Şimdi Ara

Interpals'ten arkadaş buldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Detay vermek istemiyorum ama kız Fas'lı.18 yaşında ve 4 tane dil biliyor.Diğer kızlar gibi sosyal medya ve tip üstüne yoğunlaşmıyor.Çalıştığı fizik dersini bile Fransızca çalışıyor.Kültürlerinden bahsediyoruz,bilimden bahsediyoruz,dizi filmlerden bahsediyoruz...

Aynı şekilde bir tane daha konuştuğum Rus arkadaşım var 2000 e yakın kitap okumuş ve kendini inanılmaz geliştirmiş birisi.Rusyanın en iyi üniversitesinde okuyor.Benim b2 seviye İngilizceme rağmen ego falan yapmayıp konuşuyor.

Burada Türk kızlarını kötülemiyorum kesinlikle ve genellemiyorum hala kendini geliştiren kızlarımız kadınlarımız var.Canan Dağdeviren gibi.Üniversitelerde de var görüyorum bizzat.Fakat kızlarımızın çoğunun hiçbir şey bilmeden bu kadar egoist olmasını anlamıyorum.Adres bile soracağımız zaman tersleniyoruz neden acaba? İstiyorlar ki yakışıklı olalım,zengin olalım,zeki olalım,değer verelim,her triplerine katlanalım,kaslı olalım,spor yapalım,korumacı olalım vs. Peki soruyorum böyle birini isteyen kızların kaçı kendini geliştirmiş?

Ayrıca liseli falan değilim üniversiteliyim ama şu kızla 2 haftada yaptığım muhabbetin hiçbirini Türkiye'den bir kızla yapamadım.Sürekli bir konuda karşılık bekleyerek konuşuyorlar bizim kızlarımız,sürekli beklenti içindeler.

Şimdi yabancı kızlar melek mi falan diyeceksiniz ama benim demek istediğim istatistik ve görgü.Belki bizim ülkemize göre çok rahat ahlak anlayışları var ama kendilerini geliştiriyorlar ve güzel olmalarına rağmen bizim kızlarımız kadar güzel olduğuna vurgu yapıp egolanmıyorlar.Benim tavsiyem mutlaka yabancı insanlarla hayatınızda bir kere de olsa konuşun,onların kültürünü tanıyın,yaşam stillerini görün.Bu dediklerime sahip bir insan bulamayabilirsiniz,onlarda da çok boş insanlar var.Ama en azından vizyonunuz genişler.Global olursunuz.En kısa zaman içinde yurtdışı turu yapacağım kesinlikle.

Edit : Fransa'nın Fas üstündeki etkisinden bahsetti bana neden Fransızca'ya yoğunlaştıklarını anladım.Fransa zamanında bu ülkeyi sömürge altına almış ve hala kültür etkikeri devam etmekteymiş.Zaten ikinci resmi dilleriymiş.

Edit 2 : Kız yazın Türkiye'ye geliyor arkadaşlar,buluşacağız yaza doğru ayarlarsam yeni konu açmam muhtemeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 12 Şubat 2018; 22:20:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Interpals'tan Arkadaş Bulmalı Mısınız?

Interpals, dünyanın her yerinden insanlarla bağlantı kurmanıza olanak tanıyan bir arkadaşlık uygulamasıdır. Uygulama, yeni insanlarla tanışmak, farklı kültürler hakkında bilgi edinmek ve potansiyel arkadaşlar veya seyahat ortakları bulmak için kullanılabilir.

Interpals Nasıl Çalışır?

Interpals'a kaydolduktan sonra bir profil oluşturmanız ve ilgi alanlarınız ve hobileriniz hakkında bilgi vermeniz gerekir. Ardından, benzer ilgi alanlarına sahip diğer kullanıcıları arayabilir ve onlarla mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. Uygulama ayrıca, sohbet odaları ve etkinlikler gibi diğer insanlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olacak özellikler sunar.

Interpals'tan Arkadaş Bulmanın Avantajları

• Yeni insanlarla tanışma fırsatı: Interpals, dünyanın her yerinden insanlarla bağlantı kurma şansı sunar.
    • Farklı kültürler hakkında bilgi edinme: Interpals'ta farklı ülkelerden ve geçmişlerden insanlarla sohbet ederek farklı kültürler hakkında bilgi edinebilirsiniz.
    • Potansiyel arkadaşlar veya seyahat ortakları bulma: Interpals, gerçek arkadaşlıklar kurabileceğiniz veya seyahatlerinizde size katılacak kişiler bulabileceğiniz bir platformdur.

Interpals'tan Arkadaş Bulmanın Dezavantajları

• Sahte profiller: Diğer arkadaşlık uygulamalarında olduğu gibi, Interpals'ta da sahte profiller bulunabilir. Bu profiller genellikle spam göndermek veya dolandırıcılık yapmak için kullanılır.
    • Dil engelleri: Interpals dünya çapında bir uygulamadır, bu nedenle farklı diller konuşan insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bu, iletişimde zorluklara yol açabilir.
    • Zaman alıcı olabilir: Interpals'ta anlamlı bağlantılar kurmak zaman alabilir. Uygulamayı düzenli olarak kullanmanız ve diğer kullanıcılarla aktif olarak etkileşim kurmanız gerekir.

Interpals Hesabını Silme

Herhangi bir nedenle Interpals hesabınızı silmek isterseniz, bunu ayarlarınızdan yapabilirsiniz. Hesabınızı silmeden önce tüm verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

Sonuç

Interpals, yeni insanlarla tanışmak ve arkadaş edinmek için kullanışlı bir uygulama olabilir. Ancak, diğer arkadaşlık uygulamalarında olduğu gibi sahte profiller ve diğer sorunlar da olabilir. Interpals'ın sizin için uygun olup olmadığına karar vermeden önce avantajlarını ve dezavantajlarını dikkatlice değerlendirmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Okumadım

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • Faslı kızı okudum ve sonrası çorap sokugu gibi geldi.Evet ülkemizde aşırı rağbet gören,kendini kraliçe sanan kızlar ve onların parasız,bir o kadar da onları yüceltmenin medeni olmak olduğunu düşünen tayfa olduğu sürece ancak yabancılardan medet umabiliriz.Hem ülkemiz kızlarının dil bilmesine,kültür sahibi olmasına ne gerek var.nasil olsa hiçbirşey bilmese de arkasından koşturan 10 larca erkek var.Haklılar ne diyim.

Bazen hayat vazgecmeye zorluyor, ileriye baktigimda kesinlesmemis ve ne olucagini bilemedigim birsey icin yasiyamam. Hislerimi acma imkani bulmus olamasamda, unutmiycagim bir kisisin. Bende hersey icin tesekkur ederim, aynisini senin icinde dilerim. Sende kendine iyi bak..

Whatsapp konuşmalarımızı hala silmedim.

İlk defa bi kız beğenmişti beni ama sınırlar engel oldu

F-4E Phantom II
    1987-2014
    F-4E 2020 Terminator over Turkish Skies

1958-2018 Baba Phantom 60 yıldır göklerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Insanmodoff

Faslı kızı okudum ve sonrası çorap sokugu gibi geldi.Evet ülkemizde aşırı rağbet gören,kendini kraliçe sanan kızlar ve onların parasız,bir o kadar da onları yüceltmenin medeni olmak olduğunu düşünen tayfa olduğu sürece ancak yabancılardan medet umabiliriz.Hem ülkemiz kızlarının dil bilmesine,kültür sahibi olmasına ne gerek var.nasil olsa hiçbirşey bilmese de arkasından koşturan 10 larca erkek var.Haklılar ne diyim.

Hocam böyle gelişmiş insanlar olsalar herşeyi yaparım.Değer de veririm,yüceltirim,kıskanırım,severim ama haketmiyorlar ki.Bunları söyleyince egoistmiş gibi görünüyorum ama demek istediğim şu.En azından bizim gibi erkeklerin konuşacak kalburüstü 1,2 muhabbeti oluyor.Hem erkek adamız sonuçta tecrübelerimiz oluyor kızlara göre yani daha çok sorumluluk altında olduğumuz için başımızdan daha çok olay geçiyor.Ama bazı kızlar var ki çöp.Hiçbir şeyden anlamaz etmezler ama Einstein zekası ve Beckham tipi karışımı erkek isterler.Buna ayar oluyorum.Ayriyeten bir insan sırf karşı cins için değil kariyer manasında kendini geliştirmeli.Ama bu dediğim tipler makyaj yapıp zengin erkek tavlamaya çalıştıkları için bu da olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

2 yıl önce bi Hollanda'lı yazmıştı bana kız Türk çıktıydı Whatsapp'ta ve skype'ta falan her gün konuşuyorduk.Belli bir zaman sonra konuşmamız böyle bitti;
    quote:

Bazen hayat vazgecmeye zorluyor, ileriye baktigimda kesinlesmemis ve ne olucagini bilemedigim birsey icin yasiyamam. Hislerimi acma imkani bulmus olamasamda, unutmiycagim bir kisisin. Bende hersey icin tesekkur ederim, aynisini senin icinde dilerim. Sende kendine iyi bak..

Türk çıktıysa nasıl sınırlar engel oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: imagineod

quote:

2 yıl önce bi Hollanda'lı yazmıştı bana kız Türk çıktıydı Whatsapp'ta ve skype'ta falan her gün konuşuyorduk.Belli bir zaman sonra konuşmamız böyle bitti;
    quote:

Hollanda'da yaşıyor

F-4E Phantom II
    1987-2014
    F-4E 2020 Terminator over Turkish Skies

1958-2018 Baba Phantom 60 yıldır göklerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hollanda'da yaşıyor

Anladım,kötü olmuş.Sen hala bu olayı söylediğine göre baya etkilemiş seni.

• hocam interpalsten çok çok önce tanıştığım bir kızla 2 gün sonra buluşuyoruz. kendisi asyalı ve istanbula yolu düştü. nereden nereye tanışalı bir 3 yıl oldu 1-2 sene düzenli her gün konuştuk (ingilizce mi seviye atlattı kız sağolsun) sonra aramız bozuldu falan derken yine mesaj attı geliyorum buluşucaz diye. demek istediğim dünya çapında arkadaş edinmek güzel bir şey. nereden ne zaman ne çıkıcak bilmiyorsun.

Orijinalden alıntı: Wepawet

hocam interpalsten çok çok önce tanıştığım bir kızla 2 gün sonra buluşuyoruz. kendisi asyalı ve istanbula yolu düştü. nereden nereye tanışalı bir 3 yıl oldu 1-2 sene düzenli her gün konuştuk (ingilizce mi seviye atlattı kız sağolsun) sonra aramız bozuldu falan derken yine mesaj attı geliyorum buluşucaz diye. demek istediğim dünya çapında arkadaş edinmek güzel bir şey. nereden ne zaman ne çıkıcak bilmiyorsun.

Aynen,kıza ben bile yazmadım.Kendi beni gördü başta Türkçe çalışıyormuş yardım istedi.Muhabbet uzadı gitti derken çok farklı duygular yaşadım 2 haftada.Gerçekten yaşına rağmen kendini muazzam geliştirmiş.Türkiye'ye geleceğini söylüyor ben de buluşmayı planlıyorum.

quote:

hocam interpalsten çok çok önce tanıştığım bir kızla 2 gün sonra buluşuyoruz. kendisi asyalı ve istanbula yolu düştü. nereden nereye tanışalı bir 3 yıl oldu 1-2 sene düzenli her gün konuştuk (ingilizce mi seviye atlattı kız sağolsun) sonra aramız bozuldu falan derken yine mesaj attı geliyorum buluşucaz diye. demek istediğim dünya çapında arkadaş edinmek güzel bir şey. nereden ne zaman ne çıkıcak bilmiyorsun.

Aynen,kıza ben bile yazmadım.Kendi beni gördü başta Türkçe çalışıyormuş yardım istedi.Muhabbet uzadı gitti derken çok farklı duygular yaşadım 2 haftada.Gerçekten yaşına rağmen kendini muazzam geliştirmiş.Türkiye'ye geleceğini söylüyor ben de buluşmayı planlıyorum.

hocam sende fasa gidebilirsin. gezilecek çok yer var :D ben eğer bunun ülkesine gidebilseydim konaklamam için yardımcı olacaktı evine alacaktı. çok fazla ısrar etti zamanında ama 1500 lira sırf 1 uçak bileti :D interpalsten bulduğu insanların evinde kalarak ülke dolanan insanlarda var bunu da değerlendirebilirsin :D

• quote:

quote:

quote:

hocam sende fasa gidebilirsin. gezilecek çok yer var :D ben eğer bunun ülkesine gidebilseydim konaklamam için yardımcı olacaktı evine alacaktı. çok fazla ısrar etti zamanında ama 1500 lira sırf 1 uçak bileti :D interpalsten bulduğu insanların evinde kalarak ülke dolanan insanlarda var bunu da değerlendirebilirsin :D

Hocam o iş sakat gibi geliyor nedense Belki giderim ama birkaç yıl sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla böyle dünyayı dolaşanlar var çok sakat olduğunu düşünmüyorum :D zaten yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor biraz konusunca insanlar karakterini belli eder

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla böyle dünyayı dolaşanlar var çok sakat olduğunu düşünmüyorum :D zaten yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor biraz konusunca insanlar karakterini belli eder

Harika olur benim için.Böyle dolaşan insanlar biraz rahat insanlar ben o kadar güvenemem ama birkaç yıl geçer ben de adamakıllı ekonomik rahatlık sağlarsam kesinlikle gideceğim doğru söylüyorsunuz

• en son geçen sene kullanmıştım. mine ismindeki rus kıza senin ismin türk insanlarındada var demiştim o da bana bu yüzden hep türk erkekleri yazıyor demişti. o gündür bu gündür siteye uğramıyorum.

bu asyalı kızların ateşi tavan yapmış. genelde vietnam tayland hindistan kızları orta doğulu erkeklere hasta oluyorlar. galiba Türk erkeklerine karşı zaafları var hangi asyalı kıza yazdıysam hepsi dönüş yaptı

sitedeki türk erkeklerin yüzde 80'i ruslara yazdığı için ruslar yoğun ilgiden dolayı çok az dönüş yapıyorlar

avrupalılar ve amerikalılar da çok çok yakışıklı erkek istiyorlar. Zavallı zencilere kimse yazmadığı için, bir türk erkeği yazsa mutlu oluyorlar. şansımız bir tek bu ülkelerden yana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 11 Şubat 2018; 13:20:46 >

• Sorun ne biliyor musun?

Bu kadar uçuk örnekler verip sonra kendi toplumunu yermende.

4 dil bilmenin çoğu insan için pratikte pek anlamı olmaz, 2000 kitap okumanın da. Bizim toplum önce üzerine düşeni düzgün yapsa keşke.

Kitap okusa haftada bir tane,

İngilizce öğrense (sürekli sistemden şikayet edene kadar),

Mesleğini hakkıyla yapsa...

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Ruslar ve Ukraynalılar hep engellemiş ülkemizi.
    Koreliler ve Türk kızları da buna dahil.
    Yapacak birşey yok.

Orijinalden alıntı: WP Maokai

Sorun ne biliyor musun?

Bu kadar uçuk örnekler verip sonra kendi toplumunu yermende.

4 dil bilmenin çoğu insan için pratikte pek anlamı olmaz, 2000 kitap okumanın da. Bizim toplum önce üzerine düşeni düzgün yapsa keşke.

Kitap okusa haftada bir tane,

İngilizce öğrense (sürekli sistemden şikayet edene kadar),

Mesleğini hakkıyla yapsa...

Kardeşim ülkemi yermedim.Hatta yazmışım Türk kızları aşağılamak için yazmadım diye.Hatta onlarda da çok boş insan var diye yazmışım.Tekrardan söylüyorum bahsettiğim şey istatistik.Onların kitap okuma ve refah seviyesine bakınız bizim ülkemize bakınız.Ülkemizde çok zeki insanlar da var ama genel olarak bu konuda sıkıntılıyız bunu kabul etmemiz lazım başta.Kusursuz değiliz.Ama kitap okuma oranı arttırılabilir mi? Tabii ki arttırılabilir.Ayrıca son dediğinize katılıyorum o konuda yapacağımız pek birşey yok.Kişinin karakterine kalmış.Boş oturup para kazanma hayali kuran bir insanı değiştiremem malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 11 Şubat 2018; 13:54:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

bu asyalı kızların ateşi tavan yapmış. genelde vietnam tayland hindistan kızları orta doğulu erkeklere hasta oluyorlar. galiba Türk erkeklerine karşı zaafları var hangi asyalı kıza yazdıysam hepsi dönüş yaptı

sitedeki türk erkeklerin yüzde 80'i ruslara yazdığı için ruslar yoğun ilgiden dolayı çok az dönüş yapıyorlar

avrupalılar ve amerikalılar da çok çok yakışıklı erkek istiyorlar. Zavallı zencilere kimse yazmadığı için, bir türk erkeği yazsa mutlu oluyorlar. şansımız bir tek bu ülkelerden yana

Dediklerinize tamamen katılıyorum.Asya kızları özellikle Filipinler,Endonezya'dan çok insan ilgileniyor Türklerle.Sanırım ortadoğu hayranlığı var.Ruslar bizden acayip soğumuş artık bizimkiler ne yazdıysa.Hayır amacım kız düşürmek falan değil kültürlerini,yaşam stillerini falan öğreneyim diye herkese yazıyorum ama dönüş alamıyorum.Mesela Brezilyalı bir arkadaş var o erkek,adamla gayet güzel muhabbetimiz var.Merak ettiğim şeyleri falan soruyorum.Ama dediğiniz gibi Avrupa kızları herkes yürümeye çalışıyo falan sanıyorlar herhalde.Özellikle İngilizler inanılmaz egoist.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.