Şimdi Ara

Invision Power Board v2.1.1 Dil paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Invision Power Board v2.1.1 Turkce dil paketi Lazım acil nerden bulabilirim Bilen varsa lutfen yazsın.. Tşkler

• ustad valla eger ole bişeyse cok işime yarar yaaa bir ara gonderebilirmisin yaa cok lazımm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksercan -- 14 Ocak 2006 22:00:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mayakowski

pmden ulas dondum eve

kardeş sende invision 'un herhangi bir versiyonu varmı? bende kurmayı düşünüyorum da..Lütfen yardımcı olurmusun ?
    Geride bıraktığım onlarca kadın ve mühür saydığım göz altı morlukları ve soğuk bedenlerinin bembeyaz çekiciliğine aldanmadan, her birinin saçlarını ilmek edinip, astım bir bir fahişe kalplerinin zifir duvarlarına... Hiçbir sevişme kulağımda çınlamadı. Adına hissizlik dedikleri koca bir boşluğu yüklenip sırtıma, inilti ......seranatlarından bir hayat besteledim. Bir timsah kadar dahi ağlamadım!.
  • quote:

Orjinalden alıntı: costance

quote:

Orjinalden alıntı: Mayakowski

pmden ulas dondum eve

kardeş sende invision 'un herhangi bir versiyonu varmı? bende kurmayı düşünüyorum da..Lütfen yardımcı olurmusun ?

bütün versiyonları mevcut
  • quote:

bütün versiyonları mevcut
    ,

o zaman ulaşabilirmisin bana bi kardeş..adresim abdulhey_huseyin@hotmail.com ..Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi costance -- 25 Ocak 2006 11:17:36 >
    Geride bıraktığım onlarca kadın ve mühür saydığım göz altı morlukları ve soğuk bedenlerinin bembeyaz çekiciliğine aldanmadan, her birinin saçlarını ilmek edinip, astım bir bir fahişe kalplerinin zifir duvarlarına... Hiçbir sevişme kulağımda çınlamadı. Adına hissizlik dedikleri koca bir boşluğu yüklenip sırtıma, inilti ......seranatlarından bir hayat besteledim. Bir timsah kadar dahi ağlamadım!.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.