Şimdi Ara

İnternetten Video İndirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben internet download manager kullanıyordum fakat süresi bitti bana internetten video indirmek için başka bir program önerebilir misiniz ? Ya da elinde fazladan idm serial i olan varsa verebilir mi ? Ya da idm nin full sürümünün linkini ?

• firefox kullanıyorsan idm boşver. ayrıca böyle şeyler istemek yasak burada.

firefox eklentilerinden video download helper eklentisini kullan
  • Orbit downloader de kullanabilirsin bedavadır.
  • İnternette izlediğim bir diziyi bilgisayarıma kaydetmek için FVD Suite kurdum. Firefox'a da FVD Suite Addon eklentisini kurdum. 16 dakikalık bir dizinin sadece dört dakikasını hatasız kaydediyor ama bu arada dizi devam ediyor.
    Aynı kaydı Firefoxa eklediğim downloadhelper ile de denedim. O da 4 dakikalık kısmını kaydediyor. Mutlaka tam sürüm mü kullanmam lazım?

Edit:Internet download Manager'in tam sürümünü kurdum. URL ekle kısmına dizinin oynadığı adresi kopyalayıp indirmeye başla tıklıyorum ama 5.htm formatında hemen kaydedip bitiriyor. Bilenler yardımcı olabilir mi?

Edit1:Programın içindeki Seçenekler-Genel bölümünde kullandığım tarayıcıları (Opera, Crome, Mozilla Firefox, Internet explorer) ekledim. Şimdi istediğim bölümü, programı açmadan ekrana gelen "Bu sayfadan video dosyasını indir" butonunu tıklayarak bilgisayarıma kaydedebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 14 Nisan 2012; 13:32:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

firefox kullanıyorsan idm boşver. ayrıca böyle şeyler istemek yasak burada.

Arkadaşın dediğini yazmak için girmiştim Google Chrome kullanıcısıyım fakat sırf video indirmek için Firefox kullanıyorum.Download Helper eklentisi en temiz çalışanı
  • quote:

kesinlikle yeterli
  • Operada hangi eklenti çalışır? Birçok eklenti indirdim ama hiçbirinde video download yapmıyor. Firefox'da ise downloadHelper işimi fazlasıyla görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 17 Nisan 2012; 17:55:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Operada hangi eklenti çalışır? Birçok eeklenti indirdim ama hiçbirinde video download yapmıyor. Firefox'da ise downloadHelper işimi fazlasıyla görüyor.

Bunu denedin mi hocam?

http://widgets.opera.com/widget/9402/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

quote:

Operada hangi eklenti çalışır? Birçok eeklenti indirdim ama hiçbirinde video download yapmıyor. Firefox'da ise downloadHelper işimi fazlasıyla görüyor.

Bunu denedin mi hocam?

Alıntıları Göster
    quote:

Bunu denedin mi hocam?

Flash Video Converteri kurdum ama operayla bağlantısı ile çalışma mantığını anlayamadım. Yardımcı olur musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 17 Nisan 2012; 17:55:58 >

• quote:

quote:

Bunu denedin mi hocam?

Flash Video Converteri kurdum ama operayla bağlantısı ile çalışma mantığını anlayamadım. Yardımcı olur musun?

Flash Video Converter değil de Flash Video Downloader indirip kullanman lazım dostum.Tam olarak istediğin Opera ile entegre bir eklenti mi video indirmek için?

• Pardon "Flash Video Downloader" diyecektim. Bu eklentiyi kurdum ama bir diziyi kaydetmek için Download'ı tıkladığımda Flash Video Downloader açılıyor. Kısacası kaydemiyorum. Nerede yanlış yapıyorum acaba?
     İnternetten Video İndirme
  • Dostum söylemeyi unuttuğum bir şey var Opera eklentileri Download Helper kadar geniş kapsamlı değil.Her siteden indirme yapamıyor
  • Bilgiler için sağol. IDM tam sürümünü kurdum. Opera, Crome, Firefox, Internet Explorer'den sorunsuz indirebiliyorum. Firefoxun "DownloadHelper" eklentisi de kusursuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 18 Nisan 2012; 18:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazze

quote:

kesinlikle yeterli

En iyi çözüm.

• quote:

Bilgiler için sağol. IDM tam sürümünü kurdum. Opera, Grome, Firefox, Internet Explorer'den sorunsuz indirebiliyorum. Firefoxun "DownloadHelper" eklentisi de kusursuz çalışıyor.

Sen sağ ol dostum, evet en temiz çözüm o tam sürüm olunca ama ekranın sağında solunda dolaşan o indir butonuna kıl oluyorum biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.