilgisayarda. Fazladan 10-15 dk.'na malolur bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebony

Hocam çok beklentiniz yoksa işinizi fazlasıyla görür. Ancak şunu söyleyeyim, DTS desteği yok. Eğer internetten HD filmler indirip bunları izlemeyi düşünüyorsan sıkıntı yaşarsın, çünkü son filmlerin tamamına yakını DTS desteği ile yayınlanıyor. Ha, izleyemezmisin bu filmleri playerda? izlersin. Ama önce sesi ac3 yada flac'a çevirmen lazım bilgisayarda. Fazladan 10-15 dk.'na malolur bu.

dts ses yok diye kestirip atmak bence saçma dts ses olan filmlerin boyutları fazla ve ac3 -5.1 de sizin işiniz haliyle görür benim merak ettgim torrent performansı nasıl altyazı durmuda önemli
    + kumanda biraz dandik duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

quote:

Orijinalden alıntı: ebony

dts ses yok diye kestirip atmak bence saçma dts ses olan filmlerin boyutları fazla ve ac3 -5.1 de sizin işiniz haliyle görür benim merak ettgim torrent performansı nasıl altyazı durmuda önemli
    + kumanda biraz dandik duruyor.

Hocam yanlış anlamayın, ben ürüne sahibim ve memnunum. Ama DTS desteği önemli bir konu, zira her filmi önce dönüştürmek sonra izlemek biraz sıkıcı ve zaman kaybı oluyor. Şuanda olsa biraz daha fazla verip DTS destekli birşey alırdım.

Cihazda torrent desteği yok.

Altyazı azcık sorunlu. İtalikleri italik olarak göstermiyor mesela.

Kumandası süper. Göründüğüne bakmayın, kumandası ele tam geliyor ve kesinlikle kaliteli.

• Siz kaça almıştınız bu cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Siz kaça almıştınız bu cihazı.

Fiyatı hatırlamıyorum, HB'den 69 yada 79 gibi birşeydi, 1.5 yıl önce.
  • İomega kadar yazılım desteği kötü firma görmedim, elimde donanım olarak iyi bir cihazı var ama yazılım berbat. Not bu ürün için konuşmuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DTS ve Flac yok 1 TL olursa sıcak olur bu media player ne işe yarıyor
  • dts yoksa direk demek istemiyorum ama çöp çünkü netten indirilen çoğu hd de dts var hd (720p) bile indirmeyip televizyonda izleyenler alabilir(ama önce intihar etsin)

ayrıca ses dönüştürme benim bildiğim kadarıyla ses kalitesini oldukça düşürüyor.

birde kullananlara bir sorum olacak dts çözme destekli bir sete bağlasak(örneğin z5500) hdlerde ses gelir mi
  • Zamanında 1 TB'lık olanını almıştım Darty kampanyasından, ben harici disk olarak kullandığım için sorun olmamıştı ama film ararken AC3 versiyon aramak insanı sıkıyordu, zor bulunduğu için değil illa bir kriteri olduğu için.
  • Ben de geçen sene indirimle 75 liraya almıştım.. kasa ve kumanda kaliteli gerçekten ama yazılımı çok kullanışsız ve altyazılar küçük, boyut ve konumunu da değiştiremiyorsun hatırladığım kadarı ile..
    Sonra 50 liraya sattım gitti.. ikinci el temiz bir egreat R6A ıI bulup kullanın, net smart media menüsü çok zengin ve altyazılarla istedığin ayarlamayı yapabilir ve ekran görüntü oranları ile her yöne milimetrik ayarlar bile yaparsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler çocukların fotoğraf ve videolarını bu cihazla tvden rahatça izleyebilir miyim? Tv.nin işlemcisi berbat şekilde yavaş açıyor da :S.. . hatta foto.mak.ile çektiğim videoları bile açmıyor..(lg) ikide bir laptop bağlamak zor geliyor.
    bu cihaz tvden daha hızlı açar mı fotoları falan.. yoksa alttaki cihaz daha mi iyi? Var mi bilen..
    tsk.ler.

http://www.yenicarsim.com/everest-hdm-455-harici-full-hd-media-player/media-player/id/1780051/

• Dtsli egreaf r6b efsane media player var beyler kutulu garantili sıfır gibi 60 tlye satıyorum ilgilenen olursa boşuna bu cihaza para vermeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.