Şimdi Ara

invisible Shield orjinal oldugunu nasil anlariz. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaa ben ne yapıcam invisible invisible diye heryerde en iyisi yazıyor dediler.aldık daha acmadım bile yeni geldi burdaki yorumları okuyunca sogudum valla .protechten aldım ggde.napsam geri iade falan mı edeyim.yapamam mı sizce???o kadar para verdik arkadaşlar dünyada bir milyon satmış diyor.çakma mı bu ürün şimdi??PRotech firmasına nasıl ulaşıcaz?Paketi açmaya korkar oldum.
  • bu aletin amacı nedir tam olarak bi açıklarsanız çok memnun olurum...

birde arkadaşım diğer arkadaşların resimlerine bakarak yorum yapıyorum sanırım seninki çakma invisible...
  • Anladım.Sanırım öyle.Sinirlenip bir kenarı attım.o kadar da bekledim.Uyguladıktan sonra 2 gün telefonumu kullanmadım.2 saatte uygulama yaptım.Ne sabırı ne de başka birşey.Hepsini aştı.35 YTL de para gitti.

quote:

Orjinalden alıntı: haXan2849

Ben sizin için söylemedim, dün akşam bazı arkadaşlar benide aranıza alın bende arka kapağı yamapadım bende INVISIBLESHIELD zedeyim vs.diye söylüyordu yapışmadı diyip söküp atıyorlardı onlardan bahsedyiorum...

Siz ürünü nereden aldınız bilmiyorum fakat üzerinde 3G ibaresi yok ise kutunun yada kesimlerde oval kısım yok ise arka kapakta üst kısımda o zaman 1'inci jenerasyon uyumlu jelatin gelmiştir...
  • cakma fılan degıl arkadasım urun tamamen orgınal ama profosyonel bırı yapmadıkca resmen sıcıyorsun yanı duzgun olmuyor duzgun olmayıncada bır ıse yaramıyor kotu duruyor on camı kolay yapıyorsunda arkası cok cok zor ve sacma oyuzden bırcok kısı on camı yaptı benım gıbı arkayı yapamadı yırtıp attı emınım sende o noktaya gelıceksın sımdıden aramıza hosgeldın

bu arada ıstersen urununu ıade edebılmen lazım sorun olmaz protech le ırtıbata gec anlat ok tabı parayı onaylamamıssan onaylamıssan zor ıade edersın
  • quote:

Orjinalden alıntı: haXan2849

Ben sizin için söylemedim, dün akşam bazı arkadaşlar benide aranıza alın bende arka kapağı yamapadım bende INVISIBLESHIELD zedeyim vs.diye söylüyordu yapışmadı diyip söküp atıyorlardı onlardan bahsedyiorum...

Siz ürünü nereden aldınız bilmiyorum fakat üzerinde 3G ibaresi yok ise kutunun yada kesimlerde oval kısım yok ise arka kapakta üst kısımda o zaman 1'inci jenerasyon uyumlu jelatin gelmiştir...
    ben de 3g ibaresi var
  • 3G iphoneların arka kapak montajında kesinlikle sorun oluyor ve 2G ye göre eğimli yüzey olduğu için kabarcıklar kaybolmuyor.Hele benim gibi BEYAZ iphone kullananlara hiç tavsiye etmiyorum, ek yerlerinde kesinlikle toz topluyor, masa üzerinde ne varsa arka kapak üzerine yapışıyor, çok fazla kir gösteriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: miki

3G iphoneların arka kapak montajında kesinlikle sorun oluyor ve 2G ye göre eğimli yüzey olduğu için kabarcıklar kaybolmuyor.Hele benim gibi BEYAZ iphone kullananlara hiç tavsiye etmiyorum, ek yerlerinde kesinlikle toz topluyor, masa üzerinde ne varsa arka kapak üzerine yapışıyor, çok fazla kir gösteriyor.

ben burdaki yorumları okuduktan sonra cok kafam attı ama videoları da izleyince adam yapıyor yani dedim.biz de mi sorun var acaba.pakette duruyor valla acamıyorum yapamam diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

quote:

Orjinalden alıntı: miki

3G iphoneların arka kapak montajında kesinlikle sorun oluyor ve 2G ye göre eğimli yüzey olduğu için kabarcıklar kaybolmuyor.Hele benim gibi BEYAZ iphone kullananlara hiç tavsiye etmiyorum, ek yerlerinde kesinlikle toz topluyor, masa üzerinde ne varsa arka kapak üzerine yapışıyor, çok fazla kir gösteriyor.

ben burdaki yorumları okuduktan sonra cok kafam attı ama videoları da izleyince adam yapıyor yani dedim.biz de mi sorun var acaba.pakette duruyor valla acamıyorum yapamam diye

Evet bende baya bir video seyrettim, ancak o videodakiler kimbilir kaçtane yaptılar, profesyonel olmuşlar, bizde bir kaç kez yapsak belki olacak ama , merette pahalı , sök at, sök at nereye kadar?

• valla ben uygulamamı bitirdim bıraktım aleti sabaha kadar.arkayı yapmak zor hakikaten.ama tamamen yapıştırdım ve gitmeyen kabarcıklar var tabi ufak.videoda bikaç günde gider diyor.görücez bakalım ama böyle de kalsa kullanıcam ya napalım aslında en iyisi o kapsüller rebel mi ne.
  • quote:

Orjinalden alıntı: protech_koruma

ARKADAŞLAR...INVİSİBLE SHİELD'IN YARATICISI ZAGG ŞİRKETİNİN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ PROTECH ELEKTRONİK TİC. LTD. ŞTİ 'dir.

YANİ INVISIBLESHIELD TÜRKİYE'DE DİYEBİLİRİZ ARTIK.

WEB SİTESİNDEN ALIP 3 HAFTA BEKLEMEYE GEREK YOK ARTIK.

TURKCELL MAĞAZALARI,APPLE STORE'LAR,VODAFONE SHOP'LAR,GİTTİGİYOR.COM VE ÇOK YAKINDA KENDİ SİTESİNDE DE SATIŞA BAŞLIYACAK OLAN ŞİRKETİN AMACI BU KENDİNİ KANITLAMIŞ SÜPER SEFFAF KORUMA SİSTEMİNİ TÜM TÜRKİYEYE TANITMAK.

ARTIK BAŞKA KILIFA GEREK YOK,TÜM ELEKTRONİK CİHAZLARINIZ İÇİN INVISIBLESHIELD YETERLİ.

IPHONE,IPHONE 3G,TÜM IPOD MODELLERİ,CEP TELEFONLARI TÜM MODELLER (NOKIA-SAMSUNG-HTC-LG-SONY ERICSSON,İ-MATE,MOTOROLA,PALM,SIEMENS,SONY), PDA'LER (HP,TOSHIBA,FUJITSU,VB.),LAPTOPLAR (APPLE , HP ,SONY, TOSHIBA,ACER,ASUS,DELL,COMPAQ,LENOVO,FUJITSU,SAMSUNG,SIEMENS) , DİJİTAL FOTOGRAF MAKİNELERİ MODELLERİ, VIDEO KAMERALAR,
    OYUN KONSOLLARI(XBOX,PSP,PS3,NINTENDO WII,NINTENDO DS-LITE) VE DAHA BİRÇOK ELEKTRONİK CİHAZINIZ İÇİN 2500'DEN FAZLA MODEL.

InvisibleSHIELD�, her tür elektronik cihaz üzerine uygulanabilen, cihazı çizilmelere ve darbelere karşı koruyan şeffaf film koruma sistemidir. İlk olarak Amerikan Ordusu'nda helikopter pervanelerini yüksek hızlarda korumak amacıyla geliştirilen bu ürün, artık kişisel elektronik cihazlarını çizilmelere ve darbelere korumak için kullanılmaya başlanmıştır.

InvisibleSHIELD� Elektronik Cihaz Koruma Sistemi:
    � Deri, plastik veya silikon kılıflar gibi hantal ve büyük değildir. Şeffaf olması ve sadece 2mm olan kalınlığı sayesinde neredeyse göz ile fark edilmez ve ürünün görsel güzelliğini korur.
    � Hâlihazırda piyasada satılan diğer şeffaf korumalar gibi çizilmez, zarar görmez ve cihazdan ayrılmaya başlamaz. Dolayısı ile zaman içersinde yenisi ile değiştirilmesine gerek yoktur.
    � Cihazların çizilme ve darbelere maruz kalacak bütün yüzeylerini kaplayarak tam koruma sağlar. Buna karşın tuş ve düğmeleri açıkta bıraktığından diğer kılıflar gibi kullanımı kısıtlamaz.
    � Özel uygulama sistemi sayesinde kolayca cihazlara uygulanır. Çıkartılmak istendiği takdirde hiç bir iz veya hasar bırakmadan cihazdan ayrılabilir.
    � Kaymayan yapısı sayesinde elektronik cihazların elden kayarak düşmesini önler ve daha rahat tutulmalarını sağlar.
    � "Ömür Boyu Garanti" kapsamındadır. InvisibleSHIELD� uygulandığı cihazı korurken herhangi bir nedenle zarar gördüğü takdirde hiç sorgusuz yenisi ile değiştirilir.
    � InvisibleSHIELD� uygulanacağı elektronik cihaza özel olarak tasarlanmıştır. Şu anda 2,500 'den fazla değişik model elektronik cihaz için tasarımı mevcuttur. Tasarımı yapılan cihazlar arasında cep telefonları, PDA'ler, dizüstü bilgisayarlar, iPod, MP3 çalarlar, media çalarlar, taşınabilir ve sabit oyun sistemleri, digital fotoğraf makineleri, digital kameralar, GPS cihazları ve saatler bulunmaktadır.
    Bütün InvisibleSHIELD� 'lar son derece şık paketinde satışa sunulmaktadır. Ürün piyasaya çıktığından beri 2 yıl sürede 1,000,000 dan fazla InvisibleSHIELD� satışı yapılarak ürün kendini kanıtlamıştır.Bir çok tanınmış yazılı ve görsel medya kuruluşunca konu edilmiştir (http://www.zagg.com/company/news.php).

PROTECH Elektronik ve Koruma Sistemleri olarak 2008'den itibaren InvisibleSHIELD� Türkiye distribütorlüğüne başlamış bulunmaktayız. InvisibleSHIELD� koruma sistemlerinin satışı Apple Mağazaları,seçkin cep telefonu bayileri ve gittigidiyor.com üzerinden yapılmaktadır.

InvisibleSHIELD� 'ın kısa tanıtıcı filmini (2dk 54sn) aşağıdaki link'e tıklayarak izleyebilirsiniz.
    www.protechkoruma.com/video.htm

Ürün talep ve sorularını için : info@protechkoruma.com

bu şirketin telefonu yokmudur.ne biçim internet sitesi var yaw.nasıl alıcaz bu ürünü?

• Bende bir adet fazla arka koruma var zagg marka invisible shiled isteyen varsa iletişime geçebilir...
  • invisible shield isteyen varsa pm atsın. iphone 3g için orjinal...
  • bak sana tecrübemden şöyle söyleyebilirim çakma olanı oldukça kabartı(balancuk) veriyor ama orjinal olanı hiç kabartısız cillop gibi yapışıyor ekrana...içeriklerini okuduğumdada silikon değeri orjianlinde 3-4 kat daha fazla çakma olanı anlaşılacağı üzerine naylondan yapılma ve kabarcık olasılığı fazla dolayısıyla ilk ekrana koyduğunda anlaşılıyor..ve ne gariptir ki üç kez farklı ipodtouch ve partnerimin iphonuna denediğimde ikinci naylon (ayırıcı kısım) en sonunda ayrıldı ama çakma olanında ikinci naylon zaten yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatlower -- 24 Ekim 2008; 2:54:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.