Bildirim
Invision Power Board v2.1.1 Dil paketi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Dostum walla bende vardida su an evde degilim yoksa gönderirdim sana ama indirdigim yer emuleydi temalari eklentileri ile falan bütün bir paket halinde vardi _____________________________ Mini Cooper S R53 JCW & IPhone X kullanıcısı -
-
-
pmden ulas dondum eve _____________________________ Mini Cooper S R53 JCW & IPhone X kullanıcısı -
quote:
Orjinalden alıntı: Mayakowski
pmden ulas dondum eve
kardeş sende invision 'un herhangi bir versiyonu varmı? bende kurmayı düşünüyorum da..Lütfen yardımcı olurmusun ?_____________________________ Geride bıraktığım onlarca kadın ve mühür saydığım göz altı morlukları ve soğuk bedenlerinin bembeyaz çekiciliğine aldanmadan, her birinin saçlarını ilmek edinip, astım bir bir fahişe kalplerinin zifir duvarlarına... Hiçbir sevişme kulağımda çınlamadı. Adına hissizlik dedikleri koca bir boşluğu yüklenip sırtıma, inilti ......seranatlarından bir hayat besteledim. Bir timsah kadar dahi ağlamadım!.
-
quote:
Orjinalden alıntı: costance
quote:
Orjinalden alıntı: Mayakowski
pmden ulas dondum eve
kardeş sende invision 'un herhangi bir versiyonu varmı? bende kurmayı düşünüyorum da..Lütfen yardımcı olurmusun ?
bütün versiyonları mevcut_____________________________ Mini Cooper S R53 JCW & IPhone X kullanıcısı -
,quote:
bütün versiyonları mevcut
o zaman ulaşabilirmisin bana bi kardeş..adresim abdulhey_huseyin@hotmail.com ..Bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi costance -- 25 Ocak 2006 11:17:36 >_____________________________ Geride bıraktığım onlarca kadın ve mühür saydığım göz altı morlukları ve soğuk bedenlerinin bembeyaz çekiciliğine aldanmadan, her birinin saçlarını ilmek edinip, astım bir bir fahişe kalplerinin zifir duvarlarına... Hiçbir sevişme kulağımda çınlamadı. Adına hissizlik dedikleri koca bir boşluğu yüklenip sırtıma, inilti ......seranatlarından bir hayat besteledim. Bir timsah kadar dahi ağlamadım!.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X