16 yaşında lise son öğrencisiyim annem babam ayrı annemle kalıyorum babam ağır uyuşturucu bağımlısı çoğu zaman yanımda içtiğide oldu yeri geldi bana da verdi onun bu haline dayanamıyorum artık çok istedim bu yaşıma kadar bana babalık yapmasını ama maalesef. annem de psikolojik tedavi görüyor evde huzur falan yok her allahın günü kavga gürültü. yaklaşık iki üç seneden beri aşırı özgüvensizim bunun için psikolağa dahi gittim. bu özgüvensiliğinde üstüydü biraz sokakta yürürken bile ister istemez geriliyorum kalabalık biryerde ne yapacağımı şaşırıyorum kitleniyorum. kendime iyi gelmek için bir ton şey denedim spora başladım elektro gitar dersleri aldım yazılıma yöneldim ama yok artık gün geçtikçe hiçbirşey iyi gelmiyor kısaca ne hayallerim var ne planlarım bomboş yaşıyorum ölmek istemiyorum ama yaşamakta istemiyorum. dertleşebileceğim kimse olmadığı için buraya içimi döktüm şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
intihar

-
-
Allah sabır versin, bende ailemde sıkıntı yok ama bende var, aşırı çekingen, toplumdan sıkılan, kalabaliktan kaçan biriyim.
otobüste duracak düğmesi yoksa, seslenemedigim icin ilerki durakta inmisligim olmustur.
Daha babamla annemle yanına gidip halhatır konuşmuşlugum yoktur, yapmak istiyorum ama çekiniyorum.
bu durumu araştırdım, farkındalık piskolojisi diyorlar, yani biri bende farklı bir davranış görecegi bir durum sergilemek istedigimde , bunu beynim yeni bir etkinlik olarak algılayıp , ooooo amk yeni birsey yapacan haaa , diyerek engel oluyor bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, yardımcı olmak isterdim ama siz ile aynı durumdayım neredeyse, sizin kadar boşlukta değilim ama benimde dertleşebileceğim kimse yok, asosyalim + annem ile babam ayrı değil, annem babam ile beraber yaşıyorum ama geçmişte ailem ile yaşadığım "facia" benzeri şeyler oldu ve beni çok etkiledi, etkilemeye de devam ediyor. kısacası size verebileceğim tavsiye yok, zaten verebileceğim tavsiye olsaydı, ilk kendime, ardından size tavsiye verirdim...
Ek not : Hocam dikkatli olun, 18'ini doldurduğunuzda annenizin sizi Polis çağırıp, evden attırabilme gibi bir ihtimali var, ben bizzat yaşayacaktım bu durumu, Babam tarafından, eğer annem müdahele etmeseydi...
2.Ek not : Benim yaş, Gelecek ay 23.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 11 Temmuz 2022; 21:2:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmkanin olursa universiteyi guzel bir sehirde okumaya bak orda biran once is bulup calismaya da baslarsan ilerleyen zamanda kendi ihtiyaclarini giderecek kadar kazanip tek basina yasamaya calisabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X