Şimdi Ara

IOMEGA Prestige Portable 640GB sıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üyelere bilgilendirme maili göndermişler

http://www.sanalmarketim.com/urun/c506b1e0c0f91050214c5d0035865d76/IOMEGA-Prestige-Portable-640GB-Usb2.0-2.5#34;-Tasinabilir-HDD-34744

%6 İndirimli77,08 USD + KDV
    Bonus 9 Taksit, WorldCard 9 Taksit, Axess 6 Taksit ve Havale-Eft ile : 144,62 TL

• güzel fiyat
  • Site kesinlikle güvenilir bir site daha önce birkaç alışverişim oldu hiçbir sorun çıkmadı

HDD'ye gelirsek hepsiburada.com'dan Bigg marka 2.5'' satıldı word kartla 107 liraya gelmişti. O yüzden pek sıcak gelmedi bana daha güzel indirimler bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

Site kesinlikle güvenilir bir site daha önce birkaç alışverişim oldu hiçbir sorun çıkmadı

HDD'ye gelirsek hepsiburada.com'dan Bigg marka 2.5'' satıldı word kartla 107 liraya gelmişti. O yüzden pek sıcak gelmedi bana daha güzel indirimler bekliyoruz.

n'zmn oldu bu olay..?
  • herkesde play kart olmadığından bu fiyatta iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS
    Site kesinlikle güvenilir bir site daha önce birkaç alışverişim oldu hiçbir sorun çıkmadı

Aynen o gün ben de 1 tane kapmıştım.

107 TL'ye 640 GB 2,5" HDD çok iyi fiyattı. Hatta iki gün sonra %15 kampanyası çıktı onu da dahil etseydik 86 TL'ye gelecekti :)
  • Şuanda kampanya olmadığını düşünürsek iomega kalitesi için bu fiyat sıcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iomega Prestige Portable 320GB 98- 140 TL arasında dolaşıyorken; Bence gayet yerinde bir fiyat! Bir süredir bakınıyordum almaya değer birşeylar varmı yok mu diye sanırım bugün buldum.
    2 Adet için sipariş geçtim bakalım söylediğiniz gibi güvenilir bir yer mi.

Hemen bu fırsatla başlığı açanlara teşekkür ederim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

Iomega Prestige Portable 320GB 98- 140 TL arasında dolaşıyorken; Bence gayet yerinde bir fiyat! Bir süredir bakınıyordum almaya değer birşeylar varmı yok mu diye sanırım bugün buldum.
    2 Adet için sipariş geçtim bakalım söylediğiniz gibi güvenilir bir yer mi.

Hemen bu fırsatla başlığı açanlara teşekkür ederim!

Alışverişle ilgili bir şüphen olmasın benim 600 liralık alışverişim oldu hiö bir sıkıntım olmadı sağlam çalışıyorlar
  • Sadece ürün satarken değil arıza, tamir, iade ve garanti süreçlerinde de çok ilgililer. Yoksa herkes ürün satarken melektir, asıl iş arkasında durmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 26 Mayıs 2010; 22:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Sadece ürün satarken değil arıza, tamir, iade ve garanti süreçlerinde de çok ilgililer. Yoksa herkes ürün satarken melektir, asıl iş arkasında durmak.

Sanal alemde bunu tek geçmek gerekir. satış sonrası destek en önemli husus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeKiMoĞLu-47 -- 26 Mayıs 2010; 23:25:44 >
  • HeKiMoĞLu-47 bilgilendirme için teşekkürler.

TRQX bende katılıyorum. Mağzadan ürün alıyorsun garanti sürecinde sorunlar çıkıyor aslına bakarsanız müşterisine değer veren herkes daha karlı çıkıyor.
  • kutunun içinde %90 seagate çıkıyor, seagate sevmeyenler için hatırlatma
  • 640larda mı seagate coğunlukla? bendeki 320 de samsung var.
  • cydonia seagate olmasının bir dezavantajı varmı?

Bu arada kargom yola çıkmış, aynı söyledikleri şekilde ve zamanda bu benim açımdan büyük bir +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walka -- 27 Mayıs 2010; 18:43:15 >
  • Seagate olmasının bence bir dezavantajı olmaz. Seagate birçok yönden Samsung'tan daha üstündür. 3,5 inchlerde birkaç sorunlu serisi olması seagate'in kötü olması anlamına gelmez. Şuan dünyadaki en büyük disk üreticisi.
  • Bu arada Alüminyum kasa IOMEGA Prestige 2,5 500 GB lık taşınabilir disklerde tansaşlarda 139 TL, 12 taksit
  • quote:

cydonia seagate olmasının bir dezavantajı varmı?

Bu arada kargom yola çıkmış, aynı söyledikleri şekilde ve zamanda bu benim açımdan büyük bir +

Bence yok, bazıları sevmiyor ondan soyledım

500gb lıkların tamamı segate cıkıyor,640gb larda o sekılde cıkabılır dıye soyledım,

kendım 500 lugunu kullanıyorum
  • storm Teşekkürler acaba bu ürünün içindeki (ki eğer Seagate ise) sorunlu olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı?

cydonia içime kurt düşürdünüz yahu, ürünler elime geçince burada marka model paylaşırım.

kalekale 12 ay taksit dışında yaklaşık +7 TL ödeyince +140GB (kayıbı yansıtmadan diyelim) alma şansı var.
  • quote:

storm Teşekkürler acaba bu ürünün içindeki (ki eğer Seagate ise) sorunlu olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı?

cydonia içime kurt düşürdünüz yahu, ürünler elime geçince burada marka model paylaşırım.

kalekale 12 ay taksit dışında yaklaşık +7 TL ödeyince +140GB (kayıbı yansıtmadan diyelim) alma şansı var.

"wd diag" (Data Lifeguard Diagnostic )adlı bi yazılımı ile test etin, bad sector çıkmazsa sorun yoktur.

model nosunuda gelince yazarsanız sevinirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.