Şimdi Ara

InTheTurkey hacklendi,hepsi hacklenecek!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler doancan44 ten bir Darknes$ e bir msj gelmiş dh daki bütün charları hackleyeceğim diye.Ve 2. kurban biz olduk InTheTurkey hacklendi,Yasin Köse ayrıldı darkness le ortak olduk ve char sanırım doancan44 tarafından hacklendi,benim onunla sadece msn de bir küçük bir kavgam olmuştu o kadar.Ama birşey demiyorum,ztn oyundan bıkmıştım.Ayrıca burdan doancan a sesleniyorum InTheTurkey in commentsine benimle alay edilmez yamışsın.Ben seninle alay filan etmedim,sadece senden yardım istemiştim sende bana küfür etmiştin bu kadar.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßerqé -- 18 Kasım 2007; 22:55:08 >
  • nasıl hacklemiş bende bilmiyorum birz daha dikkatli olmalıyız gelen mesajlara flnfake gibi birşey yemediğine eminmisin?
    sen onla kavga ettin dimi o yüzden sana kıcık yapmıştır ama tüm dh birz zor olur
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßerqé -- 18 Kasım 2007; 22:58:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sagopa_Kajmer37

nasıl hacklemiş bende bilmiyorum birz daha dikkatli olmalıyız gelen mesajlara flnfake gibi birşey yemediğine eminmisin?
    sen onla kavga ettin dimi o yüzden sana kıcık yapmıştır ama tüm dh birz zor olur

Forumilkteyken ben ona hiçbirşey dememiştim.

Sadece msn de küçük bir küfürleşme olmuştu,ama onuda o balatmıştı,eğer doancan dh daysan konuşalım,ne diyeceksin çok merak ediyorum.
  • Hecklemiş Şimdide Oturup Ekmek Arası Yapıp Yesin NasıL oLsa Oyun Kapanıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ

Hecklemiş Şimdide Oturup Ekmek Arası Yapıp Yesin NasıL oLsa Oyun Kapanıo

Sen Yedinmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Earth_Ghost

quote:

Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ

Hecklemiş Şimdide Oturup Ekmek Arası Yapıp Yesin NasıL oLsa Oyun Kapanıo

Sen Yedinmi?

Hiç KuL Hakkı Yemediğim İçin Tadını Bilemeyeceğim BiLmekte İstemem

• Kim Yaptıysa Arkadasında Kalımıcak Tüm Bildiklerimle Gircem Pokemonda Nezaman Girildiği Yazıo Bu Darkness Ben Ve Aykut Yasinde Olabilir Kim Olursa Olsunm Bir Daha Bilgisayarını Açamıcak

Hayatımda Bukadar Hiç Ciddi Olmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semblance -- 19 Kasım 2007; 12:35:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @Yqut

Beyler doancan44 ten bir Darknes$ e bir msj gelmiş dh daki bütün charları hackleyeceğim diye.Ve 2. kurban biz olduk InTheTurkey hacklendi,Yasin Köse ayrıldı darkness le ortak olduk ve char sanırım doancan44 tarafından hacklendi,benim onunla sadece msn de bir küçük bir kavgam olmuştu o kadar.Ama birşey demiyorum,ztn oyundan bıkmıştım.Ayrıca burdan doancan a sesleniyorum InTheTurkey in commentsine benimle alay edilmez yamışsın.Ben seninle alay filan etmedim,sadece senden yardım istemiştim sende bana küfür etmiştin bu kadar.

Ex Ortim Geçmiş olsun
  • bilmiyorum doancan çok adidir söyleyim benide hackliyecekti lamer ama Lamers to Banned by handsome
  • Benim nickimi biliyor mu acaba
  • gelisn şimremi kolaysa kırsın beeeeeeeeeeeeee
  • ARKADAŞLAR BİRİ BANA MSN KIRMA PROGRAMINI ÖĞRETİRMİ FORUMUN NAMUSUNU TEMİZLİCEM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

Benim nickimi biliyor mu acaba

Benimki hacklenmemiş.Kendimden o kadar emin değilim ama beni hackleyemez veya hacklemez.
  • Darne$$ Alınmasın Ben Ondan Şüpheleniyorum Yoksa Herkezinkini Çalardı Suçu Doancan'a Attı Bence Darne$$ Sadece Kendi Fikrim Altında Sen Varsan ...
  • Bekliyorum hacklesin şu doğancan kimse benide nick ImSorry xD
    10 yaşında bebeler lamerliğe heves salmış ne yapalım
  • Gülünç..

Hıh..

..
  • Ya ben bide darknesi ortak olarak almıştım.Şimdi olay çözümleniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @Yqut

Ya ben bide darknesi ortak olarak almıştım.Şimdi olay çözümleniyor.

Düğüm yavaş yavaş çözümleniyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.