Şimdi Ara

İntihar mı, cinayet mi? ASELSAN mühendisleri neden öldü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ölen mühendislerin arkadaşları galiba açıklama yapmıştı intihar diye çok çalışıyolarmış ve bunalıma girdiler fln demiş ama bilmiyorum bana da cinayet gibi geliyor.
  • Alıştık artık garip gelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

Ölen mühendislerin arkadaşları galiba açıklama yapmıştı intihar diye çok çalışıyolarmış ve bunalıma girdiler fln demiş ama bilmiyorum bana da cinayet gibi geliyor.

boeing de muhendis bir turkte oldu , arabasinda olu bulundu . Buna da intahar dediler ama cocugunun anlattiklarini dinlesen sende kuskulanirdin . Israil-amerikan firmasi boeing icin bir suru projede gorev almis. Yeni nesil euro-fighter typhoon da bile :) ama adam , kendine ozgu bir proje yuruttugu icin nedense olmus . bu islerde deli para donuyor . ISrail - amerikan veya rusu almani yedirirmi adama ? Ancak olucaksin Cin devleti gibi . ulkene giren her yabanci kustan dahi haberin olucak , disarda gordugunde direk cevireceksin . yoksa daha topraklarinda cok muhendisin olur . en son kgbnin , istanbul'da oldurdugu cecen komutan .
    ulkemiz ozal doneminden bu yana yabanci ajanlarin volta attigi bir yer haline geldi .

• Zamanında uçak ve arabada üretmişiz bu millet daha çok uyur.
  • ıspartaya düşen uçaktada aselsan çalışanları Türk uçak imalatı için büyük rol oynayan kişilerdi ve o uçagın hala düşüş nedeni açıklanmadı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.