Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak mümkün mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuda araştırmalar yaptım fakat günde 0,005$ kazanmanın bir mantığı yok.Biraz daha fazla kazandıran yollar var mıdır ? Bu yolları aktarabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler



  • Kısa sürede yüksek kazançlar elde etmek maalesef mümkün değil.

    Özellikle SEO (Arama motoru optimizasyonu) konusunda pek bir bilginiz yok ise satış ortaklığı ile para kazanmanız çok zor olacaktır.

    Öğrenmeye açık ve sabırlı biri iseniz ve özgün içerik üretebiliyorsanız, uzun vadede satış ortaklığı ile internetten para kazanma şansınız var.
  • Blog kurmak gibi mi ?
  • İNTERNETTEN PARA NASIL KAZANILIR:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119864555

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egegg E kullanıcısına yanıt
    Evet. Mutlaka bir blogunuz olmalı.
  • Bu olaya kısa süreli bakılmamsı lazım aslında. sosyal çevreniz geniş se ve bilgisayar başında ister telefon la olsun kazanmanız mümkün. Sobunuçta sosyal ağdaki çevreniz 1000 kişi olduğunu varsayın ve her birininn ilgisini çekecek ayda 1 palşımınız bin kere günde tıklanmış demek tir ki buda 100 tıkta 1.5 TL dersek 1000 tıkla günde 15 TL kazanbilirsiniz tabi günde dediğim. saatte bu tamamen sizin sosyal çevrenize ve yaratıcılığına kalmış bişey.birde forum sitelerini takip eden biriyseniz daha çok kitleye ulaşabilirsiniz. Benim tecrübe ettiğim ve parasını zamanında yatıran bir reklam sitesi mevcut size link olarak paylaşayım. İsterseniz inceleyin yardımcı olurum.
    Link.TL Linke tıkladıktan sonra 5 sn lik reklam gösteriminden sonra ilgili sayfaya yönleneceksiniz. ana sayfada detaylı açıklamalar mevcut. Her ülkeye göre kazanç oranınız değişiyor.
    Bunların dışında internetten para kazanmanın bir yoluda kendi reklamınızı almak olacaktır. Youtube veya sosyal paylaşım sitelerinde abone kitlenize göre reklam alma şansınızda mevcuttur. bu şekildede bir gelir elde edebilirsiniz. daha fazla bilgi için yardımcı olabilirim. kolay gelsin.




  • internetten para kazanma diğer sektörlere gore daha kolay.ciddi bir şekilde internetten para kazanmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçin.
    Mail:slck.kurum@gmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk krm -- 16 Eylül 2016; 2:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.