Şimdi Ara

İnvalid username/password combination. Please try again. Hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabah sorunsuzca oynadım. Daha sonra update geldi. Update tamamlanınca girmeye çalıştım ancak sürekli bu hatayı alıyorum. Şifremin ve kullanıcı ismimin doğru olduğundan %100 eminim.Hem laptopda hem de masa üstü pc de denememe rağmen hep aynı hatayla karşılaşıyorum. Sebebi ne olabilir?

• Siteden giriş yapıp şifreni değiştir, oradan da giriş yapamıyorsan acilen şifremi unuttum bağlantısı yolla mail adresine şifreni değiştir. Daha sonra da mail adresini değiştir.
  • içinde ingilizcede olmayan karakterler varsa olabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAnglachel

Siteden giriş yapıp şifreni değiştir, oradan da giriş yapamıyorsan acilen şifremi unuttum bağlantısı yolla mail adresine şifreni değiştir. Daha sonra da mail adresini değiştir.

mail adresimi tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum ama şu anda kullandığım mail adresi olduğunu tahmin ediyorum. çünkü riot games den birkaç tane e-mail geldi. e-mailde nick name im yazılıydı. şifre değişikliği isteği yolladım ama e-maile hiçbir şey gelmedi. siteye girip giriş yapmayı denediğimde ise öyle bir e-mail kullanılmamaktadır diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

içinde ingilizcede olmayan karakterler varsa olabilir mi acaba

yok. şifremdeki ve ussername imdeki karakterler hepsi normal noktalı-noktasız ayrımı olacak hiçbir karakter yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

quote:

Siteden giriş yapıp şifreni değiştir, oradan da giriş yapamıyorsan acilen şifremi unuttum bağlantısı yolla mail adresine şifreni değiştir. Daha sonra da mail adresini değiştir.

mail adresimi tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum ama şu anda kullandığım mail adresi olduğunu tahmin ediyorum. çünkü riot games den birkaç tane e-mail geldi. e-mailde nick name im yazılıydı. şifre değişikliği isteği yolladım ama e-maile hiçbir şey gelmedi. siteye girip giriş yapmayı denediğimde ise öyle bir e-mail kullanılmamaktadır diyor.

Bir süre daha bekleyip aynısını dene yine olmazsa support.a yaz. Şifreni resetleyip sana yeni şifreni yolluyorlar. Mail adresini değiştirmiş olsalar dahi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

quote:

Bir süre daha bekleyip aynısını dene yine olmazsa support.a yaz. Şifreni resetleyip sana yeni şifreni yolluyorlar. Mail adresini değiştirmiş olsalar dahi.

dostum tam olarak nasıl bir yol izleyeceğimi anlatabilirmisin. yani support kısmına girdikten sonra nasıl bir yol izlemeliyim? nasıl bir mesaj atmalıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsim şifreni yaz bakalım birde biz deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

İsim şifreni yaz bakalım birde biz deneyelim

Şakacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzelttin mi qnq?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayemmau5xd

Düzelttin mi qnq?

Evet dostum. Hesap çalınmıştı daha sonra mail atıp hesabı geri aldım.

• Geçmiş olsun bir daha başına gelmez inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: hseyin97

Geçmiş olsun bir daha başına gelmez inşallah

Eyvallah dostum sağolasın

• Vay be... Nice hort. Geçmiş olsun bu arada

• LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum. Valla ben de unutmuştum olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: ayemmau5xd

Düzelttin mi qnq?

Hort

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.