Şimdi Ara

Internetten video izleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, son bi kac haftadir falan baslikta belirttigim gibi bir sorunum var. Yani her Video icin gecerli degil mesela youtubetan Video izlerken herangi bir skinti olmuyor, ama haber sitelerinden yada bazi sitelerden izlerken ya hic acilmiyor yada ses var görüntü yok kara ekran cikiyor. Bunun nedeni nedir? Fazla bilgisayardan anlamadigim icin bu sekilde aciklamaya calistim, en azindan sorunun nerde oldugunu söylerseniz ona göre internetten arama yapabilirim. Simdiden tesekkürler cevap verecek arkadaslara.

• Eğer bazı sitelerde sorun oluyor bazılarında olmuyor ise site sunucularıyla alakalı olabilir yinede siz önbelleği ve çerezleri silip sorun çıkartan sitelerde yeniden deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prckntr -- 27 Kasım 2013; 16:56:12 >
  • Tesekkürler cevap icin, ama simdi farkettim sorun sadece Internet explorerda var, firefoxda acinca sorun olmuyor. Youtubeda sorun yok demistim ama onda da ses ve görüntü uyusmazligi var, ses bi kac Saniye geriden geliyor yeni farkettim. Bu durumda ne yapmam gerek? Windows 7 ve Internet Explorer 11 kullaniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.