Bildirim
İntouch 4 root

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konuyla ilgili bir cevap bulabilirsek çok sevineceğiz bende bulamıyorum. Teşekkürler. -
heralde biraz daha bekleyeceğiz -
quote:
Orijinalden alıntı: sozdogan07
heralde biraz daha bekleyeceğiz
Ben de uğraşmaya çalışıyorum ama henüz bir gelişme yok. Biri çözüm bulursa çok güzel olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mgyun.com/romastersu sayfasından apk yı indirip kurun. programı açıp butona basın belki root olur. yada towel root apk sını bulup onu deneyin. işinize hangisi yararsa
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: szr1907
mgyun.com/romastersu sayfasından apk yı indirip kurun. programı açıp butona basın belki root olur. yada towel root apk sını bulup onu deneyin. işinize hangisi yararsa
Ne yazık ki yine olmadı....
towel root apk sını denediniz mi? Butonun üstündeki yazıya bir kaç sefer tıkladığınızda bir sayı kutucuğu çıkacak
1337 0 1 0 4 0
ortadaki 1 i 0 yapıp butona basmayı deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr1907 -- 30 Ocak 2015; 18:30:22 >
quote:
towel root apk sını denediniz mi? Butonun üstündeki yazıya bir kaç sefer tıkladığınızda bir sayı kutucuğu çıkacak
1337 0 1 0 4 0
ortadaki 1 i 0 yapıp butona basmayı deneyin.
Dediğinizi de yaptım değişen bir şey yok.
Uzun süre bekliyor ama yine de root işlemi olmuyor
bu programlarla çoğu telefonu tableti root etmiştim belki işinize yarar diye düşündüm
quote:
bu programlarla çoğu telefonu tableti root etmiştim belki işinize yarar diye düşündüm
Aslında bu program ile olacak gibi lakin oradaki kodu düzgün girmek gerekiyor. Uzun süre denemek gerekiyor
maxi cep te konusu var bir bakın orada üç ayrı kod var hepsini tek tek denerseniz belki biri işinize yarar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr1907 -- 30 Ocak 2015; 22:56:54 >
quote:
maxi cep te konusu var bir bakın orada üç ayrı kod var hepsini tek tek denerseniz belki biri işinize yarar
Denemeye çalışıyorum bakalım olacak mı..
Yine de teşekkürler
rica ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X