Şimdi Ara

İNTERNETTEN SATIŞ ORTAKLIĞI YAPARAK PARA KAZANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet Dünyanın en büyük bir alışveriş sistemi olduğunu biliyor musun? Son yıllarda internet ortamında alışveriş ciroları artmakta sizde bu yapılan alışverişlerde para kazanmaya başlayabilirsiniz.İnternette çalışarak sizde kendi işinizin patronu olabilirsiniz.Peki bu kadar insan nasıl para kazanıyor hiç düşündünüz mü? Bu zamana kadar çalışarak kendi işinizin emeğinizin karşılığını alamadığınızı sizde biliyorsunuz.Çünkü her zaman çeşmenin başında ki kazanır.Kendi işinizin patronu olun çalıştığınız kadar para kazanın..Peki bu iş nasıl olacak.Tabi ki satış ortaklığı yaparak.Başkasının ürünlerini satarak % 50 ye varan komisyonlar kazanabilirsiniz.GooMass Dijital Eğitim Kiti sizleri alışveriş sitelerine odaklı müşteri kitlelerinizi nasıl yönlendireceğinizi ve günümüzün en etkili pazarlama stratejilerini ve satış teknik ver bir kitapdır.Satış ortağı olmanın avantajı istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden çalışabilirsiniz.Facebook,twitter,wordpress ,google adwords,mail marketing eğitimi,seo eğitimi,web sitesi kurma eğitim yazarak para kazanma eğitimi,clickbank eğitimi daha birçok teknik bilgileriniGooMass Dijital Eğitim Kiti kitabında bulabilirsiniz.Bu kitap sayesinde en fazla 3 gün için de siz de internette satış yaparak para kazanma keyfini yaşayacaksınız.







  • satış ortaklığı, internetten para kazanmak denildiğinde en çok karşılaştığımız ve getirisi en fazla olan sistemdir.Bu sistem hakkında yeterince bilgi sahibi olduğunuzda da düzenli ve planlı bir şekilde çalışarak,sabırlı olduğunuz taktirde istediğiniz kazanca ulaşabilmeniz mümkündür. Bu yazımda size adım adım satış ortaklığında başarıyı yakalamanız adına izleyeceğiniz yollardan bahsedeceğim.

    adım adım internetten para kazanma

    6 Adımda Satış Ortaklığı

    Her şeyden önce kısa yoldan zengin olmanız mümkün değil.Ayrıca hızlı ve çok para kazanacağım diye de hırs yapmayın sakın..İşi rayına oturtana kadar ,sabırlı ve düzenli çalışmanız şart.Bunu unutmayın..

    Bir de size dostane bir tavsiye; çevrenizden yaptığınız iş hakkında olumsuz tepkiler gelebilir böyle para kazanılmaz. Hiç o kadar para kazanılır mı?Öyle iş mi olurmuş? Şeklinde olumsuz ve şevkinizi kıracak tepkilere kulak asmayın.Şunu unutmayın 80’e 20 kuralı bu iş için de geçerlidir ve internetten kazanç sağlamak isteyerek yola çıkan her 100 kişiden 20’si başarılı olacak ve istediği yerlere gelecek,geriye kalan 80 kişi de deneyecek ama hiçbir zaman başlayamayacak ya da odaklanamayacak ve ya sürekli farklı yöntemler denemekten hiçbir şey yapamayacaklardır.




    İnternetten para kazanmak için altın kural odaklanmaktır. Yaptığınız işe odaklanır ve yapılması gerekenleri uygulamaya geçerseniz başarıyı yakalayabilirsiniz. Gerçek hayatta da böyle değil midir?


    Şuan merakınız giderek artıyor ve ayda bu kadar parayı nasıl kazanacağınıza dair sabırsızlanıyor olmalısınız.

    Eğer hazırsanız çok güzel paralar kazanabileceğiniz satış ortaklığı sisteminin ayrıntılarına anlatmaya başlayalım.


    1.Adım
    Öncelikle Türkiye’nin önde gelen satış ortaklığı ağlarına üye olun.Atacağınız adımlar içinde en önemlisi budur. Çünkü bu siteler güvenilir ödeme alt yapısına sahipler ve bünyelerinde komisyon oranları yüksek ürünler barındırıyorlar.

    Bu siteler;
    XTicaret : İlk Türkçe satış ortaklığı Ağı. Burada bir çok ürün bulabilirsiniz. Ödemeler düzenli bir şekilde yapılır ve raporları anlık takip edebilme olanağınız var.İnternet pazarlamacılarının en çok tercih ettiği Satış ortaklığı ağı XTicaret’tir. Ancak satış ortaklığı ücretli olup bir defaya mahsus 20 TL ödemeniz gereklidir.
    Xticaret satış ortaklığı ağı hakkında daha fazla bilgi..

    Clickmerkez :Henüz yeni olmasına rağmen hızla gelişmekte olan satış ortaklığı ağıdır.Üye olmak ücretsizdir. Bir sermayeniz yoksa sadece Clickmerkez’e üye olabilirsiniz.
    Clickmerkez’in yapısı XTicaret’e göre biraz karmaşık olsa da zamanla alışacaksınız.

    Clickmerkez satış ortaklığı ağı hakkında daha fazla bilgi..

    İlk etapta bu iki siteden birine üye olmanız yeterli olacaktır. Kendinizi geliştirdikçe farklı siteler üzerinde çalışmaya devam edebilirsiniz.
    Ben bu platformlar dışında herhangi bir konuda satış yapan bir ürün üzerinde çalışmak istiyorum diyorsanız bu yazım da anlatmış olduklarımı uygulayarak kendinize uygun satış ortaklığı sitelerini bulabilirsiniz.
    2.Adım
    Xticaret ve ya Clickmerkez’de bulunan ürünlerden kendinize satış ortağı olacağınız ürünü seçin. Satış ortağı olduğunuzda size özel bir takip kodu üretilecektir. Bu kod ile ürünün ana sayfasına yönlendirmeler yapacaksınız.

    3.Adım
    Şimdi yapmanız gereken satış ortağı olduğunuz ürün hakkında bilgilendirici yazılar yazabilmeniz.
    Xticaret ve ya Clickmerkez’den seçtiğiniz bir ürün hakkında düzenli ,özgün ve farklı yazılar yazacaksınız.





    Bu bölümde dikkat etmeniz gereken 2 husus var;

    Kesinlikle kopyala-yapıştır içerikten kaçının bu size yarardan çok zarar getirir.
    Yazılarınız özgün ve dikkat çekici olmalı.

    4.Adım
    Kendinize bir web site kurmaya geldi sıra.İster ücretli bir site kurarsınız,ister ücretsiz bir blog açarak başlayabilirsiniz.Bu size kalmış.

    5.Adım
    Blog ve ya ücretli bir site kurduğunuzu varsayalım. Seçmiş olduğunuz ürün ile alakalı hazırlamış olduğunuz yazıları blogunuza yükleyin ve yazıların içerisine seçmiş olduğunuz ürününün linkini serpiştirin.

    6. Adım
    En can alıcı noktalardan birisi burası.Satış ortağı olduğunuz ürün hakkında yazacağınız makaleleri düzenli olarak ücretsiz makale sitelerine gönderin.
    Her yazdığınız makalenin altına Blog adresinizin linkini ekleyerek sitenize yönlendirin.(bu site/blogunuza düzenli trafik sağlayacak ve ziyaratçileriniz artmaya başlayacaktır)

    İşte hepsi bu kadar!!

    KISACA ÖZETLEYELİM;

    1-)Satış ortaklığına aracı olan bir ağa üye oluyorsunuz Xticaret veya Clickmerkez
    2-)Bu Sitelerden Satış ortağı olup hakkında bilgilendirici makaleler yazacağınız bir ürün buluyorsunuz.
    3-)Ücretli bir site veya ücretsiz bir blog ediniyorsunuz. Bu arada site adınızın konunuzla alakalı olmasına dikkat edin.
    4-)Satış ortağı olduğunuz ürün ile alakalı makaleler yazmaya başlıyorsunuz.
    5-) Yazdığınız makaleleri sitenize ekliyor ve Xticaret ve Clickmerkez’den almış olduğunuz takip kodunu yazınızın içerisine uygun yerlere yerleştiriyorsunuz.
    6-)Sitenize ziyaretçi çekmek için makale sitelerine hazırlamış olduğunuz yazıların sonunda kendi blog adresini ekliyorsunuz.

    Hepsini Yaptın.Sonra ne olacak?

    Sabırla bekleyeceksin.
    Satış ortağı olduğun ürün hakkında google da arama yapıp sitene gelen ve makale sitelerinde yazılarını okuyup ilgisini çektiğin tüketiciler,senin yönlendirmenle doğrudan ürün sayfasına gidecek ve ürünü aldıkları vakit sizde %30 ile %80 arasında değişen komisyonunuzu alacaksınız.



    Son olarak size yakın zamanda internetten para kazanmak için ne yapılması gerektiği ve bu sektörde bilmeniz gereken madalyonun diğer yüzüne değineceğim konular hakkında bir e-kitap dağıtacağım. Bu e-kitabı bitirdiğimde hemen haberdar olmak ve yeni yazılarımızdan haberdar olmak için mail adresiniz ile Kazanç Mektebi takipçileri arasına katılabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemnur -- 31 Ocak 2017; 17:10:42 >




  • İnternet üzerinden para kazananlar saymakla bitmez! Bu alanda ise en çok feyz alınacak isimlerden bir tanesi Mark Zuckerberg! Facebook’un kurucusu ve CEO’su olan Zuckerberg, 2014 yılından, 2017 yılına kadar 40 milyar dolarlık bir servetin sahibi oldu. Tabii ki servetini yine dünyanın en önemli kaynakları olan Facebook, Instagram ve Whatsapp gibi popüler uygulamalar sayesinde elde etti!
  • İnternetten nasıl para kazanılır?

    Reklam ya da pazarlama odaklı gerçek internetten para kazanma yollarına başvurmak atılması gereken ilk adımdır. Bu acıdan son derece şanslısınız. Seçenek bol ve bunların arasından mutlaka size uygun bir internetten para kazanma fikri çıkacaktır.

    Şimdi, internetten nasıl para kazanılır, maddeler halinde açıklamaya çalışalım;

    1. Blog yazarak para kazanmak

    blog-yazarak-para-kazanma-yollariBüyük bir keyifle yaptığım ve ısrarla tavsiye ettiğim blog yazarlığı bu dönemde en iyi bireysel internet girişimleri arasında gösteriliyor. İşine sahip çıkan bir blog yazarı tek başına gösterdiği çabayla aylık 10 bin TL’den daha yüksek kazanç elde edebiliyor. Üstelik Türkiye şartlarında bile bu rakama kolayca ulaşan binlerce uzman blog yazarı var. Burada kullandığım uzman kelimesi kafanıza soru işareti düşürmesin. Bu alanda uzmanlaşıp blog yazarak para kazanmak için diploma şart değil. Bugün alanında uzman olan pek çok blog yazarının sadece bir kaç yıl öncesine kadar internetten para kazanma yolları hakkında en ufak bir teorisi bile yoktu. Biraz merak bile bazen insanları farklı alanlara çekmeye yetiyor. Burada maddeler halinde yazacağım tüm yöntemler daha önce her ayrıntısı ile kaleme alındığı için sadece özet geçiyorum. Devamı burada.

    2. Satış ortaklığı ile para kazanmak

    satis-ortakligi-ile-para-kazanmakHiçbir internetten para kazanma yöntemi satış ortaklığı kadar esnek bir yapıya sahip değildir. Ayrıca hedef kitleyi yakalamayı beceren her satış ortağı ufak bir servet kazanma şansına sahiptir. Tek yapmanız gereken komisyon karşılığında sizinle hiç alakası olmayan ürünleri hedef kitleye tanıtmak. Bunun karşılığında ürün sahipleri size her satıştan belli bir pay veriyor. Ücretli reklam kampanyaları yaparak çok hızlı para kazanabilir veya blog, sosyal medya gibi alanları etkili biçimde kullanarak sermayesiz internetten para kazanabilirsiniz. Satış ortakları açısından bakarsak; yüksel kazanç, esnek çalışma saatleri ve sermayesiz kazanç gibi büyük avantajlara sahip harika bir sistem olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca blog yazarlığı ile entegre bir biçimde yapıldığında ortaya çok güçlü bir sistem çıkıyor. Blog üzerinden tanıtım faaliyetleri yapıldığında reklam giderleri tamamen ortadan kalkıyor ve elde edilen komisyon %100 satış ortağına kar kalıyor. Devamı burada.

    3. Anket doldurarak para kazanmak

    anket-doldurarak-nasil-para-kazanilirEn azından bir yerden başlamak isteyenlere çok uygun olan anket doldurarak para kazanmak, cep harçlığı çıkarmak için iyi bir fikir olabilir. Anket siteleri sizi paraya boğacak kadar zengin değiller, ancak sizi kendileri ile çalışmaya teşvik etmek için ödül teklif ediyorlar. Burada kilit nokta çok sayıda firmaya kayıt olmaktır. Her bir firma size ayda 50 TL ödeme yapsa ve 7-8 tane firma ile devamlı iletişim halinde olsanız, aylık 300 TL hiç fena sayılmaz. Birlikte çalıştıkları insanları ödeme konusunda üzmeyen saygın şirketleri sizin için burada bir araya topladık. Eğer internetten para kazanmaya bu şekilde bir başlangıç yapmak istiyorsanız paylaştığımız listede bulunan anket şirketlerine üye olmanız lazım.

    4. Youtube’dan para kazanmak

    youtube-ile-nasil-para-kazanilirYapacağınız özgün video paylaşımları sayesinde Youtube’dan para kazanma fırsatına sahipsiniz. Nasıl bir girişim olduğu ve ne tür faaliyetler ile kazanç elde edileceğini burada açıklamıştım. Özen göstermeniz gereken konular; videolar %100 özgün olmalı, telif haklarına saygılı olmalı ve en önemlisi ilginç olmalı ya da doyurucu bilgiler içermeli ki insanlar paylaştığınız yayınlara ilgi göstersin. Evet, fikir yürütmek kolay, aranızda ben kesin fenomen olurum diyenler bile vardır, ancak iş uygulamaya gelince çoğu zaman işler yolunda gitmiyor. Aslında bu işten azda olsa para kazanan binlerce Türk yayıncı var, fakat bizim amacımız tatmin edici rakamlar elde etmek. Sadece bu işi yürütmek için ekip kuran ve profesyonel olarak düzenli video yayınlayan onlarca kanal açıldı. Bunların büyük kısmı yurt dışından yayın yapan İngilizce kanalları örnek alarak Youtube’dan para kazanmaya çalışıyor. Bu tür para kazanma yöntemlerinde insanların eğilimlerini daha önceden tahmin etme lüksüne sahip olduğunuz için elinizde büyük bir koz oluyor.

    5. Facebook’tan para kazanmak

    facebooktan-nasil-para-kazanilirPopüler sosyal siteler insanların istilasına maruz kaldığı sürece her zaman internetten para kazanmaya elverişlidir. Facebook fan sayfaları insanları bir araya toplamanın en kolay olduğu alanlardır. Ayrıca satış ortakları hedef kitle odaklı fan sayfaları açarak bu alanı çok daha verimli olarak kullanabiliyor. Sayısal açıdan tatmin edici beğeni almış olan fan sayfaları satış ortaklığı amaçlı kullanılabileceği gibi forumlar aracılığı ile satışa çıkarılabilir. Bu sizin Facebook’tan para kazanma fikrine bakış açınıza bağlıdır. Popüler bir fan sayfası bir nevi nakit para demektir. Elinizin altında bedava olmasına rağmen böyle etkili bir reklam fırsatı varken zaten her şekilde bunu paraya çevirmeniz mümkün. Devamı burada.

    6. Makale yazarak para kazanmak

    yazarak-nasil-para-kazanilirBu işte uzman olan editörler 1.000 kelimelik profesyonel bir makale yazmak için 50-75 TL para talep ediyor. Ayrıca pek çok forum sitesinde 1.000 kelimelik bir makale için 15-20 TL talep eden ucuz makale yazarları bulmanız mümkün. Arada ücret açısından çok uçuk bir fark olmasına rağmen profesyonel makale yazarlarına olan talep daha fazladır. Herkes kaliteli makale yazamıyor. Buna defalarca şahit olduğum için ben 20 TL karşılığında baştan savma yazılmış makale satın almak yerine 50 TL ödeyerek profesyonel yazarları tercih ediyorum. Eğer makale yazarak para kazanma fikri size cazip geldiyse bu işi gelişi güzel yapmak yerine profesyonel boyuta taşımaya çalışmalısınız. Böylece kısa sürede bilindik, güvenilir, hatta uzman bir makale yazarı olarak marka olacağınız için çok daha az çabayla daha fazla para kazanırsınız. Eğer bu işi uzman olarak yapabilecek kabiliyete sahipseniz hiçbir zaman ucuz olmayın. Çünkü bu alanda sadece kaliteli hizmet veren kişiler tutuluyor. Devamı burada.

    7. İnstagram’dan para kazanmak

    instagramdan-nasil-para-kazanilirYapısı gereği satış ortaklığı yapmaya çok elverişli olan İnstagram, binlerce insana gelir kapısı oldu. Burada kendi ürünlerini satmaya çalışan yüzlerce firma olduğu gibi internetten para kazanan çok fazla bireysel girişimci var. Diğer sosyal sitelerden farklı olarak resim paylaşımı yapılan bu platform çok büyük bir hızla büyümeye devam ediyor. Daha önce burada tüm ayrıntıları ile birlikte İnstagram üzerinden nasıl para kazanılır anlatmıştık. Bu yüzden her şeyi en baştan anlatmaya hiç gerek yok.

    8. Twitter’dan para kazanmak

    twitterdan-nasil-para-kazanilirHiç sevmediğim, hatta itici bulduğum Twitter, sırf burada popüler olan arkadaşlar olabilir diye bu listeye girmeyi hak ediyor. Eğer bu sitede aktif bir hesabınız varsa tabi ki bunu para kazanmak için kullanabilirsiniz. Hatta popüler hesaplara iyi para ödeyenler mutlaka çıkacaktır. Satış ortaklığı yaparak, reklam alarak veya komple hesabı satarak Twitter’dan para kazanma ihtimaliniz yüksek. Kurgulu bir şekilde internetten para kazanmak için daha en baştan bu siteyi tercih etmek yanlıştır. Şunu özellikle vurgulamak istiyorum; Twitter’dan para kazanmak için harcanan emek diğer sosyal sitelerde daha fazla para ediyor. Eğer elinizde zaten popüler bir hesap varsa bunu değerlendirmek son derece mantıklı, ancak sıfırdan başlayacak olanlar için Facebook çok daha ideal bir ortamdır. Devamı burada.

    Ana başlıklar halinde internetten nasıl para kazanılır, açıklamaya çalıştım. Eğer kaleme aldığımız her maddeyi tüm içeriği ile birlikte açıklamaya çalışırsak içinden çıkılmaz bir yazı olacak. Zaten blog içerisinde burada yer alan her bir yöntem için kategori mevcut. Size uygun olduğuna karar verdiğiniz internetten para kazanma yollarını sağ tarafta bulunan kategoriler alanından ayrı ayrı inceleyebilirsiniz.




  • Arkadaşlar merhabaTAVSİYELERİM VAR; hepsinden günde 5-10 tl kazanmaya başladım ödenme garantili sitelerdir.günde 4 kez 10 dk nızı alır.şimdiden bol kazançlar
    1.favorimhttp://www.utopya.online/kaydol.php?davet=22f2f56a58
    2.favorimhttps://parabahcesi.com/?ref=25633
    3.favorimhttps://www.cilgintavuklar.com/kaydol.php?ref=639085
    4.favorimhttp://www.delibaraj.com/kayit?refID=16656
    5.favorimhttp://altinyumurtlayantavuklar.com/?i=9979
    6.favorimhttp://sanalpets.com/?i=4044
    7.favorimhttps://www.farmpara.com/?i=4651
    8.favorimhttps://kirazengini.com/?ref=1385




  • İNTERNET ÜZERİNDEN PARA KAZANMA YOLLARI İnternet üzerinden çok çeşitli para kazanma sistemleri ve yolları mevcut, bunlar arasında satış ortaklığı, youtuber olmak, makale yazmak, anket siteleri üzerinden anket doldurmak vb. yollar mevcut, ben internet üzerinden para kazanabilmek için söz konusu bütün sitemlerin aynı anda yapılması gerektiğini düşünüyorum, bu durumda ayda 2 veya 3 bin tl arasında para kazanmak mümkün olabilir ben burada internet üzerinden para kazanma sistemlerini anlatan yol ve yöntemlerin anlatıldığı sitelerin linkini atmak istedim; bunlar

    1-) Makale veya Yazı Yazarak Para Kazanmak isteyenler, Yazitör STARTER ile ilgili tüm bilgiler bu sitede, tavsiye ederim,http://www.xticaret.com/xticaret/?1938_103414

    2-) KENDİ E-KİTABINI HAZIRLAYIP NASIL SATIŞA SUNABİLECEĞİNİ DETAYLICA ADIM ADIM ANLATILDIĞI SİSTEM BU SİSTEMDE PARA KAZANMAK İÇİN KENDİ E-KİTABINI HAZIRLAYIP, BUNUN SATIŞINI YAPIYORSUN, BUNUN HAZIRLANMASININ ANLATILDIĞI SİTE OLARAK ŞU SİTEYİ TAVSİYE EDERİM;http://www.xticaret.com/xticaret/?2474_103414

    3-) Evinizdeki bilgisayarınızla, isterseniz iş yerinizdeki bilgisayarınızla anket doldurarak para kazanabilirsiniz! Dünya üzerinde büyük küçük pek çok firma kamuoyu araştırması yapmaktadır. Bu firmalar online anket siteleri tarafından bu araştırmaları gerçekleştiriyorlar, anket doldurarak para kazanmak için yapılacakların anlatıldığı site olarak şu siteyi tavsiye ederim;http://www.xticaret.com/xticaret/?680_103414

    4-) Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) Sistemiyle internet üzerinden giderek artan oranda para kazanmanın anlatıldığı sistem, bu sistemin anlatıldığı site olarak şu siteyi tavsiye ederim;http://www.xticaret.com/xticaret/?341_103414

    5-) İnternetten para kazanma yolları içersinde en etkili, dünyada en popüler ve en çok kazandıran sistemlerinden biri olan online satış ortaklığı sistemi (Affiliate Marketing) ile para kazanmanın anlatıldığı sistem olarak yine şu siteyi tavsiye ederim;http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_103414

    6-) Youtube ve youtuberlik yaparak para kazanma ve İnternet üzerinde var olan sitenizin google veya diğer paylaşım sitelerinde üst düzey ve üst sıralarda reklamının nasıl yapılabileceğinin ve kurduğunuz sitenin en iyi reklamının nasıl yapılacağının anlatıldığı site olarak şu siteyi tavsiye ederim;http://www.xticaret.com/xticaret/?2336_103414

    8-) internet üzerinden satış ortaklığı ve diğer yöntemleri kullanarak para kazanmanın anlatıldığı site olarak şu siteyi tavsiye ederim;http://www.xticaret.com/xticaret/?2011_103414

    9-) Google üzerinden sürekli ve çok yüksek miktarda para kazanmanın yollarının anlatıldığı site;http://www.xticaret.com/xticaret/?12_103414

    10-) internet üzerinden her türlü yöntem ile çok para kazanılma yollarının anlatılığı, tüm sistemleri ayrıntılı olarak anlatan site;http://www.xticaret.com/xticaret/?237_103414




  • yatırımınızı 5 ayda geri alıp kalan 7 ay keyif yapacağınız link

    https://tr-3.ciftlikbank.com/index.html?ref=4FW12B

    örneğin 1000 tl yatırdınız. 5 ay sonra 1000 tl cebinizde sonrasında her ay 200 tl alıcaksınız 7x200=1400tl

    sistemi öğrenmek isteyenler link üzerinden kayıt olup özelden mesaj atsın...

    https://tr-3.ciftlikbank.com/index.html?ref=4FW12B




  • satış ortaklığı son zamanlarda bir çok insanın el attığı bir sektör olmaya başladı. geçenlerde bununla ilgili geniş bir rehber yazıya denk geldim oldukça faydalı bir yazı bu tip işler yürütmek isteyen insanlar kesinlikle göz atmalı

    https://www.teknoclock.com/instagramdan-para-kazanma-rehberi.html
  • Bu konuda şöyle bir tavsiye de bulunabilirim; INBOX partner sistemi. Bu sistemi geçen hafta kullanmaya başladım. Komisyon üzerine kurulu bir sistem, kendi referans linkinizi kendi networkünüz üzerinden paylaşmanız gerekiyor ve bu şekilde insanları Inbox'a çekmeniz, müşteri yapmanız lazım. Bu şekilde müşteri üzerinden komisyonla kazanç sağlayabilirsiniz ve onlara indirim sağlayabilirsiniz. Gayet basit ve güzel sistem ben memnun kaldım size de tavsiye ederim arkadaşlar.
    https://useinbox.com/partner/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.