Ölen mühendislerin arkadaşları galiba açıklama yapmıştı intihar diye çok çalışıyolarmış ve bunalıma girdiler fln demiş ama bilmiyorum bana da cinayet gibi geliyor.
Alıştık artık garip gelmiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş
Ölen mühendislerin arkadaşları galiba açıklama yapmıştı intihar diye çok çalışıyolarmış ve bunalıma girdiler fln demiş ama bilmiyorum bana da cinayet gibi geliyor.
boeing de muhendis bir turkte oldu , arabasinda olu bulundu . Buna da intahar dediler ama cocugunun anlattiklarini dinlesen sende kuskulanirdin . Israil-amerikan firmasi boeing icin bir suru projede gorev almis. Yeni nesil euro-fighter typhoon da bile :) ama adam , kendine ozgu bir proje yuruttugu icin nedense olmus . bu islerde deli para donuyor . ISrail - amerikan veya rusu almani yedirirmi adama ? Ancak olucaksin Cin devleti gibi . ulkene giren her yabanci kustan dahi haberin olucak , disarda gordugunde direk cevireceksin . yoksa daha topraklarinda cok muhendisin olur . en son kgbnin , istanbul'da oldurdugu cecen komutan . ulkemiz ozal doneminden bu yana yabanci ajanlarin volta attigi bir yer haline geldi .
Zamanında uçak ve arabada üretmişiz bu millet daha çok uyur.
ıspartaya düşen uçaktada aselsan çalışanları Türk uçak imalatı için büyük rol oynayan kişilerdi ve o uçagın hala düşüş nedeni açıklanmadı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme