Bildirim
intervideo win dvd sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
windvd nin öyle bişey yapıcanı sanmıyorum.çünkü bende onu kullanıyorum.sadece seçtiğin parçayı gösterir -
dostum dvd kamera ile parça parça çekildiğinde pc ye attığında tek parça görüyor haklısın ama normalde onun içindeki bölümleri gün bazında seçebiliosun (bookmark) kısmında görebilirsin programı kullanıyosun madem -
WinDVD programında PlayList oluşturmak mümkün son sürümünde sağ üst köşede simge olarak PlayList yer almakta,.
Daima WinDVD.. -
dostum playlist oluşturmak değil sorunum.hani ortada kontrol panelini açınca üstte 2 tane yer var kamerada parça parça çektiğin görüntülere ulaşabiliosun.hah işte o görüntüleri dvd den hdd ye attığımda devre dışı oluyor -
quote:
Orjinalden alıntı: caglarun
dostum playlist oluşturmak değil sorunum.hani ortada kontrol panelini açınca üstte 2 tane yer var kamerada parça parça çektiğin görüntülere ulaşabiliosun.hah işte o görüntüleri dvd den hdd ye attığımda devre dışı oluyor
DVD den izliyebildiğin görüntüleri HDD den çalıştırınca izliyemediğini söylüyorsun anladığım kadarıyla, WinDVD programı HDD den veri okur, fakat girdiğin seri numarası kısıtlama getirmiş çok büyük ihtimal,..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montage -- 28 Eylül 2006; 19:20:28 > -
ama dostum enteresandır aynı program o filmi dvd den okumaya kalkınca o partition ları görüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X