Şimdi Ara

İntihar etmeyi düşündünüz mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir sebepten ötürü intihar etmeyi düşündünüz mü ? Kendinizi nasıl vazgeçirdiniz , neler düşündünüz ? Sebebiniz neydi ?

• up
  • Ailevi nedenlerden dolayı bunalıma girdim, belirli bir süre kimseyle konuşamadım intihar etmenin eşiğine gelmiştim hatta plan bile yaptım çok karalıydım ama aynı akşam bir telefonla gelen iş haberi beni tekrar hayata döndürdü. O haber gelmeseydi kesin yaşamıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Ailevi nedenlerden dolayı bunalıma girdim, belirli bir süre kimseyle konuşamadım intihar etmenin eşiğine gelmiştim hatta plan bile yaptım çok karalıydım ama aynı akşam bir telefonla gelen iş haberi beni tekrar hayata döndürdü. O haber gelmeseydi kesin yaşamıyordum.

Şuan ailenizle bir sorun yaşıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Ailevi nedenlerden dolayı bunalıma girdim, belirli bir süre kimseyle konuşamadım intihar etmenin eşiğine gelmiştim hatta plan bile yaptım çok karalıydım ama aynı akşam bir telefonla gelen iş haberi beni tekrar hayata döndürdü. O haber gelmeseydi kesin yaşamıyordum.

Evet hala yaşıyorum ama çalıştığım zaman çok iyi geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Evet hala yaşıyorum ama çalıştığım zaman çok iyi geliyor.

Özelden biraz konuşalım mı hocam ?
  • o kadar zayıf değilim Allah'a şükür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.