Şimdi Ara

internetten üzerinden cep telefonlarını aramak ücretli ücretsiz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba internet üzerinden hangi firmalar ücretli yada ücretsiz cep telefonu ve sabit telefonları aramama olanak sağlıyor google amca ile aradım lakin çok çeşitli siteler var ve hiçbiriyle cep telefonunu arayamadım şimdiden teşekkürler...

• voip diye arat..ücretsiz yok ücretli var..
  • aratmasina aratalimda kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor acaba ne şekilde kredi alıyorlar bilenler cevaplasa daha memnun olurum teşekkürler...
  • İlki şu anda Türkiye cep telefonları için bedava söz konusu değil. Ancak sabit hatlar için bedava olanlar. Bunların özellikleri 5, 10 Euro veya daha fazla kredi aldığında belli sürelerle (örneğin 300 gün) ve genellikle haftalık konuşma limiti (örneğin 300 dakika) bedava konuşabilliyorsun. Eğer çok fazla kullanıyorsan hem ses kalitesi hem de bilgisayar devre dışında iken kullanabileceğin normal telefon gibi SİP cihazları ile kullanmak mümkün. Ya da tabi bir mikrofon yeterli. Aşağıda tüm ülkeler için güncel fiyat karşılaştırmalarını bulabilirsin. Linki incelerseniz aslında farklı gibi görünen firmaların en önemli özellikleri hepsinin aslında tek bir firma olmasıdır. Örneğin birinde cep telfonu arama ucuzken diğerinde sabit hatlar bedava yani sizi birden fazla kredi almaya zorluyor. Benim bildiğim cep telefonu için en ucuz tarife şu anda 0.8 Euro/dakika. Kredi alma konusuna gelince iki yol var biri kendi kredi kartınla almak. Bu yolla en az 10 Euroluk kredi alabilirsin. İkincisi her ülkede aracı kişilerden fiyat farkıyla en az 5 E'lukolmak üzere alabilirsin. O konu reklama girebileceği için eğer istersen benim tercih ettiğim aracı kişiyi özelden mesaj atabilirim.

http://www.backsla.sh/betamax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pac@man -- 21 Kasım 2007; 23:37:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.