Şimdi Ara

İntihar etme noktasına geldim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ergen falan değilim . Bu yıl YGS/LYS 2. girişim olacak . Geçen yıla dair en ufak bir değişim yok . Kendime yediremiyorum nasıl olduda bu kadar düştüm bilmiyorum. Ortalama altı sayılabilecek yerlere gitmeyi kendime yediremiyorum. Hiç gücüm kalmadı.

Hiçbir umudum , hayata dair bir beklentim yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikbirkulum* -- 6 Ocak 2014; 4:36:31 >

• Ergensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla... Yapay bir dünyanın yapay sistemlerinin umrunda olmaması lazım. Hiçbir umudunun, hayata dair bir beklentinin olmaması problem değil, aksine umudun veya beklentin olsa problem olabilirdi Dünyada mutluluk yoktur karşim, aptallık vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmikbirkulum*

Ergen falan değilim . Bu yıl YGS/LYS 2. girişim olacak . Geçen yıla dair en ufak bir değişim yok . Kendime yediremiyorum nasıl olduda bu kadar düştüm bilmiyorum. Ortalama altı sayılabilecek yerlere gitmeyi kendime yediremiyorum. Hiç gücüm kalmadı.

Hiçbir umudum , hayata dair bir beklentim yok .

krdş bukadar takma kafana illah herşey okul olucak diye bir şey yok ticaretle urasirsin belki cok para kazanırsın yani kendini kısıtlama
  • Geçen sene kazanamadım bu sene de işler iyi gitmiyor :(
  • annem babam memur öyle ticarete atılacak durumum yok hala daha inanamıyorum kendime ..Benim için tek çıkış yolu vardı.

Geceleri uyuyamıyorum.Kendimde gelecek göremediğim için kaygıda duymamaya başladım artık .
  • krdşim ben 5 yaşında çalışmaya başlattı babam evimde şiddet vardı sürekli beni ve annemi döverdi babam suan yasım 24 hayatım berbat geçti dier çocuklar 5 yaşında kundakda el bebek gül bebek büyütülürken soğuktur diyer sobalar falan yakılırdı ben o soğukta sabah 7de kalkardım akşam 8 9 eve gelirdim sokakta tatlı simit satardım sizin gibi büyümedim dier çocuklar ellerinde dönerler ayran falan 5 yaşındaydım daha giderdim kuru ekmek yerdim oda çeyrekti karnımı öyle doyururdum kahvaltı yapamazdım babam çok kızardı veya döverdi tek akşam yemeği vardı oda çalışıyordum diye sürekli calistim 18 yaşımda evden ayrıldım ayrı eve geçtim arkadaşlarla kurduk çalıştım falan simdi 2 arkadaşla ortak dükkan açmışız babam ayrı ben ayrı babamla konuşmuyoruz başka dükkanda acmayi düşünüyorum yani demek istedim su çalış biriktir paranı bi ufakta olsa dükkan aç bende öleydim simdi cok rahatım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünyanın sonumu?
    Hala vaktin var.Olurda kazanamazsan tekrar gir.
  • Hiçbir şey için geç değil, kendini yiyip bitirmeye harcadığın vakti ders çalışıp toparlanmaya harca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King444

krdşim ben 5 yaşında çalışmaya başlattı babam evimde şiddet vardı sürekli beni ve annemi döverdi babam suan yasım 24 hayatım berbat geçti dier çocuklar 5 yaşında kundakda el bebek gül bebek büyütülürken soğuktur diyer sobalar falan yakılırdı ben o soğukta sabah 7de kalkardım akşam 8 9 eve gelirdim sokakta tatlı simit satardım sizin gibi büyümedim dier çocuklar ellerinde dönerler ayran falan 5 yaşındaydım daha giderdim kuru ekmek yerdim oda çeyrekti karnımı öyle doyururdum kahvaltı yapamazdım babam çok kızardı veya döverdi tek akşam yemeği vardı oda çalışıyordum diye sürekli calistim 18 yaşımda evden ayrıldım ayrı eve geçtim arkadaşlarla kurduk çalıştım falan simdi 2 arkadaşla ortak dükkan açmışız babam ayrı ben ayrı babamla konuşmuyoruz başka dükkanda acmayi düşünüyorum yani demek istedim su çalış biriktir paranı bi ufakta olsa dükkan aç bende öleydim simdi cok rahatım

Csb bu elemanın sokak dövüşüne gittiğini anlattıttığı bir konusu var.

• 2. sene oldu diyemi o kadar takılıyorsun daha sorun olmaz merak etme kaldıkca zor geliyor fakat çalışmaya harca zamanını yaparsın elbet şimdi olmasa bile sonra daha geç değil üniversiteye gidip okuyup beğenmeyip tekrar girip kaç sene kaybeden oluyor o yuzden istemediğin yerede gitme çalış istediğin yere git 2 sene olur 5 sene olur gidersin sonuçta kaldıkca zor gelebilir ama çalışırsan uzamaz tabi bende çok sene kaybettim ama ben çalışmıyordum işte sende yapma o hatayı sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !ScR3aM! -- 6 Ocak 2014; 6:53:12 >
  • Ne yani, insanları düzene sokmak için koyulan bir düzene ayak uyduramadığın için intihar mı ediceksin?
    Başkaları istiyor diye intihar etmekten farksız, bir de bu açıdan tekrar düşün.
  • Ben üniversite sınavına ne çalıştım nede uğraştım sadece yattım,sonuç olarak üniversite farketmez diyip postaladılar beni evden haklı olarak.Şu anda ünide 5 dersin 5 indede bütlere kaldım.Adam akıllı derslere girdiğim yok,notlarda olmayınca... Hatta bugün saat 10 da final olmasına rağmen bütün geceyi skyrim ve league of legends oynayarak geçirdim ve daha uyumadım.Kısaca sen intihar ediceksen benim ne yapmam gerek(Hiç arkadaş çevremde yok,yurttan çıkmam bütün gün,sosyal fobide var)Kısacası aileme yükten başka birşey değilim,bazen umutlanıyor insan ama düzeltirim,notlara çalışmaya başlarım yarın,bari hayatta tek birşeyden başarılı oluyimde felan filan...Ertesi gün yine aynı ben.Hiç birşey öyle filmlerdeki gibi olmuyor,mucize beklemek bi anda herşeyin değişmesini hayal etmek...(Son dönemlerde herşeyden sıkıldığım gibi bilgisayardanda sıkıldım hadi hayırlısı).Sonuç olarak gelecekte evzislerden biri olma ihtimalim bi hayli yüksek,alternatif olarak tinercide olabilir.

Edit:Şimdi baktımda parantez içinde yazdıklarım çok paragrafla ilgisiz olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EED1ADA31 -- 6 Ocak 2014; 9:07:25 >

• oku kardeşim okumuynca ne kız var ne bişey evde çürüyorsun bende söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

quote:

krdşim ben 5 yaşında çalışmaya başlattı babam evimde şiddet vardı sürekli beni ve annemi döverdi babam suan yasım 24 hayatım berbat geçti dier çocuklar 5 yaşında kundakda el bebek gül bebek büyütülürken soğuktur diyer sobalar falan yakılırdı ben o soğukta sabah 7de kalkardım akşam 8 9 eve gelirdim sokakta tatlı simit satardım sizin gibi büyümedim dier çocuklar ellerinde dönerler ayran falan 5 yaşındaydım daha giderdim kuru ekmek yerdim oda çeyrekti karnımı öyle doyururdum kahvaltı yapamazdım babam çok kızardı veya döverdi tek akşam yemeği vardı oda çalışıyordum diye sürekli calistim 18 yaşımda evden ayrıldım ayrı eve geçtim arkadaşlarla kurduk çalıştım falan simdi 2 arkadaşla ortak dükkan açmışız babam ayrı ben ayrı babamla konuşmuyoruz başka dükkanda acmayi düşünüyorum yani demek istedim su çalış biriktir paranı bi ufakta olsa dükkan aç bende öleydim simdi cok rahatım

• quote:

Orijinalden alıntı: ucankedi

quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

quote:

Adam belki stres atıyordur sınav stresi

• O yaş aralığı ergenliğe dahil oluyor.

• takam kafana.bosver bi yap kendine gel..
  • Kardeşim sıkma çoğu insnın böyle evreleri oluyor, sadece herkes senin gibi dışarıya vurmuyor.. Sabret ve daha iyi şekilde çalış çünkü üniversiteden sonra önünde kpss gibi lanet bir sınav daha var.. İlla edecem diyorsan KPSS de et bence. Şaka biryana öyle veya böyle zaman geçiyor... Hadi iyi çalış derslerine.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.