Şimdi Ara

intikamımı fena aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intikamımı aldığım kişi beden öğretmeni, haftada 1 saat zaten. geçen hafta perşembe herkese ödev vermiş (o gün kaçmıştık ödevleri bilmiyoruz yapmadık) kalkın anlatın dedi şaşkınlıkla bakıyoruz neyi anlatacağız diye. ödevi yapmadınız mı dedi bilmiyoruz dedik. senede 1 kere ödev veriyorum onuda yapmadınız mı dedi zaten o yüzden bilmiyoruz hiç ödev vermezdiniz dedik. (tek değilim bu arada grup grup vermiş 3 kişiyiz) sözlü notunuz 40 oturun dedi acayip sinir oldum. son ders boş dışarı çıktık 9. sınıflara dersi varmış. futbol topunu istedik verdi biraz oynadıktan sonra intikamımı almak topu arkadaşlardan istedim zil çalmasına 5 dk kala bu genelde fileleri toplar. tam eğildiği sırada çıkış kapısının ordan topu bunun olduğu yere doğru havalandırarak şut çektim 1 kere yerde sektikten sonra ensesine isabet etti zaten isabet ettiğini gördükten sonra basıp gittik umarım görmemiştir bizi yoksa yarın kötü şeyler olabilir

• helal kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Are You -- 20 Şubat 2014; 19:59:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler çok fena yakaldım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.