Şimdi Ara

IOBIT UNINSTALLER 9 PRO / PC TREK ADVANCED PASSWORD RECOVERY SUITE Windows Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

IOBIT UNINSTALLER 9 PRO / PC TREK ADVANCED PASSWORD RECOVERY SUITE Windows Ücretsiz

Site adresi :https://www.iobit.com/ko/recommend/iu.php#googtrans(ko))

Lisans anahtarı : 78C30-C43AC-B5E5B-8D0B9

PC TREK ADVANCED PASSWORD RECOVERY SUITE

site Adresi :
    www.pctrek.com
    400 Bad Request
    https://www.pctrek.com/#download

(programı kurduktan sonra mail ile 1 yıllık ücretsiz kayıt olunabiliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 31 Ekim 2019; 15:38:48 >

• Ne zaman iobit'in herhangi bir programını kursam bilgisayar format istiyor. Uzak durun derim ben. :D
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    Uninstalleri uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problemim olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Ne zaman iobit'in herhangi bir programını kursam bilgisayar format istiyor. Uzak durun derim ben. :D
    Tam olarak bunu yazmaya gelmiştim. Kısa vadede anlık iş yapıyor olsa da her seferinde belki 1 hafta belki 1 ay sonra illa ki format atmam gerekiyor bilgisayara. Ya kullandığım program çalışmıyor ya kayıt defterinde hatalar oluşuyor ya da farklı problemler. Paylaşım için teşekkürler ancak kullacak arkadaşlara kesinlikle hiçbir iobit yazılımını önermiyorum. Uninstaller kullanacaksanız revo Uninstalleri öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Ne zaman iobit'in herhangi bir programını kursam bilgisayar format istiyor. Uzak durun derim ben. :D
    iobit in uygulamaları özellikle adventec system care ne zaman kursam bilgisayar düzgün çalışmamaya başlıyor, disk bakımı falan kendi kendine açılıyor birşeyler bozuluyor
  • Kullanması zevkli arayüzü temizliği yapışı istatisik vermesi falan harika ama uzun vade de formatlık sistem sahibi oluyorsunuz. Bir kaç ay sonra format atasınız geilyor sinsi bir virüs gibi yayılıyor bilgisayara yavaş yavaş çökertiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.