Şimdi Ara

İntikam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkaşlar bi telefoncuyla tartışma hatta kavga safhasına geldim dövsem döverimde elimde kalır camlarını indirsem suçu nedir ? biliyorum garip ama intikam almazsam kötü şeyler olacak

• Yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim pc elektrik prizinden yanmisti servise goturdum bana cay dokulmus dediler yapmadilar ve masrafi 1,300 tl idi bende sinirlendim disari ciktim gittim. Ertesi gun sabah 6da camina kaldirim tasi yagdirdim kactim. Sonraki gunde binanin onundeki durakta minibus beklerken camci gelmisti 650TL tutmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zora43 -- 29 Mart 2013; 22:25:56 >
  • bizim burdaki berberin camını ayda bir düzenli olarak indiriyorlar yapanlarda biliniyo ama sonuç yok berber tırsıyo adamlardan şikayetini falan geri almış. adamın ettiği kar cama gidiyo
  • daş atın daş
  • molotof at
  • Telefoncuyu em.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölüm
    3 yıl önce açıldı
    Ölüm
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evinin önüne git ve gtn yiyosa dışarı gel de gelince de şöle de: abi gel bi doktora gidelim

• quote:

Orijinalden alıntı: narkoz__70

merhaba arkaşlar bi telefoncuyla tartışma hatta kavga safhasına geldim dövsem döverimde elimde kalır camlarını indirsem suçu nedir ? biliyorum garip ama intikam almazsam kötü şeyler olacak

OoOoOoOoO gel kafadarız kardeşim gece kapattığı zaman dükkanı eldiven tak kamera yoksa birşey yapmana gerek yok varsa maske tak v for maskesi ve yağdır sonra kaç ama tek olmaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo132

quote:

Orijinalden alıntı: narkoz__70

merhaba arkaşlar bi telefoncuyla tartışma hatta kavga safhasına geldim dövsem döverimde elimde kalır camlarını indirsem suçu nedir ? biliyorum garip ama intikam almazsam kötü şeyler olacak

OoOoOoOoO gel kafadarız kardeşim gece kapattığı zaman dükkanı eldiven tak kamera yoksa birşey yapmana gerek yok varsa maske tak v for maskesi ve yağdır sonra kaç ama tek olmaa

panpa saol vforu takayım bizim bi arkadaşlar iyi taş atıyor onuda alacam yanıma uzaktan indircem camlarını

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

molotof at

yok panpa ya biraz zarar verelim dedik sen adamın ocağına incir ağacı dikecen :)

quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Evinin önüne git ve gtn yiyosa dışarı gel de gelince de şöle de: abi gel bi doktora gidelim

walla adamın iş yerinde tartıştığımızda girişecektimde allahtan küfür filan etmedi yoksa elimden alamazlardı walla linç ederim polis filan gasp dır uğraşmayalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0LDWAVE -- 30 Mart 2013; 18:24:40 >

• bunun için mükemmel bir ürün var elimde dükkan kapalı iken dışarıdan telefonlara zarar verebilirsin ama vicdanın elverir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

bunun için mükemmel bir ürün var elimde dükkan kapalı iken dışarıdan telefonlara zarar verebilirsin ama vicdanın elverir mi.

panpa bu kadar teferruata gerek yok biz bildiğimiz usül taşı atalım daha yeni dükkanın önünü inceledimde güvenlik kamerasıda yok 1 2 hafta geçsin parçalıyacam camlarını huhahah :)
  • Gece geçiyorsun karşı kaldırıma, kıçı arka duvara dayıyorsun yada sokağa. Sonra alıyorsun taşı, ettiğiniz tartışmayı düşünüyorsun, o hırsla bir fırlatıyorsun cam mam kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.