Şimdi Ara

internetten psu ve ekran kartı aldım. uyumlu mu nasıl anlarım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • foxconn'dan henüz mesaj gelmedi ama ben her ihtimale karşı anakart bakmaya başladım. pentium d 2.8 işlemcimi ve 2x2 gb 667 mhz ddr2 ram'lerimi kullanabileceğim, ve doğal olarak ekran kartımı çalıştırabilecek en ucuz anakart tavsiyeniz nedir?
  • Arkadaşım umarım problemini kısa sürde halledersin. benim sistemim artık eski kaldı yeni nesile göre. yazıyı okurken aklıma bişey takıldı cevaplayabileceğiniziumuyorum. fx5200üm var ve analog çıkışlı ve samsung 2243bw üzerinde kullanıyorum. bu monitorun hdmi girişi mevcut.ekran kartın üzerindeki analog çıkışı aparatla hdmi'a çevirsem ve monitöre hdmidan bağlasam ne gibi bi değişiklik olur.şimdiden teşekkür ederim

Monigör girişi dvi-d imiş arkadaşlar. aynı şeyi bu kombinasyon içn değerlendirirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RukuNzo® -- 15 Aralık 2009; 14:17:11 >
  • az önce foxconn'dan cevap geldi. anakartım pci2.0 destekli değilmiş o yüzden yenş aldığım ekran kartını kullanamıyorum. şimdi önümde iki seçenek var, ya yeni bir anakart, ya da pci 1.0 ekran kartı. pci 1.0 eski teknoloji olduğu için yavaş çalışır gibime geliyor. bu durumda önerebileceğiniz anakart hangisidir? lütfen en makul fiyatlarda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadly StorRm

az önce foxconn'dan cevap geldi. anakartım pci2.0 destekli değilmiş o yüzden yenş aldığım ekran kartını kullanamıyorum. şimdi önümde iki seçenek var, ya yeni bir anakart, ya da pci 1.0 ekran kartı. pci 1.0 eski teknoloji olduğu için yavaş çalışır gibime geliyor. bu durumda önerebileceğiniz anakart hangisidir? lütfen en makul fiyatlarda olsun

Şimdi foxcon'dan gelen cevapta bu sebeple kartı kullanamıyorsunuz ifadesimi var ? yoxa bu olasılık senin aklına gelen durummu ?
    Eğer foxcon, bu sebeple yeni VGA yı kullanamıyosunuz diyorsa ozaman anakartın desteklememesi kesinlik kazanıyo gibi.

PCI-Ex 1.0 slot ile PCI-Ex 2.0 VGA kullanılır, ne performance anlamında kayda değer 1 fark nede çalışmama ihtimali olur, 1 çok kişide PCI-E 1.0 anakartıyla PCI-E 2.0 VGA yı kullanıyor, bence yinede yeni anakart bakman'da tabiki fayda var en azından yeni anakart alıcak olsa bu konuda az çok bilgi ednimiş oluyısun.

Yeni aldığı VGA yı başka 1 pc de yada teknik service gibi 1 yerde vakit kaybetmeden denemen daha önemli çünki kartta sorun çıkarsa iade/ değişim gibi haklarını kaybetmemek için 1 haftayı geçirmemen gerekir.
    Kartta sorun varsa 1 hafta içinde geri yollayop yenisiyle değiştirebilicekken, süre aşılırsa kartın teknik servise gider ve bekletilirsin tamir edilirse 0 olarak aldığın kartı tamirli kullanmak içine sinmiyebilir v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 15 Aralık 2009; 15:50:36 >

• PSU yu ekran kartına tak, anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

PSU yu ekran kartına tak, anlarsın

bak bu hiç aklıma gelmemişti.. ben de nerde yanlış var diye düşünüyodum

bu arada foxconn'dan gelen cevap;

Thank you for contacting Foxconn technical service.
    Due to the via chipset limitation, the motherboard does not support PCIE2.0 spec graphics cards, please try to install the vga cards that follow pcie1.0 spec.
    Best regards,

Foxconn Technical Support

şeklinde...

• quote:

bu arada foxconn'dan gelen cevap;

Thank you for contacting Foxconn technical service.
    Due to the via chipset limitation, the motherboard does not support PCIE2.0 spec graphics cards, please try to install the vga cards that follow pcie1.0 spec.
    Best regards,

Foxconn Technical Support

şeklinde...

Anakartın en azından (PCI-e 1.0a veya 1.1) destekli fln olsa başın ağrımıycakmış ama bahsettiğine göre chipset 1.0 üzerine destek veremiyomuş. Bu durumda yeni anakart alman gerekicek, senin açından bu kötü 1 haber extra masraf olucak ama en azından eski anakartını 2. el oem alıp satan 1 yere verip harcamanın 1 kısmını kurtarabilirsin.

• bugün altunizade gold'a gittim 5 ekran kartı denedikten sonra gerçekten de anakartımın 2.0 desteklemediğini gördük. şimdi hem anakart hem ekran kartı alacağım.

anakart : GIGABYTE
    ekran kartı: ZOTAC 9800GT ECO 1GB 256bit

önerdi oem'deki arkadaş.

diğer türlü anakartı değiştirmek yerine pci-e 1.0 destekli ve anakarımda çalışan EVGA 880GT alacaktım. o da 307 lira

ben de ileride işlemci upgrade için de faydalı olur düşüncesi ile ekran kartı + anakart almaya karar verdim...

peki elimdeki P4M9007MB-8RS2H anakart, ATI x550xtx ekran kartı, 350watt hec marka psu'yu nereye ne ortalama kaça satabilirim?

• quote:

bugün altunizade gold'a gittim 5 ekran kartı denedikten sonra gerçekten de anakartımın 2.0 desteklemediğini gördük. şimdi hem anakart hem ekran kartı alacağım.

anakart : GIGABYTE
    ekran kartı: ZOTAC 9800GT ECO 1GB 256bit

önerdi oem'deki arkadaş.

diğer türlü anakartı değiştirmek yerine pci-e 1.0 destekli ve anakarımda çalışan EVGA 880GT alacaktım. o da 307 lira

ben de ileride işlemci upgrade için de faydalı olur düşüncesi ile ekran kartı + anakart almaya karar verdim...

peki elimdeki P4M9007MB-8RS2H anakart, ATI x550xtx ekran kartı, 350watt hec marka psu'yu nereye ne ortalama kaça satabilirim?

Anakartın pci-exp 16x 1.0 ise, 2.0 takarsan sorun olmaz.

ECO, sinerji filan alma bunlar hızları düşürülmüş modellerdir.

• ne aliim o zaman?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.