Şimdi Ara

Invision MX400 Çift Monitör Kolu / Xiaomi Mi Kablosuz Hassas Tornavida Kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Invision MX400 Çift Monitör Kolu / Xiaomi Mi Kablosuz Hassas Tornavida Kiti

Merhaba,

İhtiyaç fazlası monitör kolu ve şarjlı hassas tornavidayı satıyorum. Detayları aşağıdadır.

Invision MX400 Çift Monitör Kolu : 1.750 TL

Ürünü yaklaşık 2 yıl Amazon Türkiye' den satın aldım. 2-3 ay 1 kol olarak kullandıktan sonra kutusuna kaldırdım. O günden beridir kutusunda duruyor. Belki lazım olur diye tutuyordum ama evde çok ıvır zıvır oldu o yüzden satıyorum. Hiç bir sıkıntısı, sorunu, çiziği vs. bulunmuyor. Orjinal kutusu ve eksiksiz kutu içeriği ile beraber teslim edilecektir. 

Xiaomi Mi Kablosuz Hassas Tornavida Kiti : 1.750 TL

Ürünü yaklaşık 18 Haziran 2025 tarihinde Amazon Türkiye' den satın aldım. Sadece 1 kere şarj ettim denedim. Ucuz bulunca bir heves aldım ama evde aynısının şarjsız modeli olduğu için bunu satıyorum. Hiç bir sıkıntısı, sorunu, çiziği vs. bulunmuyor. Sıfırdan farksızdır. Orjinal kutusu ve eksiksiz kutu içeriği ile beraber teslim edilecektir. Xiaomi' nin garanti durumu nedir bilmiyorum ama muhtemelen aldığım tarih itibariyle en az 1 sene garantisi vardır.

Ürünlerin satılması için acelem yok, zaten satacağım son fiyatları yazdım. Bu sebeple lütfen indirim teklif etmeyin. Şu an için takas düşünmüyorum

Ciddi alıcı arkadaşlara whatsapp üzerinden görüntülü arama ile gösterebilirim. Anlaştığımız arkadaşa, teslim almaya gelmesinden önce önce hem daha detaylı fotoğraflarını yollayacağım hem de görüntülü arama ile göstereceğim.

Önceliğim İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktaş) evimden alınacak şekilde yüz yüze satış yapmak. Satın alan arkadaş gelir, görür, inceler. Başka şehirden almak isteyen olursa, önce ödemeyi alıp, daha sonra kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere Yurtiçi kargo ile ürünü yollayacağım. Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.